Laptop van $1 miljoen van Luvaglio

De duurste zin past echt bij het Britse merk Luvaglio, omdat ze ons al hebben verbluft met een hele reeks extreem dure, weelderige dingen. Hier is nog iets van schoonheid en gigantische prijskaartjes, de duurste laptop ter wereld, geprijsd op maar liefst miljoen dollar.

Deze enorm dure gadget wordt geleverd met een LCD-scherm van 17 inch diagonaal, Blu-Ray-drive, USB-connectiviteit, MP3-speler en een solid-state drive van 128 GB. Het grootste deel van dit ongelooflijk hoge prijskaartje is eigenlijk op geen enkele manier gerelateerd aan prestaties, omdat het meestal is besteed aan de detaillering.

Er zit bijvoorbeeld een zeer zeldzame diamant in de aan/uit-schakelaar. Er zal echter nogal wat ophef en moeite zijn als je bereid bent er een te kopen. Je moet worden uitgenodigd door de directeur van het merk, Rohan Sinclair, om de jouwe te hebben.

Het valt echter nog te bezien of dit past bij de smaak van toekomstige kopers, aangezien de laptop niet eens verbijsterende prestaties levert. Het wordt gewoon geleverd met gemiddelde prestatieniveaus en een enorme hoeveelheid bling - en dat is het soort van. Maar laten we niet vergeten dat hoewel je veel krachtigere en snellere laptops zult vinden tegen dramatisch lagere prijzen, dit stuk wordt geleverd met exclusiviteit en waarde.

Eerst is het het merk, wat een vrij belangrijke factor van de zaak is, en dan is er de waarde van het spul waarmee het is gegarneerd. Het is inderdaad erg moeilijk om een laptop te vinden die je kunt aanzetten door op een diamant te drukken.

Het Britse merk Luvaglio staat bekend om zijn luxe en zeer dure producten. Een van hun opvallende creaties is de duurste laptop ter wereld, geprijsd op maar liefst miljoen dollar. Deze laptop heeft een 17-inch diagonaal LCD-scherm, Blu-Ray-drive, USB-connectiviteit, MP3-speler en een solid-state drive van 128 GB.

Het grootste deel van de prijs gaat echter naar de detaillering, waaronder een zeldzame diamant in de aan/uit-schakelaar. Het is echter niet alleen een kwestie van prestaties, maar ook van exclusiviteit en waarde. Je moet uitgenodigd worden door de directeur van het merk, Rohan Sinclair, om er een te kunnen kopen.

Hoewel er laptops zijn met betere prestaties tegen veel lagere prijzen, is deze laptop uniek door zijn exclusieve merk en de waarde van de gebruikte materialen. Het is inderdaad een uitdrukking van luxe en extravagantie.

Naast de unieke diamant in de aan/uit-schakelaar, bevat de Luvaglio-laptop ook een geheime opbergplaats voor persoonlijke items en een scherm dat zich aanpast aan het omgevingslicht. Het bedrijf is opgericht in 2007 en richt zich op het ontwerpen en produceren van luxe gadgets en accessoires.

Het is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en heeft klanten over de hele wereld. De oprichter en CEO van Luvaglio, Rohan Sinclair Luvaglio, heeft verklaard dat elke laptop volledig op maat wordt gemaakt voor de individuele klant en dat ze "elke wens" kunnen vervullen, ongeacht hoe "exclusief of buitensporig" deze is.

De laptop heeft echter kritiek gekregen van sommige experts op het gebied van technologie, die van mening zijn dat de hoge prijs niet gerechtvaardigd is gezien de matige prestaties.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...