Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Oakley Airwave skibril met heads-up display

Oakley Airwave skibril met heads-up display

We hebben een prachtig apparaat voor liefhebbers van skiën en bergbeklimmen, de meest verse van Oakley. De beroemde fabrikant van brillen heeft onlangs een verbluffende sneeuwbril van topklasse bedacht met eenmalige functies zoals heads-uptechnologie van Recon Instruments die nuttige, realtime informatie voor de drager biedt, zoals temperatuur, snelheid, afspeellijsten en kaarten. Dit betekent dat de rechterbenedenhoek van de bril wordt overspoeld met allerlei cijfers en gegevens, wat het heads-up display is.

De drager neemt het effect op dezelfde manier waar als een 14 inch (36 cm) scherm op 1,5 m afstand, waardoor volgens Oakley de noodzaak om de ogen opnieuw te concentreren wordt geëlimineerd.

En wat hij tot nu toe niet heeft genoemd, zijn de Bluetooth-compatibiliteit, allerlei ingebouwde sensoren en GPS. Er is een vriendentracker die u kunt openen om uw skivolk te lokaliseren, naast een kaart van 600 skigebieden die over de hele wereld te vinden zijn. Je kunt ook bellen via deze bril, sms'jes met voorraadberichten verzenden via een polsafstandsbediening die naar verluidt „handschoenvriendelijk” is en zelfs draadloos muziek streamen.

Om ervoor te zorgen dat de drager de bril via het polsapparaat kan bedienen, moet hij een bijbehorende iPod Touch-, Android- of iPhone-app downloaden. Oakley biedt ook een extra type skibril met de Zeal iON, met antifog en gepolariseerde lenzen met hoge dichtheid, net als de Airwave, maar met een ingebouwde HD-camera om alles vast te leggen wat je wilt. De camera kan zowel 1080p-video als 8MP-foto's maken onder hoeken zo breed als 170 graden.

Bovendien past het zich automatisch aan voor verschillende lichtniveaus en wordt het geleverd met oneindige focus, voor €399. De Oakley Airwave-bril is sinds 31 oktober te koop, voor €599 per paar, via Oakley.com, Apple.com en geselecteerde Apple-winkels in Japan, Europa en de VS.


Oakley Airwave skibril met heads-up display
Oakley Airwave skibril met heads-up display
Oakley Airwave skibril met heads-up display