Bose SoundTouch Wi-Fi-muzieksysteem: Revolutionair muziek streamen thuis

Bose heeft onlangs het innovatieve SoundTouch Wi-Fi-muzieksysteem geïntroduceerd, waarmee je moeiteloos draadloos muziek kunt streamen in elke kamer van je huis zonder in te leveren op audiokwaliteit. Dit systeem maakt het mogelijk om met slechts één druk op de knop muziek van een muziekspeler of internet af te spelen in elke gewenste kamer, waarbij je dezelfde muziek in meerdere kamers kunt afspelen of verschillende nummers in elke kamer, zowel binnen als buiten.

Het Amerikaanse audiobedrijf Bose is zeer trots op deze ontwikkeling. Phil Hess, vice-president van Bose Home Entertainment, gelooft dat de SoundTouch-systemen dezelfde invloed zullen hebben op thuis muziek luisteren als Bluetooth-luidsprekers hebben gehad op het onderweg beluisteren van muziek.

Met een SoundTouch-systeem in elke kamer, communiceren alle apparaten draadloos met elkaar en zijn ze allemaal verbonden met het internet via je huis Wi-Fi-netwerk. Het systeem streamt vervolgens de muziek die op je computer is opgeslagen of de internetradio of muziekdienst van je voorkeur. SoundTouch zoekt automatisch naar software-updates en biedt in eerste instantie ondersteuning voor Pandora, gevolgd door andere populaire muziekdiensten zoals Deezer of iHeartRadio.

Bose levert de SoundTouch-controller, met een rond ontwerp, volumeknop en nabijheidssensor, die werkt met elk SoundTouch-systeem. Bovendien is er een app beschikbaar waarmee je een smartphone, tablet of computer kunt gebruiken voor nog meer mobiliteit en controle over je muziekervaring.

Naast de SoundTouch-controller en app biedt Bose verschillende SoundTouch Wi-Fi-muzieksystemen aan om aan de behoeften van elke gebruiker te voldoen. Er zijn drie hoofdmodellen beschikbaar, elk met unieke kenmerken:

  • SoundTouch 10: Dit compacte model is ideaal voor kleinere ruimtes en biedt een indrukwekkende geluidskwaliteit ondanks zijn bescheiden formaat. Het is perfect voor gebruik in slaapkamers, keukens of kantoren.

  • SoundTouch 20: Met een grotere luidspreker biedt de SoundTouch 20 een rijkere en vollere geluidservaring, geschikt voor middelgrote tot grote kamers. Dit model is perfect voor woonkamers of andere ruimtes waar je een krachtig geluid wilt.

  • SoundTouch 30: Dit is het topmodel en levert de beste audioprestaties van de drie. De SoundTouch 30 is ontworpen voor de grootste kamers en biedt een krachtig en meeslepend geluid dat zelfs de meest veeleisende muziekliefhebbers zal bevallen.

Alle SoundTouch-systemen zijn voorzien van een handige preset-functie, waarmee je tot zes van je favoriete muziekstations of afspeellijsten kunt opslaan en met één druk op de knop kunt afspelen. Daarnaast zijn alle systemen compatibel met populaire spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant, zodat je je muziek kunt bedienen met eenvoudige spraakopdrachten.

Het Bose SoundTouch Wi-Fi-muzieksysteem biedt een flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing voor het draadloos streamen van muziek in elke kamer van je huis. Met een reeks modellen en functies om uit te kiezen, is er een SoundTouch-systeem dat perfect aansluit bij jouw wensen en de grootte van je ruimte. Geniet van de ultieme luisterervaring thuis met het Bose SoundTouch Wi-Fi-muzieksysteem.

 

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...