Spiral Groove SG1.2 - Topklasse draaitafel met superieure geluidskwaliteit

Spiral Groove, gevestigd in Californië, is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige audioproducten met een voorliefde voor analoge geluidsweergave. Sinds de oprichting heeft het bedrijf een uitstekende reputatie opgebouwd met betrekking tot draaitafels en toonarmen, waarbij het SG1.1-model bijzonder populair is. Onlangs heeft Spiral Groove zijn nieuwe vlaggenschip, de SG1.2-draaitafel, geïntroduceerd.

De SG1.2 bevat diverse verbeteringen ten opzichte van het succesvolle SG1.1-model, waaronder een nieuwe schotel, verbeterde isolatievoeten, geavanceerd dempingsmateriaal en een geoptimaliseerd zweefsysteem voor magnetische schotels. Deze upgrades zijn gericht op het leveren van een nog betere geluidskwaliteit en prestaties.

Dankzij de nieuwe draaitafelvoeten en 20 extra kilo's aan upgrades biedt de SG1.2 betere isolatie en een lagere geluidsvloer. Het ontwerp is gebaseerd op de Balanced Force Design-benadering van Spiral Groove, waardoor de SG1.2-draaitafel niet alleen prachtig en functioneel is, maar ook een uniek uiterlijk heeft.

De SG1.2-draaitafel is momenteel verkrijgbaar voor een adviesprijs van €30.000. Bezitters van het SG1.1-model hebben de mogelijkheid om hun draaitafel te upgraden naar de SG1.2 voor ongeveer €6.000. Deze investering zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de algehele luisterervaring en maakt de SG1.2 tot een uitstekende keuze voor audiofielen die op zoek zijn naar het beste in analoge geluidsweergave.

De Spiral Groove SG1.2-draaitafel is het resultaat van jarenlange expertise en innovatie op het gebied van analoge geluidsweergave. Het bedrijf streeft ernaar om een ongeëvenaarde luisterervaring te bieden door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en materialen in hun producten. Enkele opvallende kenmerken en specificaties van de SG1.2 zijn:

  • Schotel: De SG1.2 is uitgerust met een verbeterde schotel die zorgt voor een betere stabiliteit en nauwkeurigheid bij het afspelen van vinylplaten.

  • Isolatievoeten: De draaitafel heeft nieuwe, geoptimaliseerde isolatievoeten die trillingen en resonanties verminderen, wat resulteert in een betere geluidskwaliteit en een lagere geluidsvloer.

  • Dempingsmateriaal: De SG1.2 maakt gebruik van geavanceerd dempingsmateriaal om ongewenste trillingen verder te verminderen en de helderheid en details van het geluid te verbeteren.

  • Magnetisch zweefsysteem: Het verbeterde magnetische zweefsysteem zorgt voor een optimale balans tussen de schotel en de toonarm, wat leidt tot een nauwkeurigere tracking en een betere geluidsweergave.

  • Balanced Force Design: De SG1.2 is ontworpen volgens Spiral Groove's Balanced Force Design-benadering, waarbij elk onderdeel van de draaitafel zorgvuldig is ontworpen en gepositioneerd om de beste prestaties en geluidskwaliteit te bieden.

  • Upgrademogelijkheden: Bezitters van het SG1.1-model kunnen hun draaitafel upgraden naar de SG1.2, waarbij ze profiteren van de nieuwste innovaties en verbeteringen in geluidskwaliteit en prestaties.

Met zijn geavanceerde technologieën, materialen en ontwerp is de Spiral Groove SG1.2-draaitafel een uitstekende keuze voor audiofielen die op zoek zijn naar het summum van analoge geluidsweergave. De combinatie van een uniek uiterlijk, uitstekende prestaties en een hoogwaardige bouwkwaliteit maakt de SG1.2 een waardevolle investering voor liefhebbers van vinyl en muziek in het algemeen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website