Trouwen op het helikopterplatform van Burj Al Arab - luxe op hoog niveau

De Burj Al Arab is niet alleen een uiterst luxueus hotel, maar ook een opvallend oriëntatiepunt. In de loop der jaren is het gebruikt als locatie voor enkele unieke evenementen, zoals een vriendschappelijke tenniswedstrijd tussen tennislegendes Roger Federer en Andre Agassi, of Formule 1-coureur David Coulthard die donuts maakt in een Red Bull Racing-auto.

Het helikopterplatform dat deze evenementen huisvestte, is nu beschikbaar voor koppels die in een bijzondere setting willen trouwen. De in-house bruiloftsarchitect van het hotel zorgt voor elk detail. Daarnaast krijgt het paar toegang tot top haute couturiers, de beste juweliers in Dubai, privétoegang na sluitingstijd tot luxe topmodemerken, schoonheidsbehandelingen van beroemdheden' personal trainers en privé-etiquette- en danslessen.

De chef-kok van Burj Al Arab staat klaar om te helpen bij het ontwerpen en proeven van de bruidstaart, zodat alles perfect is. Bruiloftsgasten krijgen ook een koninklijke behandeling, met de mogelijkheid om bij het hotel aan te komen per dubbelmotorige Augusta 109-helikopter of in Rolls Royce Phantoms met chauffeur.

Prijzen voor het organiseren van zo'n weelderige bruiloft, 200 meter boven Dubai in een van 'swerelds meest luxueuze hotels, beginnen bij ongeveer €55.000.

Een bruiloft op het helikopterplatform van de Burj Al Arab is een onvergetelijke ervaring voor zowel het bruidspaar als hun gasten. Naast de eerder genoemde voorzieningen en diensten, kunnen koppels ook genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht op Dubai en de Arabische Golf als achtergrond voor hun ceremonie en receptie.

De Burj Al Arab biedt ook op maat gemaakte decoratie en thema'som de bruiloft helemaal naar wens te maken. Het hotel heeft ervaren bloemisten en ontwerpers in dienst om te helpen bij het creëren van de perfecte sfeer en stijl die passen bij het koppel.

Om de bruiloft nog gedenkwaardiger te maken, kunnen bruidsparen kiezen voor een spectaculair vuurwerkdisplay om hun grote dag af te sluiten. Ook kunnen ze genieten van een luxueuze bruidssuite met een prachtig uitzicht, waar ze na de festiviteiten tot rust kunnen komen en hun huwelijksnacht doorbrengen.

Het professionele team van de Burj Al Arab staat klaar om de planning en coördinatie van de bruiloft te verzorgen, zodat het bruidspaar zorgeloos kan genieten van hun speciale dag. Van catering en entertainment tot fotografie en videografie, alles wordt tot in de puntjes geregeld om ervoor te zorgen dat de bruiloft een onvergetelijk en sprookjesachtig evenement wordt.

Een bruiloft op het helikopterplatform van de Burj Al Arab biedt koppels een unieke en luxueuze ervaring die ze nooit zullen vergeten. Het is de perfecte locatie voor diegenen die op zoek zijn naar iets buitengewoons en onvergelijkbaars, met een onberispelijke service en adembenemende uitzichten die voor altijd in hun herinnering gegrift zullen staan.

Restaurants:

  • Al Mahara: Dit bekroonde onderwaterrestaurant, gelegen in de Burj Al Arab, biedt een unieke en betoverende eetervaring. Het indrukwekkende aquarium dat het restaurant omringt, creëert een sfeer alsof men zich daadwerkelijk onder de zeespiegel bevindt. Gasten kunnen genieten van een uitgebreid aanbod aan verfijnde zeevruchten, bereid door getalenteerde chef-koks die de fijnste ingrediënten gebruiken. Het menu van Al Mahara bevat zowel klassieke als moderne creaties en combineert smaken en texturen op een manier die de culinaire verbeelding prikkelt. Deze luxueuze en unieke eetervaring is een must voor gasten die een bezoek brengen aan de Burj Al Arab.
     
  • Al Muntaha: Dit elegante restaurant bevindt zich op 200 meter hoogte in de Burj Al Arab en biedt een adembenemend panoramisch uitzicht op Dubai en de Arabische Golf. Al Muntaha, wat 'het hoogste' betekent in het Arabisch, is de perfecte locatie voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Het restaurant serveert een Frans geïnspireerd menu, zorgvuldig samengesteld door de getalenteerde chef-koks die gebruikmaken van de beste ingrediënten en verfijnde kooktechnieken. Gasten kunnen genieten van een exclusieve en intieme sfeer, terwijl ze uitkijken over de indrukwekkende skyline van Dubai. Al Muntaha is de ideale bestemming voor een bijzonder diner of een speciale gelegenheid, waar gasten kunnen genieten van een ongeëvenaarde gastronomische ervaring gecombineerd met een spectaculair uitzicht.
  • Sahn Eddar: Gelegen in de prachtige lobby van de Burj Al Arab, is Sahn Eddar een weelderige lounge waar gasten kunnen genieten van een uitgebreide selectie van hapjes, afternoon tea en een scala aan verfijnde drankjes. Deze sfeervolle lounge biedt een ontspannen en luxueuze ambiance waar gasten zich kunnen onderdompelen in de betoverende schoonheid van de iconische Burj Al Arab. Sahn Eddar staat bekend om zijn verfijnde afternoon tea, met een assortiment van heerlijke sandwiches, verse scones, delicate gebakjes en de fijnste theeën en koffiesoorten. De lounge biedt ook live muziek, uitgevoerd door getalenteerde muzikanten die zorgen voor een ontspannen en verfijnde sfeer. Een bezoek aan Sahn Eddar is een perfecte manier om te genieten van de betoverende elegantie van de Burj Al Arab terwijl u zich tegoed doet aan overheerlijke hapjes en drankjes in een luxueuze en rustige omgeving.

Bars:

  • Skyview Bar: Deze stijlvolle en verfijnde bar, gelegen in de Burj Al Arab, biedt een adembenemend uitzicht op de skyline van Dubai en de Arabische Golf. Skyview Bar is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van exclusieve cocktails, bereid door ervaren mixologen die gebruikmaken van de beste ingrediënten en innovatieve technieken. Daarnaast biedt de bar een uitgebreide selectie van champagnes, zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste eisen van de meest veeleisende fijnproevers te voldoen. De luxueuze ambiance van Skyview Bar wordt versterkt door het verfijnde interieur, de comfortabele zitplaatsen en de attente service. Dit alles zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor gasten die op zoek zijn naar een unieke en verfijnde locatie om te genieten van een avond vol glamour en verwennerij. Of u nu de zonsondergang wilt bewonderen of een stijlvolle avond met vrienden wilt doorbrengen, Skyview Bar is de ideale bestemming om te genieten van het beste dat Burj Al Arab te bieden heeft.

  • Gold On 27: Deze luxueuze en sfeervolle bar, gelegen in de Burj Al Arab, is een waar toonbeeld van elegantie en glamour. Gold On 27 onderscheidt zich met een weelderig gouden interieur dat een gevoel van exclusiviteit en verfijning uitstraalt. De bar biedt een uitgebreid aanbod aan innovatieve en unieke cocktails, bereid door ervaren mixologen die hun expertise gebruiken om de meest verrassende en smaakvolle drankjes te creëren. Gold On 27 beschikt ook over een zorgvuldig samengestelde selectie van premium sterke dranken, wijnen en champagnes, waardoor het een uitstekende keuze is voor gasten die op zoek zijn naar een uitzonderlijke ervaring. De comfortabele zitplaatsen en de intieme sfeer van de bar zorgen voor een perfecte omgeving om te ontspannen en te genieten van een avond vol verwennerij en vermaak. Het attente personeel van Gold On 27 zorgt voor een onberispelijke service, waardoor elke gast zich welkom en gewaardeerd voelt. Of u nu een speciale gelegenheid viert of gewoon wilt genieten van een avondje uit in een van de meest iconische locaties van Dubai, Gold On 27 biedt een onvergetelijke ervaring die de luxe en verfijning van de Burj Al Arab weerspiegelt.

Accommodaties:

  • Deluxe Suites: Deze ruime en luxueus ingerichte suites in de Burj Al Arab bieden een ongeëvenaard uitzicht op de Arabische Golf en zijn voorzien van alle gemakken en comfort die u mag verwachten van een verblijf in een van 'swerelds meest iconische hotels. De Deluxe Suites zijn zorgvuldig ontworpen met een oog voor detail en elegantie, en zijn uitgerust met hoogwaardige voorzieningen, waaronder een kingsize bed, een aparte woon- en eetkamer, een grote badkamer met jacuzzi en een volledig uitgeruste kantoorruimte. Gasten die in de Deluxe Suites verblijven, kunnen genieten van de 24-uurs butlerservice die zorgt voor een onberispelijke en persoonlijke service tijdens hun verblijf. De toegewijde butlers zijn er om te helpen met reserveringen, reisarrangementen, speciale verzoeken en nog veel meer, zodat u kunt genieten van een zorgeloze en ontspannen ervaring. Bovendien bieden de Deluxe Suites toegang tot een breed scala aan exclusieve faciliteiten en diensten, zoals privéstranden, een luxueuze spa, gastronomische restaurants en bars, en nog veel meer. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een zakenreis of een onvergetelijke vakantie met het gezin, de Deluxe Suites in de Burj Al Arab zorgen voor een uitzonderlijke ervaring die u niet snel zult vergeten.

  • Panoramische Suites: Deze prachtige suites in de Burj Al Arab bieden een adembenemend panoramisch uitzicht op zowel de stad Dubai als de uitgestrekte Arabische Golf, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor gasten die op zoek zijn naar een unieke en luxueuze accommodatie-ervaring. De Panoramische Suites zijn elegant ingericht en voorzien van alle gemakken, zoals een comfortabel kingsize bed, een aparte woon- en eetkamer, een royale badkamer met jacuzzi en een volledig uitgeruste kantoorruimte. Gasten die in de Panoramische Suites verblijven, hebben toegang tot een 24-uurs butlerservice die ervoor zorgt dat elk aspect van hun verblijf vlot en zorgeloos verloopt. Deze toegewijde butlers staan klaar om te helpen met reserveringen, reisplanning, speciale verzoeken en nog veel meer, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw verblijf. Daarnaast kunnen gasten van de Panoramische Suites genieten van de vele exclusieve faciliteiten en diensten die de Burj Al Arab te bieden heeft, zoals privéstranden, een luxueuze spa, uitstekende restaurants en bars, en nog veel meer. Of u nu op zoek bent naar een bijzondere vakantie, een romantisch uitje of een indrukwekkende zakenreis, de Panoramische Suites bieden een ongeëvenaarde ervaring die u zeker zult koesteren.

  • Royal Suites: De ultieme accommodatie-ervaring in de Burj Al Arab, de Koninklijke Suites zijn de meest luxueuze en grootste suites van het hotel en bieden een ongeëvenaarde combinatie van ruimte, comfort en elegantie. Deze opulent ingerichte suites beschikken over een majestueus interieur, geïnspireerd op de rijke geschiedenis en cultuur van het Midden-Oosten, en zijn uitgerust met alle denkbare voorzieningen om te zorgen voor een uitzonderlijk verblijf. Elke Koninklijke Suite heeft een privébioscoop, waar gasten kunnen genieten van hun favoriete films of een exclusieve première in een intieme en luxueuze omgeving. De suites bieden ook een eigen spa-ruimte, waar u kunt ontspannen en genieten van een scala aan gepersonaliseerde behandelingen en therapieën in volledige privacy. De 24-uurs butlerservice zorgt ervoor dat elk aspect van uw verblijf in de Koninklijke Suites soepel en zorgeloos verloopt. Deze toegewijde butlers staan klaar om te helpen met reserveringen, reisplanning, speciale verzoeken en nog veel meer, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw verblijf. Als gast van de Koninklijke Suites heeft u toegang tot alle exclusieve faciliteiten en diensten van de Burj Al Arab, zoals privéstranden, een luxueuze spa, uitstekende restaurants en bars, en nog veel meer. Of u nu op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie, een romantisch uitje of een indrukwekkende zakenreis, de Koninklijke Suites bieden een buitengewone ervaring die u nooit zult vergeten.

Overige faciliteiten:

  • Talise Spa: Een bekroonde spa met een scala aan verjongende en ontspannende behandelingen, een binnenzwembad en een fitnessruimte.
  • Helikopterplatform: Een unieke locatie voor speciale evenementen en bruiloften, met een adembenemend uitzicht op de skyline van Dubai.
  • Conferentie- en evenementenfaciliteiten: Luxe en goed uitgeruste zalen voor zakelijke evenementen, bruiloften en andere bijeenkomsten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.