Voor shopaholics biedt Maasmechelen Village een ongeëvenaarde selectie van topmerken

Maasmechelen Village biedt een uitstekende winkelervaring met een breed scala aan faciliteiten en services voor bezoekers van alle leeftijden en interesses. Naast de geweldige winkelmogelijkheden en restaurants biedt het dorp ook verschillende activiteiten en evenementen om van te genieten. 

Voor shopaholics biedt Maasmechelen Village een ongeëvenaarde selectie van topmerken. Of je nu op zoek bent naar kleding, schoenen, accessoires of huishoudelijke artikelen, het dorp heeft voor elk wat wils. En met kortingen tot 60% op de aanbevolen retailprijzen van de merken, biedt Maasmechelen Village ook geweldige deals voor slimme shoppers.

Voor bezoekers die willen ontspannen en genieten van lekker eten en drinken, biedt het dorp een breed scala aan restaurants, cafés en bars. Of je nu zin hebt in een snelle hap of een uitgebreid diner, er is voor elk wat wils. Enkele van de populaire eetgelegenheden zijn de Italiaanse Trattoria Del Castello, het Belgische frietkraam Frites Atelier en de Franse brasserie Le Pain Quotidien.

Maasmechelen Village biedt ook verschillende diensten en faciliteiten om het winkelen nog aangenamer te maken. Zo kunnen bezoekers gebruik maken van een personal shopping service, een belastingteruggave voor internationale bezoekers en een VIP-lounge. Er is ook gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor bezoekers die met de auto komen. Bovendien biedt het dorp gratis Wi-Fi en is het volledig rolstoeltoegankelijk, met speciale voorzieningen voor mindervalide bezoekers.

Maasmechelen Village is gelegen in een prachtige omgeving en biedt ook verschillende mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals wandelen en fietsen. Bezoekers kunnen genieten van het prachtige landschap van Limburg en de nabijgelegen nationale parken Hoge Kempen en De Meinweg verkennen.

Voor degenen die met het openbaar vervoer komen, biedt Maasmechelen Village een Shopping Express-coachservice vanuit Brussel en Maastricht. Bovendien zijn er verschillende luchthavens in de buurt, zoals de luchthavens van Brussel, Luik en Eindhoven.

Maasmechelen Village organiseert ook regelmatig evenementen en promoties, zoals de jaarlijkse zomersale, waarbij de prijzen van topmerken worden verlaagd met kortingen tot wel 60%. Het dorp biedt ook het VIP-programma, waarmee bezoekers exclusieve voordelen kunnen krijgen, zoals een persoonlijke stylist, een welkomstcadeau en een VIP-lounge.

Als onderdeel van de Bicester Village Shopping Collection biedt Maasmechelen Village ook exclusieve VIP-services en voordelen voor bezoekers, zoals privéshoppingervaringen, uitnodigingen voor VIP-evenementen en extra kortingen op merken.

Maasmechelen Village is alle dagen open van 10:00 tot 19:00. Het is een ideale bestemming voor shoppers die op zoek zijn naar designermerken tegen gereduceerde prijzen, maar biedt ook verschillende andere faciliteiten en activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden en interesses. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe garderobe, wilt genieten van lekker eten en drinken, of gewoon wilt ontspannen in een prachtige omgeving, Maasmechelen Village heeft voor ieder wat wils.

Hierbij een alfabetische lijst van de winkels in Maasmechelen Village:

Adidas: Unit: 53 - Tel.: 089 77 43 01
Ligging: Adidas bevindt zich aan het begin van Maasmechelen Village, in unit 53. De winkel biedt een uitgebreide selectie sportkleding en -accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Je vindt er onder andere schoenen, shirts, broeken, jassen en tassen. Als een van 'swerelds grootste sportmerken, is Adidas een populaire bestemming voor sportliefhebbers en casual shoppers.

AllSaints: - Unit: 53 - Tel.: 089 77 42 54
Ligging: AllSaints is gevestigd in unit 53, aan het einde van Maasmechelen Village, vlakbij de parkeerplaats. Het Britse modemerk staat bekend om zijn stoere, rock-'n-roll-stijl en biedt kleding, accessoires en schoenen voor zowel mannen als vrouwen. De stijl van AllSaints is urban en edgy en de kleding is van hoge kwaliteit.

American Vintage: Unit: 38 - Tel.: 089 77 41 75
Ligging: American Vintage is gelegen in unit 38 van Maasmechelen Village, tussen andere modewinkels en accessoirewinkels. Het Franse modemerk staat bekend om zijn comfortabele en casual kleding, die gemaakt is van hoogwaardige stoffen. Het assortiment omvat kleding, accessoires en schoenen voor mannen en vrouwen.

Anne De Solène: Unit: 79 - Tel.: 089 77 44 35
Ligging: Anne De Solène is gelegen in unit 79 van Maasmechelen Village, dicht bij de ingang van het winkelcentrum. Het Franse merk is gespecialiseerd in luxe beddengoed en biedt een breed scala aan producten, waaronder dekbedovertrekken, kussenslopen en handdoeken.

Armani: Unit: 28-30 - Tel.: 089 77 41 80
Ligging: Armani is gevestigd in unit 28-30 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide selectie van luxe kleding en accessoires voor mannen en vrouwen. Het merk staat bekend om zijn elegante en tijdloze ontwerpen en is een populaire bestemming voor liefhebbers van hoogwaardige mode.

ASICS: Unit: 11 - Tel.: 089 77 43 43
Ligging: ASICS is gevestigd in unit 11 van Maasmechelen Village en biedt een ruime selectie sportkleding en -accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Het merk is gespecialiseerd in sportschoenen en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van innovatie en kwaliteit.

BA&SH: Unit: 78 - Tel.: 089 77 44 01
Ligging: ba&sh is gelegen in unit 78 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, accessoires en schoenen voorvrouwen. Het merk staat bekend om zijn vrouwelijke en bohemian stijl, met romantische prints en zachte materialen. Ba&sh is een populair merk bij fashionista'sen de winkel in Maasmechelen Village biedt een uitgebreide selectie van hun nieuwste collecties.

BALR.: Unit: 54 - Tel.: 089 77 41 89
Ligging: BALR. is gevestigd in unit 54 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, accessoires en schoenen voor mannen en vrouwen. Het merk is opgericht door professionele voetballers en staat bekend om zijn luxe en sportieve stijl. BALR. is een populair merk bij jonge, trendy consumenten en heeft een sterke aanwezigheid op sociale media.

Björn Borg: Unit: 10 - Tel.: 089 77 43 29
Ligging: Björn Borg is gevestigd in unit 10 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie sportkleding en -accessoires voor mannen en vrouwen. Het merk is vernoemd naar de legendarische Zweedse tennisser en staat bekend om zijn kleurrijke en innovatieve ontwerpen. Björn Borg is een populair merk bij sportliefhebbers en casual shoppers.

Boggi Milano: Unit: 59 - Tel.: 089 77 41 68
Ligging: Boggi Milano is gelegen in unit 59 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie luxe herenkleding en -accessoires. Het Italiaanse merk staat bekend om zijn klassieke en elegante ontwerpen en is een populaire bestemming voor mannen die op zoek zijn naar kwaliteitskleding.

BOSS: Unit: 57 - Tel.: 089 77 42 72
Ligging: BOSS is gevestigd in unit 57 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie luxe kleding en accessoires voor mannen en vrouwen. Het merk staat bekend om zijn verfijnde en tijdloze ontwerpen en is een populaire bestemming voor liefhebbers van hoogwaardige mode. BOSS is een van de toonaangevende merken van het Duitse modehuis Hugo Boss en heeft een sterke internationale aanwezigheid.

BOSS Kidswear: Unit: 39 - Tel.: 089 77 44 00
Ligging: BOSS Kidswear is gelegen in unit 39 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie luxe kleding en accessoires voor kinderen. Het merk is onderdeel van het Duitse modehuis Hugo Boss en staat bekend om zijn verfijnde en tijdloze ontwerpen voor kinderen van alle leeftijden.

Brax: Unit: 77 - Tel.: 089 77 43 67
Ligging: Brax is gelegen in unit 77 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding en accessoires voor mannen en vrouwen. Het Duitse merk staat bekend om zijn klassieke en elegante ontwerpen en is een populaire bestemming voor consumenten die op zoek zijn naar kwaliteitskleding.

Calvin Klein: Unit: 14 - Tel.: 089 77 41 21
Ligging: Calvin Klein is gelegen in unit 14 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, accessoires en schoenen voor mannen en vrouwen. Het Amerikaanse merk staat bekend om zijn minimalistische en eigentijdse ontwerpen en heeft een sterke internationale aanwezigheid.

Calvin Klein Underwear: Unit: 16 - Tel.: 089 77 41 22
Ligging: Calvin Klein Underwear is gelegen in unit 16 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie ondergoed en lingerie voor mannen en vrouwen. Het merk staat bekend om zijn iconische en herkenbare ontwerpen, die een combinatie zijn van stijl en comfort.

Clarins: Unit: 62 - Tel.: 089 77 43 73
Ligging: Clarins is gelegen in unit 62 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie huidverzorgingsproducten en cosmetica voor mannen en vrouwen. Het Franse merk staat bekend om zijn natuurlijke en effectieve formules en heeft een sterke reputatie opgebouwd als een van de toonaangevende merken in de cosmetica-industrie.

Clio Goldbrenner: Unit: 13 - Tel.: 089 77 41 20
Ligging: Clio Goldbrenner is gelegen in unit 13 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie handtassen en accessoires voor vrouwen. Het Belgische merk staat bekend om zijn kwaliteitsvolle lederen tassen en heeft een sterke aanwezigheid op de internationale markt.

Coach: Unit: 24 - Tel.: 089 77 41 35
Ligging: Coach is gelegen in unit 24 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie luxe handtassen, accessoires en kleding voor mannen en vrouwen. Het Amerikaanse merk staat bekend om zijn tijdloze en verfijnde ontwerpen en is een populaire bestemming voor liefhebbers vanhoogwaardige mode.

Demeyere: Unit: 80 - Tel.: 089 77 44 45
Ligging: Demeyere is gelegen in unit 80 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kookgerei en keukentextiel. Het Belgische merk staat bekend om zijn innovatieve en duurzame potten en pannen en is een populaire bestemming voor kookliefhebbers.

Diesel: Unit: 18-19 - Tel.: 089 77 41 40
Ligging: Diesel is gelegen in unit 18-19 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, accessoires en schoenen voor mannen en vrouwen. Het Italiaanse merk staat bekend om zijn edgy en rock-'n-roll stijl en heeft een sterke internationale aanwezigheid. Diesel is een populair merk bij jonge en trendy consumenten.

DKNY: Unit: 22-23 - Tel.: 089 77 41 32
Ligging: DKNY is gelegen in unit 22-23 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, accessoires en schoenen voor mannen en vrouwen. Het Amerikaanse merk staat bekend om zijn elegante en tijdloze ontwerpen en heeft een sterke internationale aanwezigheid.

DKNY KIDS - Kids around: Unit: 15 - Tel.: 089 77 41 12
Ligging: DKNY KIDS is gelegen in unit 15 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding en accessoires voor kinderen. Het merk is onderdeel van DKNY en biedt dezelfde elegante en tijdloze ontwerpen voor kinderen van alle leeftijden.

Dockers: Unit: 60 - Tel.: 089 77 43 71
Ligging: Dockers is gelegen in unit 60 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding en accessoires voor mannen. Het Amerikaanse merk staat bekend om zijn comfortabele en casual ontwerpen en is een populaire bestemming voor mannen die op zoek zijn naar kwaliteitskleding.

Essentiel Antwerp: Unit: 12 - Tel.: 089 77 41 19
Ligging: Essentiel Antwerp is gelegen in unit 12 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, accessoires en schoenen voor vrouwen. Het Belgische merk staat bekend om zijn kleurrijke en originele ontwerpen en heeft een sterke internationale aanwezigheid.

FALKE: Unit: 58 - Tel.: 089 77 41 67
Ligging: FALKE is gelegen in unit 58 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie beenmode, ondergoed en accessoires voor mannen en vrouwen. Het Duitse merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit en innovatieve ontwerpen.

Fossil: Unit: 27 - Tel.: 089 77 42 71
Ligging: Fossil is gelegen in unit 27 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie horloges, sieraden, tassen en accessoires voor mannen en vrouwen. Het Amerikaanse merk staat bekend om zijn vintage en retro stijl en heeft een sterke internationale aanwezigheid.

Furla: Unit: 21 - Tel.: 089 77 41 31
Ligging: Furla is gelegen in unit 21 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie luxe handtassen en accessoires voor vrouwen. Het Italiaanse merk staat bekend om zijn elegante en tijdloze ontwerpen en heeft een sterke internationale aanwezigheid.

G-Star: Unit: 26 - Tel.: 089 77 41 34
Ligging: G-Star is gelegen in unit 26 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, accessoires en schoenen voor mannen en vrouwen. Het Nederlandse merk staat bekend om zijn innovatieve en duurzame ontwerpen en is een populaire bestemming voor consumenten die op zoek zijn naar kwaliteitskleding met een stoere en eigentijdse uitstraling.
 
Gant: Unit: 67 - Tel.: 089 77 43 63
Ligging: Gant is gelegen in unit 67 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, accessoires en schoenen voor mannen en vrouwen. Het Amerikaanse merk staat bekend om zijn klassieke en verfijnde ontwerpen en heeft een sterke internationale aanwezigheid.

Garcia: Unit: 64 - Tel.: 089 77 43 60
Ligging: Garcia is gelegen in unit 64 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding en accessoires voor mannen en vrouwen. Het Nederlandse merk staat bekend om zijn casual en eigentijdse ontwerpen en is een populaire bestemming voor consumenten die op zoek zijn naar betaalbare mode.

GEOX: Unit: 56 - Tel.: 089 77 41 66
Ligging: GEOX is gelegen in unit 56 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie schoenen en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Het Italiaanse merk staat bekend om zijn innovatieve en ademende schoenen, die zowel stijlvol als comfortabel zijn.

Guess: Unit: 28-29 - Tel.: 089 77 41 36
Ligging: Guess is gelegen in unit 28-29 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, accessoires en schoenen voor mannen en vrouwen. Het Amerikaanse merk staat bekend om zijn sexy en eigentijdse ontwerpen en heeft een sterke internationale aanwezigheid.

Guess Accessories: Unit: 31 - Tel.: 089 77 41 37
Ligging: Guess Accessories is gelegen in unit 31 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie accessoires voor vrouwen, waaronder handtassen, horloges, sieraden en zonnebrillen. Het merk is onderdeel van Guess en biedt dezelfde sexy en eigentijdse stijl als het moedermerk.

Hackett London: Unit: 62 - Tel.: 089 77 43 73
Ligging: Hackett London is gelegen in unit 62 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, accessoires en schoenen voor mannen. Het Britse merk staat bekend om zijn klassieke en verfijnde ontwerpen en is een populaire bestemming voor mannen die op zoek zijn naar elegante kleding.

Haze & Finn: Unit: 3 - Tel.: 089 77 41 08
Ligging: Haze & Finn is gelegen in unit 3 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding en accessoires voor mannen en vrouwen. Het Belgische merk staat bekend om zijn unieke en eigentijdse ontwerpen en is een populaire bestemming voor consumenten die op zoek zijn naar betaalbare mode.

Home & Cook: Unit: 75 - Tel.: 089 77 44 33
Ligging: Home & Cook is gelegen in unit 75 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie keukenapparatuur en accessoires. Het merk is onderdeel van de Groupe SEB en biedt een breed scala aan kwaliteitsproducten voor de moderne keuken.

HUGO: Unit: 40-41 - Tel.: 089 77 44 01
Ligging: HUGO is gelegen in unit 40-41 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, accessoires en schoenen voor mannen en vrouwen. Het merk is onderdeel van het Duitse modehuis Hugo Boss en staat bekend om zijn moderne en progressieve ontwerpen.

Hunkemöller: Unit: 9 - Tel.: 089 77 41 11
Ligging: Hunkemöller is gelegen in unit 9 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie lingerie, nachtmode en badkleding voor vrouwen. Het Nederlandse merk staat bekend om zijn verleidelijke en vrouwelijke ontwerpen en heeft een sterke internationale aanwezigheid.

IKKS: Unit: 6-7 - Tel.: 089 77 41 09
Ligging: IKKS is gelegen in unit 6-7 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, accessoires en schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Het Franse merk staat bekend om zijn edgy en rock-'n-roll stijl en heeft een sterke internationale aanwezigheid.

KARL LAGERFELD: Unit: 30-31 - Tel.: 089 77 41 35
Ligging: KARL LAGERFELD is gelegen in unit 30-31 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, accessoires en schoenen voor mannen en vrouwen. Het merk is opgericht door de bekende Duitse modeontwerper Karl Lagerfeld en staat bekend om zijn elegante en tijdloze ontwerpen.

KARL LAGERFELD Kids - Kids around: Unit: 15 - Tel.: 089 77 41 12
Ligging: KARL LAGERFELD Kids is gelegen in unit 15 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding en accessoires voor kinderen. Het merk is onderdeel van KARL LAGERFELD en biedt dezelfde elegante en tijdloze ontwerpen voor kinderen van alle leeftijden.

Kate Spade New York: Unit: 46-47 - Tel.: 089 77 44 25
Ligging: kate spade new york is gelegen in unit 46-47 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie handtassen, accessoires en kleding voor vrouwen. Het Amerikaanse merk staat bekend om zijn kleurrijke en speelse ontwerpen en heeft een sterke internationale aanwezigheid.

Kids Around: Unit: 14 - Tel.: 089 77 41 13
Ligging: Kids Around is gelegen in unit 14 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding en accessoires voor kinderen van alle leeftijden. Het merk biedt een selectie van de meest bekende en gewilde kinderkledingmerken ter wereld, waaronder Boss, Burberry, Chloé, Gucci en vele anderen.

Kipling: Unit: 52 - Tel.: 089 77 41 70
Ligging: Kipling is gelegen in unit 52 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie handtassen, rugzakken, bagage en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Het Belgische merk staat bekend om zijn iconische aapjeslogo en zijn praktische en stijlvolle ontwerpen.

Kusmi Tea: Unit: 54 - Tel.: 089 77 41 73
Ligging: Kusmi Tea is gelegen in unit 54 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie premium theeën en accessoires. Het Franse merk staat bekend om zijn heerlijke en hoogwaardige theeën, die zowel traditionele als moderne smaken bevatten.

L'Occitane en Provence: Unit: 73 - Tel.: 089 77 44 40
Ligging: L'Occitane en Provence is gelegen in unit 73 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie huidverzorgingsproducten, parfums en lichaamsverzorgingsproducten, allemaal gemaakt met natuurlijke ingrediënten uit de Provence.

L'Oréal: Unit: 78 - Tel.: 089 77 44 60
Ligging: L'Oréal is gelegen in unit 78 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie huidverzorgingsproducten, haarverzorgingsproducten, make-up en parfums van het bekende Franse merk.

La Posta Casa Paglia: Unit: 1 - Tel.: 089 77 41 07
Ligging: La Posta Casa Paglia is gelegen in unit 1 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie woonaccessoires, meubels en decoratie-artikelen van Italiaanse makelij.

Lacoste: Unit: 44 - Tel.: 089 77 41 89
Ligging: Lacoste is gelegen in unit 44 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, schoenen en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Het Franse merk staat bekend om zijn iconische krokodillenlogo en zijn klassieke en sportieve ontwerpen.

Lancel: Unit: 65 - Tel.: 089 77 43 61
Ligging: Lancel is gelegen in unit 65 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie handtassen, koffers, accessoires en lederwaren voor vrouwen. Het Franse merk staat bekend om zijn verfijnde en elegante ontwerpen.

Le Creuset: Unit: 72 - Tel.: 089 77 44 30
Ligging: Le Creuset is gelegen in unit 72 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie hoogwaardige gietijzeren pannen, keukenaccessoires en tafelgerei van het bekende Franse merk.

Le Salon: Unit: 67 - Tel.: 089 77 42 11
Ligging: Le Salon is gelegen in unit 67 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kappersdiensten en haarverzorgingsproducten van het gerenommeerde Belgische merk.

Leonidas: Unit: 63 - Tel.: 089 77 44 38
Ligging: Leonidas is gelegen in unit 63 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie Belgische chocolade, bonbons en pralines van het bekende merk.

Levi s: Unit: 56-57 - Tel.: 089 77 41 56
Ligging: Levi'sis gelegen in unit 56-57 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie denim kleding, schoenen en accessoires voor mannen en vrouwen van het bekende Amerikaanse merk.

Little Marc Jacobs - Kids around: Unit: 17 - Tel.: 089 77 41 15
Ligging: Little Marc Jacobs is gelegen in unit 17 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, schoenen en accessoires voor kinderen van alle leeftijden. Het merk is onderdeel van Kids Around en staat bekend om zijn speelse en kleurrijke ontwerpen.

Liu Jo: Unit: 36-37 - Tel.: 089 77 42 29
Ligging: Liu Jo is gelegen in unit 36-37 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, schoenen en accessoires voor vrouwen. Het Italiaanse merk staat bekend om zijn verfijnde en vrouwelijke ontwerpen.

Longchamp: Unit: 33 - Tel.: 089 77 44 36
Ligging: Longchamp is gelegen in unit 33 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie handtassen, reisbagage, accessoires en schoenen van het bekende Franse merk.

Marlies Dekkers: Unit: 48 - Tel.: 089 77 41 90
Ligging: Marlies Dekkers is gelegen in unit 48 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie lingerie, badkleding en accessoires voor vrouwen. Het Nederlandse merk staat bekend om zijn gedurfde en vernieuwende ontwerpen.

Max Mara: Unit: 38-39 - Tel.: 089 77 43 25
Ligging: Max Mara is gelegen in unit 38-39 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, schoenen en accessoires voor vrouwen. Het Italiaanse merk staat bekend om zijn luxe en elegante ontwerpen.

Michael Kors: Unit: 68 - Tel.: 089 77 43 90
Ligging: Michael Kors is gelegen in unit 68 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie handtassen, accessoires, kleding en schoenen voor mannen en vrouwen. Het Amerikaanse merk staat bekend om zijn tijdloze en stijlvolle ontwerpen.

Monnalisa: Unit: 10 - Tel.: 089 77 41 10
Ligging: Monnalisa is gelegen in unit 10 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, schoenen en accessoires voor meisjes van alle leeftijden. Het Italiaanse merk staat bekend om zijn speelse en kleurrijke ontwerpen.

Neuhaus: Unit: 2 - Tel.: 089 77 41 04
Ligging: Neuhaus is gelegen in unit 2 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie Belgische chocolade, bonbons en pralines van het bekende merk.

New Balance: Unit: 22-23 - Tel.: 089 77 41 22
Ligging: New Balance is gelegen in unit 22-23 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie sportkleding, schoenen en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen.

NIK&NIK: Unit: 16 - Tel.: 089 77 41 14
Ligging: NIK&NIK is gelegen in unit 16 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding en accessoires voor kinderen van alle leeftijden. Het Nederlandse merk staat bekend om zijn trendy en eigentijdse ontwerpen.

Nike: Unit: 20-21 - Tel.: 089 77 41 20
Ligging: Nike is gelegen in unit 20-21 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie sportkleding, schoenen en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen.

Nikkie: Unit: 35 - Tel.: 089 77 44 34
Ligging: Nikkie is gelegen in unit 35 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding en accessoires voor vrouwen. Het Nederlandse merk staat bekend om zijn elegante en stoere ontwerpen.

Noukie s: Unit: 29 - Tel.: 089 77 41 29
Ligging: Noukie'sis gelegen in unit 29 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie babykleding, -accessoires en speelgoed van het Belgische merk.

Odette Lunettes: Unit: 59 - Tel.: 089 77 43 91
Ligging: Odette Lunettes is gelegen in unit 59 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie hoogwaardige brillen en zonnebrillen van het Belgische merk.

Pinko: Unit: 54-55 - Tel.: 089 77 43 50
Ligging: Pinko is gelegen in unit 54-55 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, schoenen en accessoires voor vrouwen. Het Italiaanse merk staat bekend om zijn kleurrijke en vrouwelijke ontwerpen.

Polo Ralph Lauren: Unit: 14-15 - Tel.: 089 77 42 40
Ligging: Polo Ralph Lauren is gelegen in unit 14-15 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, schoenen en accessoires voor mannen en vrouwen. Het Amerikaanse merk staat bekend om zijn klassieke en sportieve ontwerpen.

Polo Ralph Lauren Children: Unit: 24 - Tel.: 089 77 41 24
Ligging: Polo Ralph Lauren Children is gelegen in unit 24 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding en accessoires voor kinderen van alle leeftijden. Het Amerikaanse merk staat bekend om zijn tijdloze en stijlvolle ontwerpen.

Protest: Unit: 60-61 - Tel.: 089 77 42 05
Ligging: Protest is gelegen in unit 60-61 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie sportkleding, ski- en snowboardkleding, en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen.

PUMA: Unit: 40-41 - Tel.: 089 77 43 16
Ligging: PUMA is gelegen in unit 40-41 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie sportkleding, schoenen en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen.

River Woods: Unit: 42-43 - Tel.: 089 77 42 09
Ligging: River Woods is gelegen in unit 42-43 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, schoenen en accessoires voor mannen en vrouwen. Het Belgische merk staat bekend om zijn casual en tijdloze ontwerpen.

River Woods Junior: Unit: 44 - Tel.: 089 77 44 24
Ligging: River Woods Junior is gelegen in unit 44 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding en accessoires voor kinderen van alle leeftijden. Het Belgische merk staat bekend om zijn speelse en kleurrijke ontwerpen.

Samsonite: Unit: 31 - Tel.: 089 77 41 13
Ligging: Samsonite is gelegen in unit 31 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie reisbagage, -accessoires en -tassen van het bekende merk.

Sandro: Unit: 46-47 - Tel.: 089 77 42 18
Ligging: Sandro is gelegen in unit 46-47 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, schoenen en accessoires voor vrouwen en mannen. Het Franse merk staat bekend om zijn elegante en tijdloze ontwerpen.

Schiesser: Unit: 65 - Tel.: 089 77 43 26
Ligging: Schiesser is gelegen in unit 65 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie ondergoed, nachtkleding en loungewear voor mannen, vrouwen en kinderen van het Duitse merk.

Scotch & Soda: Unit: 50-51 - Tel.: 089 77 41 54
Ligging: Scotch & Soda is gelegen in unit 50-51 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, schoenen en accessoires voor mannen en vrouwen. Het Nederlandse merk staat bekend om zijn casual en eigentijdse ontwerpen.

Simone Pérèle: Unit: 28 - Tel.: 089 77 43 92
Ligging: Simone Pérèle is gelegen in unit 28 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie lingerie, badkleding en accessoires voor vrouwen van het Franse merk.

Skechers: Unit: 52 - Tel.: 089 77 43 32
Ligging: Skechers is gelegen in unit 52 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie sportkleding, schoenen en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen.

Sun Fashion Lab: Unit: 11 - Tel.: 089 77 44 22
Ligging: Sun Fashion Lab is gelegen in unit 11 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie zonnebrillen, brillen en accessoires van bekende merken.

Sunglass Hut: Unit: 49 - Tel.: 089 77 43 93
Ligging: Sunglass Hut is gelegen in unit 49 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie zonnebrillen en brillen van bekende merken.

Superdry: Unit: 62-63 - Tel.: 089 77 41 62
Ligging: Superdry is gelegen in unit 62-63 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, schoenen en accessoires voor mannen en vrouwen. Het Britse merk staat bekend om zijn vintage en eigentijdse ontwerpen.

Swarovski: Unit: 25 - Tel.: 089 77 44 35
Ligging: Swarovski is gelegen in unit 25 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie sieraden, accessoires en decoratie van het bekende merk.

Ted Baker: Unit: 48 - Tel.: 089 77 43 40
Ligging: Ted Baker is gelegen in unit 48 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, schoenen en accessoires voor mannen en vrouwen. Het Britse merk staat bekend om zijn elegante en kleurrijke ontwerpen.

The Cosmetics Company Store: Unit: 1 - Tel.: 089 77 41 01
Ligging: The Cosmetics Company Store is gelegen in unit 1 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie cosmetica, parfums en verzorgingsproducten van bekende merken tegen een gereduceerde prijs.

The North Face: Unit: 26-27 - Tel.: 089 77 42 00
Ligging: The North Face is gelegen in unit 26-27 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie outdoor- en sportkleding, -schoenen en -accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen.

The Society Shop: Unit: 58 - Tel.: 089 77 43 95
Ligging: The Society Shop is gelegen in unit 58 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie herenmode, waaronder maatpakken, kostuums, overhemden en accessoires.

Timberland: Unit: 32-33 - Tel.: 089 77 41 15
Ligging: Timberland is gelegen in unit 32-33 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie outdoor- en casualkleding, -schoenen en -accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen.

Timberland Kidswear - Kids around: Unit: 13 - Tel.: 089 77 44 13
Ligging: Timberland Kidswear - Kids around is gelegen in unit 13 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie outdoor- en casualkleding, -schoenen en -accessoires voor kinderen.

Tommy Hilfiger: Unit: 56-57 - Tel.: 089 77 41 26
Ligging: Tommy Hilfiger is gelegen in unit 56-57 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, schoenen en accessoires voor mannen en vrouwen. Het Amerikaanse merk staat bekend om zijn klassieke en sportieve ontwerpen.

Tommy Hilfiger Kids: Unit: 17 - Tel.: 089 77 43 49
Ligging: Tommy Hilfiger Kids is gelegen in unit 17 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding en accessoires voor kinderen van alle leeftijden. Het Amerikaanse merk staat bekend om zijn klassieke en sportieve ontwerpen.

Twinset Milano: Unit: 19 - Tel.: 089 77 44 34
Ligging: Twinset Milano is gelegen in unit 19 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, schoenen en accessoires voor vrouwen. Het Italiaanse merk staat bekend om zijn elegante en romantische ontwerpen.

UGG:  Unit: 16 - Tel.: 089 77 43 67
Ligging: UGG is gelegen in unit 16 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie schoenen, laarzen, pantoffels en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen.

Valentine Witmeur LabOPENT BINNENKORT: Unit: n.v.t. - Tel.: n.v.t.
Ligging: Valentine Witmeur Lab is binnenkort te vinden in Maasmechelen Village en zal een collectie van dameskleding en accessoires aanbieden. De exacte unit en telefoonnummer zijn momenteel nog niet bekend.

Vans: Unit: 23-24 - Tel.: 089 77 43 22
Ligging: Vans is gelegen in unit 23-24 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie sneakers, schoenen, kleding en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen.

Versace: Unit: 60 - Tel.: 089 77 42 38
Ligging: Versace is gelegen in unit 60 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, schoenen, tassen en accessoires voor mannen en vrouwen. Het Italiaanse modehuis staat bekend om zijn uitgesproken en glamoureuze ontwerpen.

Villeroy & Boch: Unit: 29 - Tel.: 089 77 43 60
Ligging: Villeroy & Boch is gelegen in unit 29 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie serviesgoed, glaswerk, bestek, keukenaccessoires en badkamerartikelen van het Duitse merk.

Watch Station: Unit: 3 - Tel.: 089 77 41 03
Ligging: Watch Station is gelegen in unit 3 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie horloges, smartwatches en accessoires van bekende merken.

Wolford: Unit: 12 - Tel.: 089 77 43 08
Ligging: Wolford is gelegen in unit 12 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie beenmode, lingerie en accessoires voor vrouwen van het Oostenrijkse merk.

Zadig & Voltaire: Unit: 54-55 - Tel.: 089 77 42 12
Ligging: Zadig & Voltaire is gelegen in unit 54-55 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding, schoenen en accessoires voor mannen en vrouwen. Het Franse merk staat bekend om zijn rock-'n-roll stijl met een vleugje romantiek.

Zadig & Voltaire KIDS - Kids around: Unit: 18 - Tel.: 089 77 42 88
Ligging: Zadig & Voltaire KIDS - Kids around is gelegen in unit 18 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie kleding en accessoires voor kinderen van het Franse merk.

Zwilling: Unit: 36 - Tel.: 089 77 43 90
Ligging: Zwilling is gelegen in unit 36 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie keukenmessen, keukengerei, pannen en accessoires van het Duitse merk.

7 For All Mankind: Unit: 38-39 - Tel.: 089 77 44 20
Ligging: 7 For All Mankind is gelegen in unit 38-39 van Maasmechelen Village en biedt een uitgebreide collectie jeans en casualkleding voor mannen en vrouwen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.