Bubba Watson BW-Air - Vliegende Golf Jetpack van Oakley

Golf lijkt misschien eenvoudig en saai van buitenaf, maar het is een van de meest gecompliceerde sporten vanwege de verschillende factoren die bij elke slag betrokken zijn. Bubba Watson, een meervoudig grote kampioen en momenteel 'swerelds 6e beste speler, heeft echter een manier gevonden om de golfbaan op een spannende manier te verkennen.

Samen met Oakley heeft Watson de BW-Air ontwikkeld, een jetpack met golfthema die golfers 3.000 voet in de lucht kan dragen en snelheden tot maximaal 46 km/u kan bereiken. Hoewel de BW-Air momenteel waarschijnlijk nog steeds slechts een reclamestunt is, die de terugkeer van de sport naar de Olympische Spelen van 2016 in Rio viert, is het mogelijk dat sommige spelers enthousiast worden over het idee en al snel hun eigen exemplaren willen aanschaffen.

De BW-Air, ontwikkeld door de Martin Aircraft Company in samenwerking met Oakley, heeft een vermogen van 210 pk en een prijskaartje van €200.000. Het kan golfclubs en andere spullen dragen terwijl golfers over de baan vliegen en biedt een geheel nieuwe manier om van de sport te genieten. Hoewel het idee van een vliegende golfjetpack voor sommige golfers misschien overdreven lijkt, heeft het ongetwijfeld veel potentieel om de sport te vernieuwen en te verrijken.

Als Bubba Watson'sBW-Air ooit beschikbaar wordt voor de verkoop, zal het ongetwijfeld een hoge prijs hebben en alleen beschikbaar zijn voor golfers met een hoge koopkracht. Desondanks zal het ongetwijfeld veel aandacht trekken van autoliefhebbers en golfers over de hele wereld, die op zoek zijn naar nieuwe en spannende manieren om hun favoriete sport te beleven.

Hoewel de BW-Air momenteel alleen nog een concept is, is het niet ondenkbaar dat er in de toekomst vergelijkbare producten op de markt zullen komen. De ontwikkeling van geavanceerde technologieën en materialen heeft de deur geopend naar nieuwe mogelijkheden voor de golfindustrie, en het is mogelijk dat we in de toekomst nog meer innovaties zullen zien.

Het idee van de BW-Air heeft ook de aandacht getrokken van golfenthousiastelingen over de hele wereld, en sommigen hebben hun interesse getoond in het gebruik van dit vliegende jetpack op de golfbaan. Hoewel het misschien niet praktisch is voor dagelijks gebruik, biedt de BW-Air wel een unieke en opwindende manier om de golfbaan te verkennen en de sport te beleven.

Bovendien is het interessant om te zien hoe Oakley en Bubba Watson samenwerken om nieuwe producten en concepten te ontwikkelen. Oakley, een bekend merk van sportbrillen en -kleding, heeft al samengewerkt met andere professionele sporters om innovatieve producten te ontwikkelen die zijn ontworpen om prestaties te verbeteren en de sportervaring te verbeteren.

Al met al is de BW-Air van Bubba Watson en Oakley een opwindend concept dat veel potentieel heeft om de golfindustrie te vernieuwen en te verrijken. Hoewel het misschien niet voor iedereen praktisch is, biedt het wel een unieke en opwindende manier om de sport te beleven en te genieten van de golfbaan.

Over de Martin Aircraft Company

De Martin Aircraft Company is een Nieuw-Zeelands bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en produceren van persoonlijke vliegmachines, met name jetpacks. Het bedrijf is opgericht in 1998 en heeft sindsdien verschillende prototypes van zijn jetpacks ontwikkeld en getest.

De Martin Aircraft Company is een van de eerste bedrijven die zich heeft gericht op de ontwikkeling van persoonlijke vliegmachines en heeft daarmee veel aandacht getrokken van zowel de media als investeerders. Het bedrijf heeft samengewerkt met verschillende partners om zijn technologie te ontwikkelen en te verfijnen, en heeft plannen om zijn producten op de markt te brengen voor gebruik in verschillende toepassingen, waaronder reddingsoperaties en brandbestrijding.

Het vlaggenschipproduct van de Martin Aircraft Company is de Martin Jetpack, een jetpack die is ontworpen om een persoon in de lucht te tillen en hem in staat te stellen te vliegen. De jetpack kan ongeveer 30 minuten in de lucht blijven en kan snelheden tot 74 km/u bereiken. Het bedrijf heeft ook andere producten ontwikkeld, waaronder de P12, een tweepersoonsversie van de Martin Jetpack.

Hoewel de Martin Aircraft Company zich voornamelijk richt op de ontwikkeling van persoonlijke vliegmachines, heeft het bedrijf ook samengewerkt met andere bedrijven om zijn technologie in verschillende toepassingen te integreren. Zo heeft het bedrijf samengewerkt met een medisch bedrijf om een jetpack te ontwikkelen dat medische hulpverleners in staat stelt snel bij noodsituaties te komen, en heeft het ook samengewerkt met de Australische defensie om jetpacks te ontwikkelen voor militaire toepassingen.

Met zijn innovatieve technologieën en toepassingen heeft de Martin Aircraft Company veel potentieel om de toekomst van de luchtvaart te veranderen en nieuwe mogelijkheden te creëren voor persoonlijke mobiliteit.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website