PopArt Colosimo van Döttling is de coolste geldkluis

Hier is iets heel, heel cools: schoonheid en veiligheid gecombineerd in een kluis waar je meteen dol op zult zijn: Döttling's nieuwste Colosimo-kluis genaamd... PopArt. Met invloeden van Dr. Scrooge's geldbak, is de PopArt Colosimo eigenlijk een transponder naar onze jeugd, toen cartoons onze dagelijkse gewoonten domineerden. Het werd exclusief met de hand beschilderd door Year Zero, een handvol ontwerpers gevestigd in Londen.
De PopArt Colosimo heeft een ontwerp in geldkiststijl, waar de eigenaar de rekeningen door de gleuf aan de bovenkant kan duwen en tegelijkertijd de constant toenemende hoeveelheid bankbiljetten binnenin kan bekijken door een veiligheidsglas dat voor het geld is geplaatst. De kleuren zijn echter niet beperkt tot de buitenkant - het interieur van de kluis is ook volledig geverfd. Helaas is het nog niet te koop, en we hopen dat de jongens van Döttling erover denken om het binnenkort op de markt te brengen.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...