Opgedragen aan president Vladimir Poetin - The Caviar iPhone 5S Supremo

Het verhaal begint bij de Italiaanse juwelier Elia Giacometti die tijdens de Millionaire Fair in Moskou veel aandacht trok met zijn vergulde iPhone en het idee kreeg om een hele reeks vergulde apparaten te maken. Dit leidde tot de oprichting van de Caviar-collectie, als eerbetoon aan Rusland en zijn eerste klanten.

De nieuwste toevoeging aan de collectie is de Caviar iPhone 5S Supremo, met een gravure van het gezicht van Vladimir Poetin, de populaire en omstreden president van Rusland. De smartphone is bedekt met goud en versterkt met het gebruik van geweldig vakmanschap, waardoor het een indrukwekkend stuk is om te bezitten.

De Caviar iPhone 5S Supremo toont niet alleen het vastberaden gezicht van de president, maar ook de eerste regels van het Russische volkslied en het wapen van het land, de tweekoppige adelaar. Voor de patriotten met diepe zakken biedt deze vergulde iPhone de mogelijkheid om hun respect voor de leider te tonen door €4.300 uit te geven.

Hoewel Poetin omstreden is buiten Rusland, zijn zijn goedkeuringsclassificaties hoger dan ooit in zijn thuisland. Met de extra stimulans van de wetenschap dat Vladimir Poetin altijd over je schouder meekijkt, zou de aankoop van de Caviar iPhone 5S Supremo voor sommigen een no-brainer moeten zijn.

De Caviar iPhone 5S Supremo is niet alleen een luxe accessoire, maar ook een statussymbool dat pronkt met het patriottisme van de eigenaar. Met de toevoeging van de gravure van Poetin en het nationale volkslied van Rusland, benadrukt Caviar de verbondenheid met het land en zijn leider.

Maar de Caviar-collectie biedt niet alleen vergulde iPhones met Poetin-gravures. Het assortiment omvat ook vergulde iPads, Apple Watches en Samsung Galaxy-telefoons met andere ontwerpen, zoals de Amerikaanse president Joe Biden en de Russische ballerina Maya Plisetskaya.

De vergulde apparaten zijn niet alleen bedoeld voor de Russische elite, maar ook voor internationale klanten die geïnteresseerd zijn in het bezitten van een luxe smartphone. Naast de Caviar-collectie biedt het bedrijf ook exclusieve horloges, schrijfgerei en andere accessoires aan.

Hoewel de Caviar iPhone 5S Supremo een behoorlijk prijskaartje heeft, zijn er altijd mensen die bereid zijn om te betalen voor exclusiviteit en luxe. Voor hen is de Caviar-collectie een uitstekende keuze.

  • De Caviar iPhone 5S Supremo is een vergulde iPhone van het model 5S.
  • Het apparaat is bedekt met goud en versterkt met geweldig vakmanschap.
  • De iPhone heeft een gravure van het gezicht van de Russische president Vladimir Poetin, de eerste regels van het Russische volkslied en het wapen van Rusland, de tweekoppige adelaar.
  • Het apparaat is een smartphone, wat betekent dat het bellen, sms'en en internetten mogelijk maakt.
  • De iPhone heeft een scherm, waarschijnlijk met een hoge resolutie en helderheid.
  • Het apparaat heeft waarschijnlijk ook een camera om foto's en video's te maken, een microfoon om geluid op te nemen en een speaker om geluid af te spelen.
  • De exacte technische specificaties, zoals de grootte van de opslagruimte, de processor en het RAM-geheugen, zijn niet bekend.


Caviar iPhone 5S Supremo Vladimir Putin

De Caviar iPhone 5S Supremo met het beeld van de Russische president Vladimir Putin is een van de meest iconische producten van het luxe tech-merk Caviar. De telefoon is een meesterwerk van vakmanschap en is ontworpen om de elite en hooggeplaatste individuen aan te spreken die luxe en elegantie waarderen.

De achterkant van de telefoon is voorzien van een 24-karaats vergulde afbeelding van Vladimir Putin, de president van Rusland. De afbeelding wordt vergezeld door de eerste regels van het Russische volkslied en het wapen van het land, de dubbelkoppige adelaar, die ook verguld is. Deze elementen geven de telefoon een unieke en onderscheidende uitstraling, waardoor hij zich onderscheidt van de rest van de iPhones op de markt.

Afgezien van zijn visuele aantrekkingskracht is de Caviar iPhone 5S Supremo ook een hoogwaardig smartphone-apparaat. Het heeft een 4-inch Retina-display, een A7-chip met 64-bits architectuur en een 8-megapixel iSight-camera. Het heeft ook een Touch ID-vingerafdruksensor, die een extra beveiligingslaag aan de telefoon toevoegt.

De telefoon is niet alleen een luxe product, maar ook een limited edition, met slechts 999 exemplaren wereldwijd beschikbaar. Deze exclusiviteit voegt waarde en aantrekkingskracht toe aan de telefoon, waardoor het een verzamelobject wordt voor luxe liefhebbers en tech aficionados.

De Caviar iPhone 5S Supremo Vladimir Putin is niet zomaar een telefoon, maar ook een symbool van luxe en prestige. Het belichaamt de filosofie van het merk om luxe en technologie te combineren, waardoor het een statement piece is voor degenen die de fijnere dingen in het leven waarderen.

De Caviar iPhone 5S Supremo Vladimir Putin is een uniek en uitzonderlijk product van het luxe tech-merk Caviar. Het ontwerp, de vakmanschap en exclusiviteit maken het een van de meest gewilde smartphones op de markt. Of het nu als statussymbool of als verzamelobject is, deze telefoon is een uitstekende toevoeging aan elke luxe verzameling.

Bezoek Website
Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...