Dit zijn de beste GMT-horloges van 2021

GMT verwijst naar Greenwich Mean Time, waar alle tijdzones in de wereld vandaan komen. Aangezien vliegtuigen en internationale reizen enorm zijn gestegen, is het niet ongebruikelijk dat mensen tussen meerdere tijdzones reizen. Greenwich Mean Time (GMT) is eigenlijk de tijd die is geregistreerd door de zonnetijd die is genomen bij de Royal Observatory in Greenwich, Londen. De site werd opgericht in 1884 en is sindsdien de basis voor wereldtijd! Dit is waar GMT-horloges in het spel komen. Met een extra urenwijzer, of het nu de Rolex GMT-Master II, de Tudor Black Bay GMT of de Omega Seamaster Planet Ocean is, kun je moeiteloos twee tijdzones bijhouden. Dit maakt ze de perfecte keuze voor mensen die van reizen houden en op de hoogte willen blijven. In de gids van vandaag laten we de GMT-horloges van de hoogste kwaliteit zien die beschikbaar zijn, omdat we u kunnen helpen een echt GMT-horloge te ontdekken waar u dol op zult zijn.

Citizen JY8078-01L ​​Promaster Skyhawk GMT

horloge Citizen biedt een fantastische GMT-kijkervaring als geen ander. Hun eco-drive-technologie wordt opgeladen door licht, wat betekent dat je nooit zonder batterij komt te zitten. De atomaire tijdwaarneming houdt de tijd bij en stelt uw GMT-horloge automatisch in in meer dan 43 steden. Dit horloge is ook een chronograaf, nauwkeurig op 1/100e van een seconde.

Voordelen: * Wordt geleverd met gepatenteerde eco-drive-technologie * Professionele en prestigieuze displaybox inbegrepen * Roestvrijstalen kast en armband gebouwd om lang mee te gaan Nadelen: * Misschien te duur voor sommige budgetten? Wat horloges betreft, dit is een van de beste beschikbare GMT-horloges, en wat het nog beter maakt, is het aantal functies dat het biedt. Van een waterdichtheid van 20 bar tot een eeuwigdurende kalender, countdown-timer, display met achtergrondverlichting en UTC, er is hier alles wat u nodig heeft en meer!

Seiko Special Edition Padi Kinetic Diver GMT horloge

Het valt niet te ontkennen dat Seiko momenteel een van de beste uurwerkmerken ter wereld is. Ze worden al tientallen jaren vertrouwd, wat alleen al zou moeten aantonen hoeveel aandacht dit speciale editie-horloge zou moeten krijgen. Met een prachtig blauw ontwerp, een in één richting draaiende lunette en de mogelijkheid om te worden aangedreven door licht (met een back-up gangreserve van zes maanden), is dit een horloge dat speciaal is gemaakt met duikers in het achterhoofd, en het blinkt volledig uit.

Voordelen: * De levendige blauwe esthetiek ziet er geweldig uit * Een unidirectionele roterende ring voor het volgen van onmiddellijke tijdsituaties * Hij werkt op licht maar heeft een gangreserve van zes maanden Nadelen: * Beschikbaarheid kan beperkt zijn? Waarom we het leuk vinden - De hoge klanttevredenheidsscore rond dit uurwerk is fantastisch en een echt bewijs van wat dit GMT-horloge in uw leven kan brengen. Voor een geweldige prijs kun je genieten van een fantastische kijkervaring.

Citizen Eco-Drive Nighthawk-horloge

We gaan nu terug naar Citizen voor een ander klassiek GMT-uurwerkmodel. Deze keer overwegen we de meer betaalbare Nighthawk. Dit horloge van 42 mm is gemaakt van duurzaam en duurzaam roestvrij staal en bevat meerdere datum- en kalenderfuncties, een nauwkeurig Japans quartz uurwerk en licht- en batterijvermogen. Het wordt zelfs geleverd met achtergrondverlichting en lichtgevende wijzers en markeringen, zodat u in elke situatie gemakkelijk de tijd kunt zien!

Voordelen: * Betaalbaar en hoogwaardig ontwerp * Waterbestendig tot 200m * Gemaakt van zeer duurzaam en strak ogend roestvrij staal Of je nu een professionele duiker bent of van zwemmen of watersport houdt, dit is een reizigershorloge dat je bij kan houden. Waterbestendig tot een diepte van 200 meter, je hoeft je nooit zorgen te maken dat dit horloge je in de steek laat!

Citizen Eco-Drive roestvrijstalen GMT-horloge

Dit horloge is licht van gewicht en maakt ook gebruik van de door de burger gereserveerde, lichtbron Eco-Drive-technologie. Het wordt ondersteund met lichtgevende wijzers, een blauwe wijzerplaat van 45 mm voor gemakkelijk aflezen en honderden positieve recensies van tevreden klanten over de hele wereld. Wat valt er hier niet lief te hebben?

Voordelen: * Wordt geleverd met een premium kwaliteit lederen band * Een lichtgevende urenwijzer om gemakkelijk de tijd te zien * Wordt geleverd met vijf jaar garantie om je horloge te beschermen Wilt u er zeker van zijn dat u een van de beste reishorloges kiest waarop u kunt vertrouwen? Maak je geen zorgen; dit GMT-horloge wordt geleverd met een Citizen Guaranteed-garantie van vijf jaar, dus je weet dat je je nooit zorgen hoeft te maken dat het binnen deze tijd kapot gaat!

Bulova Special Edition Lunar Pilot Chronograaf Horloge

Hoewel Bulova misschien niet het bekendste horlogemerk is, legt het zeker de lat in veel opzichten hoger als het gaat om GMT-horloges. Dit horloge met zes wijzers heeft alle tijd- en kalenderfuncties die je maar wilt, allemaal gemaakt van professionele materialen, zoals krasbestendig saffierglas en UHF-kwartsuurwerk voor ultieme nauwkeurigheid. Er zijn twee verwisselbare bandjes meegeleverd, zodat je je stijl kunt mixen. Bovendien betekent het waterbestendige ontwerp van 300 meter dat je kunt gaan zwemmen, je handen kunt wassen en in de regen kunt lopen, allemaal zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je horloge kapot gaat!

Voordelen: * Gemiddeld ongeveer 1/1.000ste van een seconde nauwkeurig * Waterbestendig tot 300m * Lichtgevende markeringen en wijzers om te zien in alle lichtomstandigheden Nadelen: * Dit GMT-horloge is misschien te duur voor sommige prijsklassen? De precisie die u op dit GMT-horloge vindt, is ongeëvenaard. Het kwartskristal in dit horloge heeft een trillingsfrequentie van 262.155 kHz, wat een van de beste ter wereld is, en ook veel groter en nauwkeuriger dan je standaard kwartskristal.

Vostok Komandirskie automatisch uurwerk Russisch militair GMT-polshorloge

Ben je op zoek naar een betaalbaar GMT horloge dat fantastisch werkt, maar wil je ook geen honderden euro'suitgeven? Dan is de Vostok misschien iets voor jou. Het is gemaakt om zo duurzaam en zo lang mogelijk mee te gaan. Dit zelfopwindende horloge is volledig automatisch, wat betekent dat handmatig opwinden niet nodig is. Hij kan ook 31 uur volledig opgeladen werken. Compleet met schok- en waterbestendige technologie, een lichtgevende uurwijzer en markeringen voor gemakkelijke zichtbaarheid, u weet dat dit een kwaliteitsproduct is waarop u kunt vertrouwen. Het is ook de officiële leverancier van het ministerie van Defensie van de Sovjet-Unie.

Voordelen: * Lichtgevende wijzers en markeringen voor gemakkelijk lezen * De officiële horlogeleverancier van de Sovjet-Unie (militaire kwaliteit) * Waterbestendig en schokbestendig Nadelen: * Niet strak of elegant zoals andere horloges?

Een horloge nodig met een specifieke stijl of ontwerp? Dit GMT-horloge is verkrijgbaar in meer dan 22 kleuren en esthetiek, zodat je zeker weet dat je er een vindt die je leuk vindt. Casio 'Edifice' multifunctioneel horloge Casio is een begrip in de horloge-industrie van GMT. Als u op zoek bent naar kwaliteit in een GMT-horloge, wordt het niet veel beter dan dit. Nauwkeurig tot op 1/20e van een seconde, waterdichtheid tot 100 meter en compleet met drie speciale kalenderwijzerplaten, evenals Casio'slegendarische reputatie, is het moeilijk om niet verliefd te worden. Voordelen: * Uitstekende batterijduur van twee jaar * Waterdichtheid tot 100m * Gemaakt door een van de meest gerenommeerde horlogefabrikanten ter wereld Nadelen: * Waterdichtheid tot slechts 100m?

U hoeft zich nooit zorgen te maken dat uw GMT-horloge weer dood gaat, aangezien elk Casio-product bekend staat om de uitstekende batterijduur. Dit is geen uitzondering - met een minimale lading van twee jaar is dit een horloge waarop u kunt vertrouwen om door te gaan.

Citizen Eco-Drive Navihawk Atomic horloge

De Eco-Drive Navihawk Atomic Watch is het laatste Citizen GMT-horloge waar we vandaag naar kijken. Dit atomaire horloge werkt in tientallen landen over de hele wereld, en het wordt ook geleverd met een esthetiek die gewoonweg betoverend is. Het ziet er misschien ingewikkeld uit, maar de zwarte wijzerplaat van dit horloge heeft een zekere charme die je niet kunt negeren. Gemaakt met behulp van een Japans quartz uurwerk, 200m waterdichtheid, een zeer comfortabele en lichtgewicht band, dit is een horloge waar je gewoon niet fout mee kunt gaan! Het wordt ook geleverd met tal van bonusfuncties, zoals lichtgevende markeringen en wijzers, en multifunctionele chronografen,

Voordelen: * Geweldige zichtbaarheid van de wijzerplaat met veel om naar te kijken * Lichtgevende markeringen en wijzers * Werkt op zonne-energie met Citizen'sEco-Drive-technologie Nadelen: * De zwarte wijzerplaat lijkt misschien te ingewikkeld voor iemand die op zoek is naar een eenvoudig horloge? U zult merken dat dit horloge is gemaakt van anti-reflecterend krasbestendig saffierglas voor maximale zichtbaarheid. De roestvrijstalen kast zorgt voor een ultieme levensduur en een ervaring die van begin tot eind geweldig is.

Invicta AVIATOR

Vrijetijdshorloge Invicta is nog een van 'swerelds meest prestigieuze horlogemerken die zelden teleurstellen. Als u op zoek bent naar een betaalbaar, GMT-horloge dat wordt geleverd met hun standaard van uitmuntendheid, richt uw aandacht dan op de AVIATOR-casual. Invicta heeft alle standaardfuncties ingebouwd, zoals een duurzaam roestvrijstalen ontwerp, 100 meter waterbestendigheid, Japans quartz uurwerk en een jaar garantie. Je vindt er ook een binnenring, aanpasbare chronografen en een datumvenster. Dit is een complete ervaring van hoge kwaliteit voor een fantastisch betaalbare prijs! Voordelen: * Zo duurzaam mogelijk met materialen en design * Synthetisch krasbestendig saffierglas met zwarte wijzerplaat voor ultiem zicht * Mooie nauwkeurigheid met Japans kwarts

Nadelen: * Ziet er misschien niet zo mooi uit als andere horloges op deze lijst (basis) Het vakmanschap in alle Invicta GMT-horloges, inclusief deze, is ongeëvenaard, en het proces dat het bedrijf gebruikt om hun horloges met de hand te maken, is gewoon prachtig en inspirerend.

Het is zeldzaam om een ​​bedrijf te vinden dat zoveel zorg besteedt aan hun kwaliteitsniveau. Fanmis GMT Master Sapphire automatisch uurwerk horloge Last but not least, ons laatste GMT-horloge komt van Fanmis. Dit is een luxe horloge dat ook is ontworpen voor mensen die een statement willen maken met hun horloges, maar wel willen genieten van de voordelen van een GMT horloge. Dit klassieke ontwerp is eenvoudig maar krachtig en indrukwekkend. Het bevat een handig kalenderdisplay, een duidelijke en gemakkelijk te zien GMT-wijzer en alle standaardfuncties, zoals een beschermend krasbestendig saffierglas, evenals een roestvrijstalen kast. Het heeft ook een automatisch uurwerk en windt zichzelf op, dus je hoeft je nooit zorgen te maken dat je batterij leeg raakt!

Voordelen: * Gemakkelijk herkenbare GMT-wijzer * Prachtig eenvoudig maar krachtig ontwerp en esthetiek * Automatisch uurwerk zelfopwindend, ook geen batterijen nodig

nadelen: * De armbandband is niet zo hoogwaardig als andere merken?

Zoals bij de meeste horloges, is dit uurwerk gemaakt van roestvrijstalen kastmaterialen in zowel het gezicht als de armband. Deze duurzame materialen zullen ervoor zorgen dat ze de tand des tijds zullen doorstaan. Kortom een ​​horloge waar u nog jaren plezier van heeft! Nu je het beste hebt gezien van wat de GMT-horlogemarkt te bieden heeft, is het tijd om te kiezen welk apparaat je het jouwe gaat noemen. U moet nadenken over alle verschillende functies die er zijn en wat het beste voor u werkt, en dat is precies wat we nu gaan doen!

Het eerste waar u naar wilt kijken bij het kopen van een GMT-uurwerk, is de wijzerplaat. Zorg ervoor dat de zwarte wijzerplaat helder is en bij voorkeur een krasbestendig saffierglas bevat, dat bekend staat als een van de beste. Voor extra slankheid, koop er ook een in een stalen behuizing. Natuurlijk is de zichtbaarheid van je uurwerk hier ook belangrijk, dus misschien wil je altijd kijken naar dingen als lichtgevende wijzers of markeringen die de tijd aangeven, en misschien zelfs een digitale achtergrondverlichting om het horloge te laten zien bij weinig licht. Stijl is altijd een groot en belangrijk punt.

Als je om praktische redenen een horloge koopt, maar je houdt niet van hoe het eruit ziet, zul je het niet leuk vinden om het te dragen, en het zal waarschijnlijk in een la belanden en nooit worden gebruikt. Kortom, dat is weggegooid geld. Zoek in plaats daarvan naar een horloge dat u mooi vindt. Overweeg er misschien zelfs een die in verschillende kleuren wordt geleverd, zodat u uw favoriet kunt kiezen. Misschien wilt u ook kijken naar verwisselbare banden om uw uurwerk verder aan te passen. Hand in hand met het bovenstaande punt, is de band ook een essentieel kenmerk van uw horloge. Je hebt een riem nodig die duurzaam is en ontworpen is om de tand des tijds te doorstaan, en wat je ook doormaakt. Je hebt ook een riem nodig die comfortabel is om te dragen. Een roestvrijstalen kast, band of sluiting is bijvoorbeeld misschien wel het veiligst en gaat gegarandeerd jarenlang mee. Deze kunnen echter te zwaar zijn, vooral als je het koppelt aan een groot metalen horloge, dus het is misschien het beste om een ​​band van hars, plastic, siliconen of leer te gebruiken om te voorkomen dat je je tegenhoudt.

Een gemeenschappelijk kenmerk van moderne GMT-horloges is de bezel. Deze kunnen in één richting draaien, of in één richting. Ze worden gebruikt om bij te houden wanneer bepaalde gebeurtenissen plaatsvinden, zodat u gemakkelijk de tijd in de gaten kunt houden. In de meeste GMT-horloges worden deze gebruikt voor decoratieve doeleinden, maar als u zwemt of aan een of andere sport doet, kan dit een handige functie zijn. Het valt niet te ontkennen dat de manier waarop uw horloge wordt aangedreven, bepaalt hoe goed of slecht uw kijkervaring is. U moet ervoor zorgen dat de batterij in uw GMT-horloge minstens een paar jaar meegaat en dat deze gemakkelijk en betaalbaar kan worden vervangen. Dit is echter niet uw enige optie. Sommige GMT-apparaten gebruiken technologie op zonne-energie die kan worden gevoed met zichtbaarheid vanuit elke lichtbron. Dit betekent natuurlijk dat het horloge vele jaren mee kan gaan zonder batterij. De andere vermogensvariant komt in de vorm van GMT-apparaten met automatische beweging. Deze kunnen handmatig worden opgewonden met behulp van een speciale zwarte wijzerplaat of kunnen eenvoudig worden opgeladen met een beweging van uw pols, en hebben daarom helemaal geen batterij nodig.

Als u echter een horloge met automatisch uurwerk met een gangreserve van de batterij aanschaft, kunt u ervoor zorgen dat u nooit zonder stroom komt te zitten en krijgt u in feite het beste van twee werelden! De gemiddelde GMT-gangreserve gaat ongeveer zes maanden mee, maar er zijn horloges met een gangreserve die meer bieden als je die nodig hebt.

De laatste overweging waar u aan moet denken, is hoe nauwkeurig uw horloge zal zijn. Geen enkel horloge is perfect, aangezien dagelijkse slijtage en bewegingen het horloge kunnen doen kloppen. Ze zullen in de loop van de tijd langzaam niet meer synchroon lopen. Desalniettemin, hoe nauwkeuriger uw horloge, hoe nauwkeuriger uw tijdwaarneming. Er zijn tal van GMT-apparaten die er zijn. De mechanica zal verschillen, maar de standaard die de meeste horloges gebruiken, is een Japans kwartskristal dat de tijd bijhoudt. Ze zijn meestal een 1/1.000ste van een seconde (plus of min) nauwkeurig in de loop van een maand. Tot slot, controleer altijd het merk van het uurwerk dat u gaat kopen, en u zou een idee moeten krijgen van de reputatie ervan. Merken als Seiko en Rolex GMT horlogeproducten bestaan ​​al jaren, dus u weet dat dit in de meeste gevallen horloges zullen zijn waarop u kunt vertrouwen en vertrouwen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.