Bentley exclusieve Golfclub collectie viert 100 jaar Britse luxe

Bentley Motors heeft ter ere van hun 100-jarig bestaan als producent van luxe Britse auto's een bijzondere collectie op maat gemaakte "accessoires" onthuld. Deze collectie bestaat niet uit wat men zou verwachten, maar is een gelimiteerde uitgave van een set golfclubs, genaamd de Bentley Golf Centenary Set.

Geïnspireerd op de nieuwe Continental GT en voorzien van karakteristieke details en versieringen, eert deze schitterende set Bentley's rijke geschiedenis in de luxe automobielindustrie. De golfijzers zijn verfraaid met het Centenary Gold, dat ook wordt gebruikt voor de kleine details van elke Bentley-auto die gedurende dit jubileumjaar is geproduceerd.

Deze exclusieve set bevat uitsluitend high-performance golfclubs, vervaardigd uit koolstofvezel, titanium en aluminium. De tas en de clubhoofdbeschermers zijn eveneens gemaakt van koolstofvezelpanelen en voorzien van fraaie details in Centenary Gold. De houten clubhoofden en gripuiteinden zijn geïnspireerd op de wieldoppen van de legendarische EXP Speed 8 Le Mans-auto.

De twee wiggen in de Bentley Golf Centenary Set hebben een loft van 52° en 58° en beschikken over volledig CNC-gefreesde vlakken, een klassiek druppelontwerp en een veelzijdige afgeronde zool voor uitdagend terrein. De putter is uitgerust met aluminium inzetstukken met Bentley's kenmerkende diamantkarteling en een hoofdbehuizing gemaakt van hoogwaardig 303-staal en superzacht aluminium. De versieringen omvatten de verfijnde details van Centenary koolstofvezel.

De handgemaakte Centenary Tour Bag heeft een geborstelde zwarte afwerking en beschikt over een koolstofvezelbekleding, wat een primeur is in de branche. Uiteraard is het ontwerp verrijkt met Bentley Centenary Gold, wat de tas een luxueuze en exclusieve uitstraling geeft. De Bentley Golf Centenary Set kan reeds besteld worden en heeft een prijskaartje van net geen €15.000.

Als aanvulling op de Bentley Golf Centenary Set, biedt Bentley Motors ook bijpassende accessoires aan om de exclusieve golfervaring te vervolmaken. Deze accessoires omvatten onder andere een stijlvolle paraplu met een handvat van carbon en details in Centenary Gold, golfballen met Bentley-logo en een hoogwaardige lederen scorekaarthouder.

Bentley staat bekend om zijn toewijding aan vakmanschap en de Golf Centenary Set is daarop geen uitzondering. Elk detail van de set is zorgvuldig ontworpen en geproduceerd om te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die Bentley-klanten gewend zijn. Bovendien is de set niet alleen gemaakt om indruk te maken op het oog, maar ook om te presteren op de golfbaan. De clubs zijn ontworpen in samenwerking met professionele golfers, waardoor de perfecte balans tussen vorm en functie is bereikt.

De Bentley Golf Centenary Set is een prachtig eerbetoon aan de geschiedenis van het merk en een passend accessoire voor liefhebbers van luxe auto's die ook een passie hebben voor golf. Hoewel de prijs van bijna €15.000 misschien hoog lijkt, weerspiegelt het de exclusiviteit, het vakmanschap en de zeldzaamheid van deze gelimiteerde uitgave. Het bezit van een dergelijke set is een uiting van verfijnde smaak en waardering voor het erfgoed van Bentley Motors.

Deze unieke golfset is het perfecte cadeau voor Bentley-eigenaren en golfliefhebbers die op zoek zijn naar een exclusieve en luxueuze ervaring op de golfbaan. Het is te verwachten dat deze gelimiteerde uitgave snel uitverkocht zal zijn, gezien de grote belangstelling en het feit dat het een zeldzaam verzamelobject is. Dus, voor wie interesse heeft, is het raadzaam om niet te lang te wachten met het plaatsen van een bestelling.

De Bentley Golf Centenary Set omvat een reeks exclusieve en luxueuze golfproducten die zijn ontworpen om zowel op als naast de golfbaan indruk te maken. Hieronder de collectie:

 • Bentley Golf Centenary Set (prijs: €14.995)

  • Limited edition golfclubs, waaronder driver, fairway-houten, ijzers, wiggen en putter
  • Clubs gemaakt van koolstofvezel, titanium en aluminium
  • Centenary Gold-details op golfijzers en accessoires
  • Geïnspireerd door de Continental GT en de EXP Speed 8 Le Mans-auto
 • Centenary Tour Bag (inbegrepen in de set)

  • Handgemaakte golftas met geborstelde zwarte afwerking
  • Koolstofvezelbekleding, een primeur in de branche
  • Bentley Centenary Gold-details voor een luxueuze uitstraling
 • Bentley Golfparaplu

  • Stijlvolle paraplu met carbon handvat en Centenary Gold-details
  • Bentley-logo op het waterafstotende doek
 • Bentley-logo golfballen

  • Hoogwaardige golfballen met het Bentley-logo
  • Ontworpen voor optimale prestaties op de golfbaan
 • Lederen scorekaarthouder

  • Premium lederen scorekaarthouder met Bentley-logo
  • Voldoende ruimte voor het bewaren van scorekaarten en potloden


De prijzen van sommige accessoires zijn mogelijk niet beschikbaar, aangezien ze niet afzonderlijk worden vermeld of als onderdeel van een pakket worden verkocht. Houd er rekening mee dat prijzen kunnen variëren, afhankelijk van beschikbaarheid, valutaconversies en eventuele aanvullende kosten zoals verzendkosten. Neem contact op met een Bentley-dealer of bezoek de officiële Bentley-website voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid.