BMW fietsen 2014 - kwaliteit en design op twee wielen

BMW staat bekend om zijn uitmuntende auto's en motoren, maar ook op het gebied van fietsen houdt de Duitse fabrikant vast aan dezelfde hoge normen voor kwaliteit en design. In de collectie van 2014 heeft BMW vier nieuwe modellen uitgebracht, ontworpen door DesignWorksUSA, een dochteronderneming van het bedrijf, en met hoogwaardige componenten van gerenommeerde fabrikanten zoals Shimano en Suntour.

Een van de instapmodellen in de collectie is de BMW Cruise Bike, een stadsfiets met een prijskaartje van ongeveer €1250. Deze fiets is ideaal voor gebruik in de stad en combineert functionaliteit met een strak design. Voor wie op zoek is naar een sportievere optie is er de BMW Cruise M Bike. Met een prijsverhoging van €200 ten opzichte van het basismodel biedt deze fiets net iets meer sportiviteit en prestatievermogen.

Voor degenen die lange afstanden willen rijden en ook offroad willen gaan, biedt BMW de Trekking Bike. Met een prijs van €1570 is deze fiets ontworpen met het oog op prestaties en duurzaamheid. Het is een betrouwbare metgezel voor avontuurlijke fietsers die geen compromissen willen sluiten.

Voor degenen die op zoek zijn naar elektrische ondersteuning tijdens het fietsen, heeft BMW de Cruise E-bike geïntroduceerd. Met een prijs van ongeveer €3700 biedt deze fiets een geïntegreerde elektrische hulpmotor die wordt aangedreven door de ketting. Hierdoor krijgen casual fietsers de mogelijkheid om langere afstanden af te leggen met minder inspanning.

Elke BMW-fiets in de collectie van 2014 belichaamt de toewijding van het merk aan kwaliteit, prestaties en design. Van de straten van de stad tot ruige terreinen, deze fietsen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van diverse fietsers. Of je nu een stadsfietser bent die in stijl door de straten wil cruisen of een avontuurlijke fietser die grenzen wil verleggen, BMW heeft een fiets die bij jou past.

Met de BMW-fietsen van 2014 zet het merk zijn reputatie voort als een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige voertuigen op twee wielen. De combinatie van technische innovatie, vakmanschap en esthetisch design maakt deze fietsen een lust voor het oog en een genot om op te rijden.

Als je op zoek bent naar een fiets die dezelfde kwaliteit en designstandaarden biedt als een BMW-auto of -motor, dan is de collectie van 2014 zeker de moeite waard om te verkennen. Ontdek de wereld op twee wielen en ervaar de perfecte combinatie van prestaties en stijl met BMW-fietsen.

Of je nu een fervent fietser bent of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige fiets, de BMW-fietsen van 2014 bieden voor elk wat wils. Het is duidelijk dat BMW dezelfde toewijding en aandacht voor detail toepast op hun fietsen als op hun auto's en motoren.

De BMW Cruise Bike is ideaal voor stadsgebruik. Met een prijs van ongeveer €1250 biedt deze fiets een perfecte combinatie van functionaliteit, comfort en stijl. Of je nu door drukke straten navigeert of ontspannen door parken fietst, deze fiets zorgt voor een moeiteloze en plezierige rijervaring.

Voor degenen die iets meer sportiviteit willen, is er de BMW Cruise M Bike. Met een prijs van ongeveer €1450 biedt deze fiets net dat beetje extra voor de avontuurlijke fietser. Met zijn sportieve design en verbeterde prestatievermogen kun je met deze fiets met volle teugen genieten van je rit, zowel in de stad als daarbuiten.

Voor de avontuurlijke fietsers onder ons is er de BMW Trekking Bike. Met een prijs van €1570 is deze fiets ontworpen om je overal naartoe te brengen, of het nu over verharde wegen of ruige paden is. Met zijn duurzame constructie en geavanceerde componenten kun je met deze fiets vertrouwen op een soepele rit, zelfs op uitdagend terrein.

Voor degenen die graag wat extra ondersteuning willen tijdens het fietsen, biedt BMW de Cruise E-bike. Met een prijs van ongeveer €3700 krijg je de voordelen van een geïntegreerde elektrische hulpmotor. Deze motor biedt ondersteuning tijdens het trappen, waardoor langere afstanden en heuvelachtig terrein gemakkelijker te overwinnen zijn. Met de Cruise E-bike kun je moeiteloos genieten van lange ritten en nieuwe avonturen.

Het is belangrijk op te merken dat alle BMW-fietsen in de collectie van 2014 hoogwaardige componenten bevatten die zorgen voor betrouwbaarheid en prestaties. Van de Shimano-versnellingsgroepen tot de Suntour-voorvorken, elk onderdeel is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoge normen van BMW.

Met hun strakke designs en hoogwaardige afwerking zijn de BMW-fietsen van 2014 niet alleen functionele vervoermiddelen, maar ook ware blikvangers. Of je nu door de stad fietst of de natuur verkent, je zult zeker de aandacht trekken met een BMW-fiets.

Kortom, de BMW-fietsen van 2014 bieden kwaliteit, prestaties en design op twee wielen. Of je nu een stadsfietser, avontuurlijke fietser of liefhebber van elektrische ondersteuning bent, BMW heeft een fiets die bij jouw behoeften en stijl past. Dus stap op en geniet van de rit met een BMW-fiets van 2014.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.