Luxe hydraulische ondergrondse parkeergarage

Cardok is eenbedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van luxe ondergrondse hydraulische garages. Het bedrijf heeft sinds haar oprichting veel erkenning gekregen vanwege de innovatieve oplossingen die ze bieden om ruimtegebrek op te lossen en de veiligheid van auto's te verbeteren.

De Cardok-garage is een uniek systeem dat een oplossing biedt voor de beperkte ruimte waar veel mensen in stedelijke gebieden mee te maken hebben. Het hydraulische systeem tilt het platform op en laat het zakken, waardoor de auto veilig en gemakkelijk in de garage kan worden geparkeerd. Het systeem is ontworpen om de auto te beschermen tegen diefstal, beschadiging en weersinvloeden, terwijl er ook ruimte wordt bespaard in de buurt van de woning.

De Cardok-garage heeft een aantal indrukwekkende specificaties. Elk platform kan een gewicht van 3 ton dragen, wat betekent dat het geschikt is voor de meeste auto's. Het systeem kan ook worden gebruikt om meerdere auto's op elkaar te stapelen, waardoor het ideaal is voor gezinnen met twee auto's die beperkte ruimte hebben.

Cardok heeft al een aantal luxe hydraulische ondergrondse garages geïnstalleerd in het VK en het concept blijft populair bij mensen die op zoek zijn naar een innovatieve oplossing voor hun parkeerproblemen.

Cardok biedt verschillende modellen aan, waaronder de Cardok Mono, Cardok Duo en Cardok Multi, die verschillen in de capaciteit en het aantal auto's dat kan worden opgeslagen. Het systeem is ontworpen om te worden geïnstalleerd in woningen met een oprit of garage en kan worden aangepast aan verschillende soorten auto's en terreinen.

Naast de veiligheid van het opbergen van uw auto ondergronds, biedt het Cardok-systeem ook extra voordelen, zoals het besparen van kostbare ruimte op uw oprit en het beschermen van uw auto tegen de elementen en vandalisme.

Het systeem kan ook worden geleverd met extra functies, zoals een afstandsbediening, beveiligingscamera's en verlichting. Cardok beweert dat hun systeem volledig waterdicht is en beschermd is tegen extreme weersomstandigheden.

De prijs van een Cardok-systeem varieert afhankelijk van het model en de installatievereisten, maar het bedrijf biedt gratis advies en een offerte op maat voor geïnteresseerde klanten.

De Cardok-garage is verkrijgbaar in verschillende maten en kan worden aangepast aan de behoeften van de klant. Het bedrijf biedt ook verschillende ontwerpen, zoals een garage met een schuine oprit voor een makkelijkere toegang en verschillende dekken voor meerdere auto's.

Cardok biedt verschillende modellen van hun ondergrondse garages aan, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Hieronder volgt een omschrijving van enkele van hun populaire modellen:

  1. Mono: Dit model is geschikt voor één auto en kan zowel binnen als buiten geïnstalleerd worden. Het platform tilt de auto op en verbergt deze veilig onder de grond. Het platform kan worden aangepast aan de breedte en lengte van de auto. Dit model is ook beschikbaar met een optionele afstandsbediening.

  2. Double: Dit model is geschikt voor twee auto's en heeft twee afzonderlijke platforms die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Het is mogelijk om een auto bovenop de andere te parkeren. Dit model kan ook binnen en buiten geïnstalleerd worden.

  3. Multi: Dit model is ontworpen voor huishoudens met meerdere auto's en kan maximaal vier auto's bevatten. Elk platform kan onafhankelijk van elkaar worden bediend, wat betekent dat auto's afzonderlijk kunnen worden geparkeerd en opgehaald. Dit model kan binnen en buiten geïnstalleerd worden en is geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik.

  4. Top: Dit model is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar meer ruimte in hun achtertuin. Het platform van de Top is gemaakt van composietmateriaal en is speciaal ontworpen om als terras te dienen wanneer het niet in gebruik is. Het kan één auto bevatten en kan worden geïnstalleerd in tuinen, opritten of op openbare plaatsen.

De prijzen van Cardok variëren afhankelijk van het gekozen model en de vereisten van de klant. De prijzen beginnen vanaf ongeveer € 25.000 voor het Mono-model en kunnen oplopen tot meer dan € 100.000 voor de grotere modellen met speciale functies. De exacte prijs hangt af van factoren zoals de grootte, locatie en de installatie-eisen van het project.

Bovendien biedt Cardok ook opties voor extra veiligheid, zoals een automatisch vergrendelingssysteem en een biometrisch toegangssysteem om te voorkomen dat onbevoegde personen toegang krijgen tot de garage. Het bedrijf biedt ook een garantie van 10 jaar op hun producten en zorgt voor de installatie en onderhoud van de garage. Hoewel deze luxe ondergrondse garage niet goedkoop is, is het een interessante en efficiënte oplossing voor de beperkte ruimte in stedelijke gebieden.

Bezoek Website