Bang & Olufsen presenteert stijlvol roze assortiment met superieur geluid

Bang & Olufsen, het Deense merk dat synoniem staat voor hoogwaardige audioproducten en een tijdloos ontwerp, heeft onlangs een nieuwe stap gezet in de wereld van stijl en geluid. Het bedrijf is bekend om zijn puurheid in geluid en aandacht voor detail in design; iets dat duidelijk tot uiting komt in hun nieuwste collectie. Met een verfrissende roze kleur brengt Bang & Olufsen nu een gamma aan producten op de markt dat niet alleen superieur geluid biedt, maar ook een statement maakt op het gebied van stijl.

Het assortiment omvat vier van Bang & Olufsen'spopulaire audio-oplossingen: de Beolit17, Beoplay H8i, Beoplay E8 2.0, en de Beoplay Charging Pad. Elk product draagt bij aan een luxe geluidsbeleving terwijl ze nu beschikbaar zijn in een opvallende roze uitvoering, wat zorgt voor een chique uitstraling.

De Beolit17, een draagbare Bluetooth-luidspreker, is misschien wel het meest in het oog springende product in het assortiment. Vervaardigd uit geanodiseerd aluminium en stevig polymeer, straalt de luidspreker duurzaamheid uit. Het volnerflederen handvat voegt daar een extra dimensie van luxe aan toe. De Beolit17 is ontworpen met True 360-geluidstechnologie, zodat je overal in de kamer van dezelfde geluidskwaliteit kunt genieten. Bovendien zorgt de USB-C-aansluiting ervoor dat deze speaker altijd snel geladen kan worden, en met een speeltijd van maximaal 24 uur, kun je de hele dag doorgaan zonder onderbreking.

Voor de liefhebbers van draadloze oortelefoons heeft Bang & Olufsen de Beoplay E8 2.0 in de nieuwe roze kleurvariant geïntroduceerd. Deze oortelefoons beloven niet alleen het kenmerkende geluid waar het merk om geprezen wordt, maar bieden ook 16 uur speeltijd dankzij een draadloze oplaadcase. De Beoplay E8 2.0 is uitgerust met een intuïtieve aanraakinterface en is ontworpen om comfortabel gedragen te worden gedurende langere periodes. Transparantiemodus is nog zo n slimme functie, waarmee je met een simpel gebaar kan blijven luisteren naar de muziek terwijl je toch bewust blijft van de omgeving.

De Beoplay H8i on-ear hoofdtelefoon past perfect binnen deze lijn en biedt tot 30 uur speeltijd. De luxe materialen geven de hoofdtelefoon een premium uitstraling en dankzij de Transparantiemodus en nabijheidssensor is het de ideale partner voor wie naast muziek ook belang hecht aan omgevingsbewustzijn.

Vervolgens is er de Beoplay Charging Pad, die jouw apparaten in stijl oplaadt. Uitgevoerd in geborsteld aluminium en rundleer, ondersteunt het zowel standaard (5W) als snelladen (10W), waardoor jouw apparaten snel en efficiënt van energie worden voorzien.

De roze collectie van Bang & Olufsen is niet alleen een lust voor het oog, maar tilt de audio-ervaring naar een hoger niveau met zijn doordachte ontwerp en geavanceerde technologieën. Elk item in het assortiment is gecreëerd met de filosofie dat uitmuntende geluidskwaliteit en een prachtig design hand in hand moeten gaan. Dit leidt tot een ervaring waarbij elk detail, van het rijke, heldere geluid tot de zachte aanraking van leer, ontworpen is om de zintuigen te strelen.

Als je geïnteresseerd bent in deze exclusieve serie, kun je deze vinden in Bang & Olufsen-winkels, online of bij geselecteerde retailers. De prijzen reflecteren de kwaliteit en het vakmanschap waar Bang & Olufsen om bekendstaat: €500 voor de Beolit17, €350 voor de Beoplay E8 2.0, €400 voor de Beoplay H8i, en €125 voor de Beoplay Charging Pad. Met deze roze reeks toont Bang & Olufsen wederom aan dat ze een onbetwiste leider zijn in de wereld van audio luxe, waar uitstekend geluid en buitengewoon design elkaar ontmoeten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.