Bose SoundTouch Wi-Fi-muzieksysteem - Revolutionair muziek streamen thuis

In een wereld waar connectiviteit een fundamenteel onderdeel van ons dagelijkse leven is geworden, neemt muziek een onmisbare plaats in. Het heeft het vermogen om onze emoties te raken, ons momenten van vreugde en ontspanning te bieden, en ons zelfs te verenigen met anderen. Gezien het belang van muziek is het geen verrassing dat we voortdurend op zoek zijn naar de beste manieren om het te beleven. Een bedrijf dat al jarenlang een pionier is op het gebied van audio-ervaringen is Bose. Met de introductie van hun SoundTouch Wi-Fi-muzieksysteem hebben ze de wijze waarop we thuis muziek beleven, radicaal veranderd.

Bose, met zijn rijke historie in geluidssystemen, blijft innovatie vooropstellen. Phil Hess, vice-president van Bose Home Entertainment, heeft hoge verwachtingen van de SoundTouch-systemen. Hij ziet ze als een revolutionaire stap die even significant kan zijn als de impact van Bluetooth-luidsprekers op onze mobiele muziekervaring. Nu streamingdiensten steeds populairder worden voor het ontvangen van onze favoriete tunes, komt het SoundTouch-systeem perfect tegemoet aan de hedendaagse behoeften.

Het SoundTouch-systeem onderscheidt zich door zijn flexibiliteit en de mogelijkheid om een persoonlijke muziekervaring in elke kamer te creëren. Het maakt niet uit of je dezelfde song door het hele huis wilt horen, of in elke ruimte een andere vibe wilt instellen; SoundTouch maakt het mogelijk. Alle apparaten binnen het systeem zijn feilloos verbonden via je Wi-Fi-netwerk, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je eigen muziekcollectie, internetradio en favoriete streamingdiensten zoals Pandora, Deezer en iHeartRadio.

Het bedienen van het SoundTouch-systeem vraagt nauwelijks inspanning. Bij aanschaf krijg je namelijk een stijlvolle SoundTouch-controller die specifiek voor dit systeem is ontworpen. Deze controller met zijn ronde vorm en intuïtieve functies – zoals een volumeknop en een nabijheidssensor – maakt de bediening van je muzieksysteem tot een kinderspel. Daarnaast biedt de SoundTouch-app, beschikbaar voor smartphone, tablet en computer, de ultieme bedieningsvrijheid voor diegenen die liever hun muziek bedienen vanuit elke hoek van het huis.

De SoundTouch-serie bestaat uit drie verschillende modellen om ieders behoeften te bedienen. Voor kleine ruimtes is er de SoundTouch 10, compact maar krachtig. De SoundTouch 20 is beter geschikt voor middelgrote tot grote kamers, zoals de woonkamer, en levert een rijk geluid dat je echt voelt. En voor degenen die het allerbeste willen zonder compromissen, is er de SoundTouch 30, het topmodel bekend om zijn superieure audiokwaliteit.

Een bijzondere functie van het SoundTouch-systeem is de preset-knop. Hiermee kun je tot zes favoriete muziekstations of afspeellijsten opslaan en deze met slechts één druk op de knop direct afspelen. De compatibiliteit met spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant tilt het gebruiksgemak naar een hoger niveau, door je toestel te bedienen met alleen je stem.

Het Bose SoundTouch Wi-Fi-muzieksysteem brengt thuis muziek luisteren naar een geheel nieuw niveau. Het staat voor gebruiksgemak, controle en een gepersonaliseerde muziekervaring, verpakt in een systeem dat zowel flexibel als vriendelijk in gebruik is. Bose bewijst hiermee opnieuw zijn positie als leider in de audio-industrie. Het SoundTouch-systeem zorgt voor een meeslepende luisterervaring in elke kamer van je huis, met de kwaliteit en klank die synoniem staan voor de naam Bose.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.