Blob VB3 is een eivormig mobiel kantoor en onderkomen

Dit eivormige kantoor, dat werd genoemd als „Blob VB3”, ontworpen door het Belgische architectenbureau DmVA, zal het concept van mobiele kantoren herdefiniëren. Maar de Blob VB3 is niet alleen een mobiel kantoor, hij kan ook als schuilplaats worden gebruikt omdat het een kleine badkamer heeft, een aantal nissen en planken voor opslag en het kan worden geleverd met vele andere goodies waardoor hij ook geschikt zou zijn om in te wonen, zoals een kleine keuken.
De look is duidelijk geïnspireerd op het hardgekookte ei, terwijl de witte structuur meestal is gemaakt van polyester, dat bestand is tegen alle temperaturen en weersomstandigheden. Dit mobiele kantoor zou er geweldig uitzien als een uitbreiding van het huis voor iedereen, vooral als u zaken met plezier wilt combineren en rechtstreeks vanuit uw tuin wilt gaan werken. Een ander interessant kenmerk van de Blob VB3 is dat het voorste gedeelte kan worden geopend en kan functioneren als een kleine veranda of veranda. De jongens van DMVA zeiden dat dit mobiele kantoor gemakkelijk kan worden vervoerd, dus je kunt het waarschijnlijk overal mee naartoe nemen waar je maar wilt.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...