Turkse lekkernijen in Singapore - geweldige sieraden van Sevan Biçakçi

Tussen 28 augustus en 20 september kunt u bij Edit Lifestyle in Singapore de betoverende winkelinstallatie Turkish Delight Grand Bazaar bezoeken. Deze pop-up is geïnspireerd op de beroemde 500 jaar oude markt in Istanbul en presenteert een selectie van het beste uit zowel traditionele als hedendaagse Turkse ontwerpen, vakkundig vervaardigd door Turkse ambachtslieden.

Voor het eerst in Singapore zullen er ook schitterende sieraden van ontwerper Sevan Biçakçi te bewonderen zijn. Biçakçi'sByzantijnse en Ottomaanse sieraden zijn wereldwijd bekend en geliefd, en zijn te vinden in prestigieuze juwelenhuizen en privécollecties. De meesterwerken van Biçakçi worden gemaakt van hoogwaardige materialen zoals hoog karaats goud, sterling zilver, roségoud en antieke diamanten, waarbij hij unieke edelstenen toevoegt als de finishing touch.

De innovatieve technieken van Biçakçi, waaronder metaalschildering, graveren, kalligrafie, diep snijwerk en micromozaïekzetting, onderscheiden zijn werk en hebben geleid tot een revolutie in de wereld van luxe modeaccessoires. Hij staat vooral bekend om zijn majestueuze ringen, gemaakt met zijn kenmerkende omgekeerde diepdruktechniek. Hierbij worden monumenten, mythologische figuren, dieren, vogels en bloemen met verbluffende details in edelstenen gegraveerd.

Mis deze unieke kans niet om de verfijnde schoonheid van Sevan Biçakçi'ssieraden en andere hoogwaardige Turkse ontwerpen te ontdekken tijdens de Turkish Delight Grand Bazaar pop-up bij Edit Lifestyle in Singapore. Deze tijdelijke winkel is een uitstekende gelegenheid om uzelf onder te dompelen in de rijke Turkse cultuur en vakmanschap.

Naast de prachtige sieraden van Sevan Biçakçi, kunt u ook genieten van een breed scala aan andere Turkse ambachtelijke producten, zoals textiel, keramiek, aardewerk en glaswerk. Elk stuk is zorgvuldig geselecteerd om de diversiteit en kwaliteit van de Turkse kunst en ambachten te weerspiegelen, waardoor bezoekers een echt authentieke ervaring krijgen.

Bovendien zullen er tijdens het evenement ook workshops en demonstraties worden gehouden, waar u de kans krijgt om de vaardigheden en technieken van Turkse ambachtslieden van dichtbij te observeren en zelfs zelf uit te proberen. Dit is een geweldige kans om de traditionele methoden en technieken die in de loop der eeuwen zijn geperfectioneerd, beter te begrijpen en te waarderen.

Als u op zoek bent naar unieke geschenken of souvenirs, is de Turkish Delight Grand Bazaar de perfecte plek om te winkelen. Elk kunstwerk en product dat te koop wordt aangeboden, vertelt een verhaal over de rijke Turkse geschiedenis, tradities en cultuur, en is een prachtig aandenken aan uw bezoek aan deze bijzondere pop-up.

De Turkish Delight Grand Bazaar vindt plaats bij Edit Lifestyle, gelegen in het hart van Singapore. Het evenement is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt voor bezoekers die met de auto komen. Toegang tot de pop-up is gratis, waardoor het een toegankelijke en boeiende ervaring is voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontdekken van de wondere wereld van Turkse kunst, cultuur en ambachten.

Wacht niet langer en plan uw bezoek aan de Turkish Delight Grand Bazaar bij Edit Lifestyle in Singapore om te genieten van de verfijnde schoonheid van Sevan Biçakçi'ssieraden en een schat aan andere prachtige Turkse ontwerpen en ambachten.

 • Sevan Biçakçi Sieraden:

  • Majestueuze ringen met omgekeerde diepdruktechniek, waarbij monumenten, mythologische figuren, dieren, vogels en bloemen met verbluffende details in edelstenen worden gegraveerd.
  • Halskettingen, armbanden en oorbellen met Byzantijnse en Ottomaanse invloeden, vervaardigd uit hoog karaats goud, sterling zilver, roségoud en antieke diamanten.
 • • Textiel: - Handgeweven tapijten en kilims met intrigerende geometrische patronen en levendige kleuren, die de vaardigheid en het vakmanschap van Turkse wevers tonen. - Kleurrijke zijden sjaals en omslagdoeken met traditionele motieven en Iznik-geïnspireerde bloemendesigns. - Luxe beddengoed en tafellinnen, gemaakt van hoogwaardige stoffen zoals katoen en linnen, versierd met delicaat borduurwerk en kant.

  • Keramiek en aardewerk: - Iznik-tegels en serviesgoed met kenmerkende bloemen- en geometrische patronen, waarbij gebruik wordt gemaakt van traditionele technieken en levendige kleuren zoals kobaltblauw en koraalrood. - Çini aardewerk en keramische voorwerpen zoals vazen, schalen en borden, die de eeuwenoude traditie van fijn gedecoreerd aardewerk in Turkije voortzetten.

  • Glaswerk: - Handgeblazen glazen lampen, schalen en vazen in levendige kleuren en verschillende vormen, vaak versierd met goud- en zilveraccenten. - Theeglazen en koffiekopjes in traditionele Turkse stijl, met gedetailleerde gravures, kleurrijke patronen en metalen houders.

  • Sieraden en accessoires: - Sevan Biçakçi'sunieke en verfijnde sieraden, gemaakt met hoogwaardige materialen zoals goud, zilver en edelstenen, en versierd met adembenemende details en patronen. - Handgemaakte zilveren en vergulde accessoires, zoals armbanden, hangers, oorbellen en broches, met traditionele Turkse motieven en ontwerpen.

  • Ambachtelijke lederwaren: - Hoogwaardige lederen tassen, portemonnees, riemen en accessoires, vervaardigd met traditionele technieken en versierd met gedetailleerd stikwerk en klinknagels.

  • Houtsnijwerk: - Delicaat houtsnijwerk, zoals doosjes, kandelaars en muurdecoraties, met gedetailleerde patronen en motieven die de vaardigheden en creativiteit van Turkse houtsnijders tonen.

  Deze uitgebreide selectie van producten bij de Turkish Delight Grand Bazaar biedt bezoekers een unieke kans om een breed scala aan hoogwaardige Turkse ambachtelijke producten te ontdekken en aan te schaffen, elk met een rijke geschiedenis en een verhaal dat nauw verbonden is met de cultuur en tradities van Turkije.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.