Philippe Starck creëert My World een verbluffend luxe lounge systeem voor Cassina

Philippe Starck heeft in samenwerking met het Italiaanse meubelmerk Cassina een luxueuze loungesysteem collectie bedacht genaamd My World. De collectie is ontworpen voor degenen die het leven waarderen en de natuur respecteren en het biedt een uitstekende manier om te ontspannen en te genieten van het moment. Het loungesysteem heeft een unieke en elegante uitstraling met prachtig ontworpen armaturen die een hoge mate van comfort bieden.

De My World loungeset bestaat uit een luxe bank met privacyverdelers, een USB-oplader, Duracell Powermat draadloze oplaadoplossing en een bijzettafel met afgelegen stopcontacten, allemaal prachtig verborgen uit het zicht in de kast. De collectie is momenteel verkrijgbaar als tweezitsbank, fauteuil, chaise-lounge, poef of driezitsbank met twee massieve ingebouwde lades en muzieksysteem erin. Het grootst mogelijke comfortniveau wordt geboden door een set verenkussens.

Het My World loungesysteem is ontworpen om naadloos op te gaan in elk interieur en biedt een ongeëvenaarde luxe ervaring. Het is ideaal voor thuis, kantoor, of zelfs voor in een hotellobby of lounge. Het loungesysteem wordt aangeboden in verschillende kleuren, stoffen en lederen bekleding. De My World loungeset is beschikbaar vanaf ongeveer € 5.000 voor de poef tot € 13.000 voor de driezitsbank.

Het loungesysteem is ook verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren, waaronder stof en leer in diverse tinten, waardoor het perfect past bij elke interieurstijl en persoonlijke smaak. De My World collectie is ontworpen om een oase van rust te bieden en is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een comfortabele plek om te ontspannen en te genieten van hun vrije tijd. Het innovatieve ontwerp van Philippe Starck biedt niet alleen functionaliteit en comfort, maar ook esthetische schoonheid.

De loungemeubels van de collectie zijn met de hand vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen en vakmanschap, waardoor ze niet alleen duurzaam en betrouwbaar zijn, maar ook een tijdloze schoonheid hebben die jarenlang meegaat.

De prijzen van de My World loungesystemen variëren afhankelijk van het model, de grootte en de bekledingsopties, maar de prijzen beginnen bij ongeveer € 6.500 voor een tweezitsbank en kunnen oplopen tot meer dan € 20.000 voor een driezitsbank met alle extra functies.

Met de Philippe Starck's My World loungeset kunt u volledig ontspannen in luxe en stijl.

Enkele items van de My World loungesystemen van Philippe Starck:

  • Een luxueuze en elegante bank met een breedte van 178 cm, die verkrijgbaar is in verschillende kleuren, zoals zwart, grijs en bruin. De bank is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals polyurethaanschuim, polyestervezels en stof of lederen bekleding. De bank is uitgerust met een privacyverdeler, een USB-oplader, Duracell Powermat draadloze oplaadoplossing en een bijzettafel met afgelegen stopcontacten, allemaal prachtig verborgen uit het zicht, in de kast. Een set verenkussens zorgt voor het ultieme comfort.

  • Deze My World fauteuil is eveneens verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. De afmetingen van de fauteuil zijn 95 cm x 95 cm x 150 cm en het ontwerp omvat dezelfde slimme kenmerken als de tweezitsbank, zoals privacyverdelers, stopcontacten, USB-opladers en een draadloze oplaadoplossing.

  • Chaise-lounge: De My World chaise-lounge is een ontspannende ligstoel die ideaal is voor een middagdutje of om een boek te lezen. De chaise-lounge is verkrijgbaar in dezelfde kleuren en materialen als de andere loungesystemen en is uitgerust met dezelfde functies, zoals een privacyverdeler, stopcontacten, USB-opladers en een draadloze oplaadoplossing.

  • De My World poef is een veelzijdig meubelstuk dat kan worden gebruikt als extra zitplaats of als voetenbankje. De poef is verkrijgbaar in dezelfde kleuren en materialen als de andere loungesystemen en is uitgerust met dezelfde functies, zoals een privacyverdeler, stopcontacten, USB-opladers en een draadloze oplaadoplossing.

  • De My World driezitsbank is de grootste loungesysteem in de collectie en is 238 cm breed. Het heeft twee massieve ingebouwde lades en een muzieksysteem erin. De bank is verkrijgbaar in dezelfde kleuren en materialen als de andere loungesystemen en is uitgerust met dezelfde functies, zoals een privacyverdeler, stopcontacten, USB-opladers en een draadloze oplaadoplossing.

 

Bezoek Website
Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...