Courvoisier luxe Celebration Sensorielle XO Cadeau-sets

Courvoisier, opgericht in de vroege 19e eeuw door Louis Gallois en Emmanuel Courvoisier in het hart van Parijs, heeft zich ontwikkeld tot een van de meest vooraanstaande cognacmerken ter wereld. Het merk heeft zelfs geschiedenis geschreven als de gekozen drank bij de inhuldiging van de Eiffeltoren in 1889.

Het nieuwste product van Courvoisier is de verfijnde Celebration Sensorielle, een luxe cadeau-idee voor kenners, dat hulde brengt aan de schitterende Gouden Eeuw van Parijs. Er zijn twee versies beschikbaar: Initiale Extra of XO, beide geleverd met op maat gemaakte geuren. De Celebration Sensorielle moedigt ons aan om te genieten van de feestdagen en onze prestaties te vieren.

De Celebration Sensorielle Initiale Extra-set bevat twee geurkaarsen, terwijl de Celebration Sensorielle XO-geschenkset wordt geleverd met twee geurkegels.

De XO-versie bevat een 700ml fles cognac, 20 geparfumeerde aroma kegels (10 van elke geur), en een Courvoisier merkboek, allemaal samen voor €225. De Celebration Sensorielle Initiale Extra-set wordt geleverd met een 700ml fles cognac, 2 geurkaarsen en het Courvoisier merkboek, allemaal voor €470. Deze luxueuze geschenksets zijn perfect voor degenen die op zoek zijn naar een stijlvol en verfijnd cadeau voor de feestdagen.

De luxueuze Courvoisier Celebration Sensorielle-cadeausets zijn niet alleen een prachtig geschenk voor liefhebbers van verfijnde dranken, maar ze nodigen ook uit om een zintuiglijke ervaring te beleven die verder gaat dan het proeven van de voortreffelijke cognac. Deze unieke cadeausets combineren de rijke smaken en aroma'svan de cognac met op maat gemaakte geuren die een sfeer van elegantie en verfijning creëren, waardoor een zintuiglijke beleving ontstaat die zowel smaak- als geurbeleving omvat.

De geurkaarsen en geurkegels die bij de Celebration Sensorielle-cadeausets worden geleverd, zijn zorgvuldig geselecteerd om de complexiteit en diepte van de cognac te weerspiegelen en om een verfijnde, intieme sfeer te creëren tijdens het proeven van de drank. Dit maakt deze cadeausets ideaal voor speciale gelegenheden, feestelijke bijeenkomsten of gewoon als een verwennerij voor jezelf.

Het merk Courvoisier staat synoniem voor vakmanschap, kwaliteit en traditie, en deze cadeausets zijn daar geen uitzondering op. De Celebration Sensorielle Initiale Extra en XO-geschenksets zijn perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een uniek en luxueus cadeau dat de ontvanger zowel zal verrassen als bekoren.

Of je nu kiest voor de Initiale Extra- of de XO-versie, de Celebration Sensorielle-cadeausets zijn een prachtige manier om de feestdagen te vieren en te genieten van een zintuiglijke ervaring die je niet snel zult vergeten.

• Courvoisier VS (Very Special): Deze jonge cognac is een blend van verschillende eaux-de-vie die tussen de 2 en 8 jaar zijn gerijpt. Met aroma'svan fruit, eiken en bloemen biedt het een toegankelijke en zachte smaakervaring, ideaal voor mixdrankjes of cocktails.

• Courvoisier VSOP (Very Superior Old Pale): Deze cognac is een blend van eaux-de-vie die tussen de 4 en 12 jaar zijn gerijpt. Het biedt een complexe en rijke smaak met tonen van vanille, kruiden en gedroogd fruit, perfect om puur of on the rocks van te genieten.

• Courvoisier XO (Extra Old): Deze luxe cognac is een blend van eaux-de-vie die tussen de 11 en 25 jaar zijn gerijpt. Met een rijk smaakprofiel van chocolade, sinaasappel en kruiden, is het een uitstekende keuze voor speciale gelegenheden of om puur van te genieten.

• Courvoisier Initiale Extra: Deze uitzonderlijke cognac is een blend van zeer oude eaux-de-vie die tussen de 30 en 50 jaar zijn gerijpt. Met zijn diepe amberkleur en complexe aroma'svan gedroogd fruit, honing en kruiden, biedt het een onvergetelijke smaakervaring voor kenners.

• Courvoisier L'Essence: Dit zeer exclusieve en beperkte cognac is gemaakt van de zeldzaamste eaux-de-vie uit de Paradis Cellar van Courvoisier. Het beschikt over een verfijnd en elegant smaakprofiel met tonen van sandelhout, sigaarbladeren, marsepein en honing.

• Courvoisier Celebration Sensorielle-cadeausets: Deze luxueuze geschenksets bevatten een fles Courvoisier Initiale Extra of XO, vergezeld van op maat gemaakte geuren (geurkaarsen of geurkegels) die een zintuiglijke ervaring bieden die verder gaat dan het proeven van de cognac.

• Limited edition-cognacs: Courvoisier brengt regelmatig limited edition-cognacs uit, zoals L'Essence Year of the Horse en de vier beperkte oplage cognacs die zijn gecreëerd door meesterblender Patrice Pinet. Deze unieke uitgaven zijn zeer gewild en bieden een zeldzame en bijzondere smaakervaring voor verzamelaars en liefhebbers.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.