Hotel Suite Chic - tips om uw bed met 5 sterren te laten aanvoelen

Na een verblijf van een week in een luxe hotelkamer kan het terugkeren naar uw vertrouwde matras slapeloze nachten en vervelend gooien en draaien verwelkomen. Als je eenmaal een 5-sterrendutje hebt geproefd, zal dat donzige hotelbed waar je in viel tijdens je zakenreis of familievakantie regelmatig verschijnen in je energiezuinige dagdromen. Hoewel die gemakkelijk te bereiken, perfecte nachtrust misschien uniek lijkt voor kwaliteitshotels, zijn pluche dekbedden een "Bestel nu" -knop verwijderd.

Ondanks hordes vakantiegangers die tevergeefs op zoek zijn naar luxe hotelkamertype comfort in hun eigen huis, is opladen in een luxe slaapopstelling geen pipedream. Met een paar eenvoudige stappen drijft u in slaap in een slaapkamer die doet denken aan een bed & breakfast aan het strand. Gelukkig gebruikt bijna elk luxe hotel enkele veelvoorkomende trucs om hun klanten te helpen gemakkelijk weg te glippen in een pluche dromenland. Door te denken als een hotelier, kunt u moeiteloos een vijfsterrenslaapervaring creëren in uw eigen slaapkamer.

Inhoud Ontwerper: Evgeny Zjuba - Als je's ochtends wakker wordt met een pijnlijke nek of pijn in de rug, kan je eerste gedachte zijn dat je matras moet worden vervangen. Het kopen van een nieuw kussen is echter misschien wel de beste oplossing voor de ondersteuningsproblemen van uw lichaam en een goedkopere optie dan beschietingen voor een geheel nieuwe matras. Tussen latexkussens, Europese kussens en traagschuimkussens zoals deze, kunt u het materiaal vinden dat uw lichaam het beste ondersteunt. Meestal gebruiken hotels verschillende kussens waar u's nachts in kunt zinken. De meest voorkomende combinatie is ongeveer twee tot vier donskussens en twee met vezels gevulde kussens.

Ontwerper: Alaa Hammad - Het aantal draden is een van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden wanneer u uw bed uitrust voor een weelderig gevoel. Traditioneel kiezen hotels voor sets met een draaddichtheid van 300 of hoger. Vellen met een lagere draadtelling zullen ruw aanvoelen en vellen met een hoger aantal draden zullen veel duurder zijn voor minder waarde. Het materiaal van uw vellen is ook een essentiële overweging. De meeste luxe hotels gebruiken lakens van Egyptisch katoen voor zachtheid en ademend vermogen, maar lakens van satijn en percal zijn ook standaardopties.

Ontwerper: Polygon - Hoewel lakensets bijna universeel een hoeslaken bevatten, gebruiken kwaliteitshotels geen hoeslaken om hun matrassen te bedekken. In plaats daarvan gebruiken ze een of twee extra grote platte lakens om een zo glad mogelijk slaapoppervlak te creëren. Hotelmedewerkers zijn goed thuis in de kunst om platte lakens strak om de matras te stoppen met behulp van ziekenhuishoeken. Hoewel het in het begin een lastige vaardigheid kan zijn om onder de knie te krijgen, kun je met oefenen je bed zo netjes opmaken dat je kwartjes op je bed kunt stuiteren.

Architect: Kupinskiy & Partners/Ontwerper: Elena Sedova - Een bed-in-a-bag kopen is de eenvoudigste manier om je bed uit te rusten en zeker niet de verkeerde manier om een comfortabele sfeer te creëren. Het apart kopen van een dekbed en donzen dekbed is echter de beste manier om dat felbegeerde hoteldekbedgevoel na te bootsen. Natuurlijk vereist het vullen van een dekbed meer werk dan het kopen van een kant-en-klaar dekbed, maar het is de moeite waard voor extra comfort. Investeer voor extra luchtigheid in een dekbed en steek het ongeveer vijf centimeter breder en langer in dan je bed.

Vier jaargetijden - De aanschaf van een gloednieuwe matras kan nieuw comfort en ondersteuning bieden, maar niet zonder een flink prijskaartje. Als u uw slaapervaring wilt upgraden terwijl u zich aan strikte budgetparameters houdt, kan het kopen van een matrastopper de plaats innemen van dure traagschuimmatrassen op de markt. Met veren- en traagschuimvariëteiten tot uw beschikking, is het gemakkelijk om dat dromerige hotelbedgevoel te vinden (en hoeft u niet uw hele matras te vervangen). Ontwerper: Anton Krat Hoewel het vervangen van uw gloeilampen de stevigheid van uw matras niet zal veranderen, zullen hotels de verlichting in hun kamers manipuleren om u te helpen een rustgevende slaap te bereiken.

Bijna alle hotels plaatsen lampen of wandlampen aan beide zijden van het bed voor een symmetrisch, samengetrokken gevoel. Als u uw verlichtingsarmaturen echter niet volledig wilt upgraden, kan het simpelweg uitschakelen van uw gloeilampen voor warmere gekleurde opties met een laag wattage van uw kamer een luxe oase maken. Niet alleen zorgen je nieuwe lampen ervoor dat je ruimte gezelliger aanvoelt, maar's avonds bereiden ze je hersenen voor op een nacht van rustgevende, ontspannende slaap.

Ontwerper: Reem Omar - Het weelderige gevoel creëren van een nacht in een vijfsterrenhotel thuis is veel gemakkelijker dan veel mensen denken en hoeft de bank niet kapot te maken. Hoewel je je misschien zorgen maakt dat je nooit meer een betere nachtrust zult hebben, zal het noteren van de trucs die hotels gebruiken je helpen je slaapkamer het gevoel te geven dat je op een eindeloze vakantie bent.