Lamborghini en iXoost onthullen €26.280 high-end ESAVOX audiosysteem

ESAVOX is het indrukwekkende resultaat van een unieke samenwerking tussen Lamborghini en iXoost, een bedrijf dat bekendstaat om zijn adembenemende Bluetooth-luidsprekersystemen. Deze systemen combineren hoogwaardige audio-engineering met verbluffende ontwerpen. Op Luxatic hebben we al eerder het iXoost Speaker Dock besproken, maar hun nieuwste project overtreft alle verwachtingen met een luider en spectaculairder systeem dat de iconische ontwerpstijl van Lamborghini weerspiegelt.

Met een prijskaartje van meer dan €26.280 is het bezit van zo'n prachtig audiosysteem slechts voor enkelen weggelegd. Toch hopen we stiekem dat de kerstman dit leest en onze wensen in vervulling laat gaan. Elk ESAVOX draagbaar dockingstation is uitgerust met een origineel Lamborghini-uitlaatsysteem en een monocoque chassis van koolstofvezel. Het passieve schokdempersysteem en de keramische steunen zorgen voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit.

Dit handgemaakte Italiaanse geluidssysteem biedt 6.1 virtueel surround-geluid, een analoge ingang, DSP 24-bit ADC/DAC-uitgang en maar liefst 800 watt aan audioprestaties. Gezien de indrukwekkende samenwerking tussen deze twee Italiaanse bedrijven, zijn we niet verbaasd over de uitstekende specificaties van de ESAVOX. Het systeem is een streling voor het oog, het oor en alle zintuigen.

De ESAVOX is niet alleen een technisch hoogstandje, maar ook een waar kunstwerk dat het erfgoed van Lamborghini en iXoost eert. Het ontwerp van het audiosysteem is geïnspireerd op de gestroomlijnde vormen en de dynamische lijnen van de bekende Lamborghini-sportwagens. Daarnaast is het systeem verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat het naadloos aansluit op de stijl en smaak van de eigenaar.

De combinatie van geavanceerde technologie en vakmanschap maakt de ESAVOX tot een uniek en luxueus product. Het systeem is compatibel met een breed scala aan apparaten, zoals smartphones, tablets en andere Bluetooth-compatibele apparaten, waardoor het een veelzijdige en gebruiksvriendelijke keuze is voor audioliefhebbers.

Ondanks het hoge prijskaartje van €26.280 is de ESAVOX een waardevolle investering voor liefhebbers van zowel high-end audio als het automerk Lamborghini. Het biedt niet alleen uitmuntende geluidskwaliteit, maar ook een exclusieve en unieke esthetiek die past bij het prestigieuze karakter van beide merken.

De samenwerking tussen Lamborghini en iXoost heeft geleid tot een uitzonderlijk audiosysteem dat zowel qua prestaties als design zijn gelijke niet kent. De ESAVOX vormt een perfecte aanvulling op de collectie van elke audiofiel en Lamborghini-liefhebber. Als de kerstman dit leest, hopen we dat hij de hint begrijpt en dit prachtige systeem onder de kerstboom legt.

 • Origineel Lamborghini-uitlaatsysteem: Het systeem is voorzien van een echte Lamborghini-uitlaat, wat bijdraagt aan het unieke ontwerp en de authentieke uitstraling.

 • Monocoque chassis van koolstofvezel: Dit lichtgewicht en stevige materiaal zorgt voor een solide basis en draagt bij aan de duurzaamheid van het systeem.

 • Passief schokdempersysteem: Dit systeem zorgt voor een optimale geluidsweergave door ongewenste trillingen en resonanties te verminderen.

 • Keramische steunen: Deze steunen bieden extra stabiliteit en dragen bij aan de algehele geluidskwaliteit.

 • 6.1 virtueel surround-geluid: Dit geavanceerde geluidssysteem creëert een meeslepende luisterervaring die je midden in de actie plaatst.

 • Analoge ingang: Hiermee kun je analoge audiobronnen aansluiten, zoals platenspelers of oudere versterkers.

 • DSP 24-bit ADC/DAC-uitgang: Dit zorgt voor een nauwkeurige digitale signaalverwerking en een superieure geluidskwaliteit.

 • 800 watt audiovermogen: De krachtige versterker levert een overvloed aan vermogen om zelfs de meest veeleisende luidsprekers aan te sturen.

 • Bluetooth-compatibiliteit: Verbind eenvoudig je smartphone, tablet of ander Bluetooth-apparaat om draadloos muziek te streamen.

 • Handgemaakt in Italië: Elk audiosysteem wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd door Italiaanse ambachtslieden, wat garant staat voor een onberispelijke kwaliteit en aandacht voor detail.

 • Verkrijgbaar in diverse kleuren: Kies uit een reeks kleuren om het audiosysteem perfect te laten aansluiten op je interieur en persoonlijke stijl.

De ESAVOX van Lamborghini en iXoost is een meesterwerk dat zowel qua techniek als design de verwachtingen overtreft. Het is het ultieme audiosysteem voor liefhebbers van high-end audio en de iconische Lamborghini-esthetiek.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.