Dit zijn de top 5 meest luxueuze smartwatches

Meer weten over Smartwatches? We hebben een gids voor de top 5 van meest luxueuze Smartwatches die je misschien zou kunnen overtuigen om die sprong te wagen als je al een tijdje overweegt om een ​​Smartwatch te kopen. Waarom een ​​Smartwatch kopen, vraagt ​​u zich af? Nou, als je een toegewijde horlogeverzamelaar bent, zal geen enkele telefoon ooit goed genoeg zijn om de luxe van het dragen van een mooi horloge om je pols op te geven, dus waarom zou je niet het beste van twee werelden combineren? Het mooie van een Smartwatch is dat ze zijn ontworpen om er zo klassiek mogelijk uit te zien, terwijl ze je toch alle technologie bieden die je van je smartphone krijgt en meer!

Breitling Exospace

Door smartphone-technologie te combineren met Zwitserse uurwerken, kan de Breitling Exospace B55 worden gekoppeld aan uw telefoon voor gegevensoverdracht en oproepmeldingen. De behuizing van geborsteld lichtgewicht titanium is voorzien van digitale en analoge uitlezingen voor een leesbare tijdwaarneming. Deze smartwatch staat bovenaan onze lijst omdat hij zaken bevat als een flyback-chronofunctie, een eeuwigdurende kalender, een tachymeter, chronograaf-stopwatchfuncties, GMT en de mogelijkheid om de tijd in 12- of 24-uursindelingen te bekijken. Er zijn ook start- en landingslogboeken voor vluchten en een alarm. Het thermogecompenseerde SuperQuartz-uurwerk in deze Breitling Smartwatch is tien keer nauwkeuriger dan standaard kwarts en is COSC-gecertificeerd. Het is een uitzonderlijk mooi ogende smartwatch gehuisvest in een stijlvolle, robuuste esthetiek. Er is een enorme keuze aan functies in deze stijlvolle Breitling Smartwatch en u kunt er alles uit halen. Het versmelt Zwitserse precisie met moderne technologie.

Sunrise PINNACLE

Het Nico Gerard Sunrise PINNACLE horloge brengt traditionele tijdwaarneming in de moderne wereld. Het is een klassiek horloge aan de ene kant van de armband, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van een eenvoudig dresswatch-ontwerp. Aan de andere kant is het een Apple Watch. Het 18k gouden horloge, dat waterbestendig is tot 100 meter, kan worden omgedraaid om u toegang te geven tot een hele reeks functies, waaronder een gesynchroniseerde berichten- en belservice, fitness-trackingfuncties, Apple Pay, een groot aantal apps en veel meer! Op de traditionele wijzerplaat - een blozende rode wijzerplaat, geïnspireerd op de zonsopgang - is voorzien van goudkleurige minuten-, seconde- en uurwijzers vergezeld van een datumfunctie op 3 uur. Een van de beste eigenschappen van deze smartwatch is dat hij op deze 18-karaats gouden armband met een vouwsluiting wordt gemonteerd, waardoor het traditionele met het moderne wordt gecombineerd.

Movado Connect 2.0

Het Connect horloge van Movado heeft een ongelooflijk goede prijs-kwaliteitverhouding. Aangedreven met Wear OS by Google, is het horloge compatibel met Apple iOS- en Android-apparaten. Het heeft een 42 mm onopvallende zwarte ion-plated roestvrijstalen kast en een bijpassende armband. Een ronde digitale touchscreen-wijzerplaat ziet er prachtig uit als hij eenmaal verlicht is. Bovendien zijn er honderden aanpasbare wijzerplaatontwerpen waaruit u kunt kiezen. Met een batterijduur tot 24 uur beschikt deze smartwatch over zaken als; een versnellingsmeter, hoogtemeter, een omgevingslichtfunctie, een gyroscoop, een hartslagmeter, een microfoon, NFC en ongebonden GPS. Het ultramoderne design is zeker gericht op de gadget-liefhebbende gent, maar ook op iemand die graag een statement maakt. Deze stijlvolle Smartwatch kan u helpen bij het handhaven van een gezonde levensstijl en het zetten van een nieuwe horlogetrend.

Montblanc Timewalker Limited Edition

Deze Smartwatch van Montblanc kan via Bluetooth aan elke iPhone of Android worden vastgemaakt dankzij de innovatieve e-strap. Het combineert de beste horloge-expertise met draagbare technologie. Dit apparaat beschikt over een activity tracker, slimme meldingen, afstandsbedieningen en Find-Me-functies. U kunt daarom genieten van de schoonheid van een traditioneel mechanisch uurwerk van Montblanc met discrete voordelen. De prachtige wijzerplaat is voorzien van een GMT-wijzer en een 24-uurs track, geskeletteerde wijzers, Arabische cijfers en een datumvenster. Het Timewalker horloge wordt aangedreven door het kaliber 2898-2 - een uurwerk met een gangreserve van 42 uur. Getuigen van Montblanc'sinnovatieve geest, dit is een klassiek polshorloge dat het allemaal biedt. Deze stijlvolle Montblanc Smartwatch is een mechanisch uurwerk met zeer handige digitale functies om ervoor te zorgen dat u het beste uit uw smartphone-technologie haalt.

DE GRISOGONO

Samsung Gear S2 smartwatch Deze smartwatch is ingekapseld in een zwartgeblakerde stalen kast met DLC-coating en is versierd met een met diamanten ingelegde roségouden ring. Hij combineert Zwitserse tijdwaarneming en moderne technologie met een twist. Het commandocentrum voor het horloge wordt geactiveerd via de ring in tegenstelling tot de wijzerplaat. Met andere woorden, het is de toegangspoort tot een hele reeks toepassingen en functies via het Gear S2-menu. Inbegrepen in deze luxe Smartwatch zijn vier wijzerplaatontwerpen om aan te passen, activiteitenlogboekfuncties en meldingen. En als 'ongebruikelijk' je tweede naam is, zul je verliefd worden op de zwarte galuchat-band van het horloge. Deze supercoole Smartwatch verenigt glamour en vakmanschap en maakt tegelijkertijd een waar statement om de pols.

Wat zijn de voordelen van het bezitten van een Smartwatch?

Er zijn veel voordelen aan het bezitten van een luxe smartwatch. Hun prijzen variëren van goedkoop en vrolijk, tot die met een redelijke betaalbaarheid, tot de meer elite prijsklasse, dus je zult waarschijnlijk een horloge vinden dat gemakkelijk bij je budget past. Vooruitgang in technologie, zoals de Apple Watch, kan bijvoorbeeld trillen om u te vertellen of u links of rechts moet afslaan wanneer u de aanwijzingen volgt. U kunt uw telefoon via uw horloge laten overgaan als u deze kwijt bent.

En als je een fitnessfanaat bent, dan heb je geluk, want een smartwatch wordt je persoonlijke trainer en houdt je conditie bij om je in staat te stellen je doelen te bereiken. Afstand, calorieën, hartslag en hartslag kunnen allemaal worden gecontroleerd, evenals uw slaappatroon. Beantwoord berichten en ontvang oproepen via je smartwatch, en je zult je al snel afvragen of je een ander soort horloge nodig hebt. Het mooie van het bezitten van een Smartwatch is dat al deze functies zonder uw telefoon kunnen worden uitgevoerd.

Blijf verbonden terwijl u deelneemt aan activiteiten die te onhandig zijn om een ​​telefoon mee te slepen, zoals hardlopen, fietsen, zwemmen en slapen. Als je al deze voordelen hebt verkocht en de horloges die we in deze gids hebben genoemd je aandacht trekken, ben je waarschijnlijk klaar om te investeren in een eigen Smartwatch en de vruchten te plukken van een technologie die Zwitserse tijdwaarneming combineert met een on-the-go levensstijl metgezel.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.