Caviar lanceert de iPhone 13 Pro Tera collectie met een angstaanjagende T-Rex design

Caviar heeft de nieuwste collectie van hun 1 Terabyte iPhone 13 Pro-lijn uitgebracht, genaamd 'Tera'. Het ontwerp is vernoemd naar de legendarische T-Rex, die miljoenen jaren geleden de heerser was van de planeet. De nieuwe iPhone 13 Pro heeft een 3D-afbeelding van een dinosaurus-kop als decoratie, die is ontworpen om indruk te maken op de eigenaar en concurrenten. Het gele oog van de T-Rex is gemaakt van puur barnsteen en een van de tanden is zelfs echt. Het bevat een inzetstuk van een fragment van een echte Tyrannosaurus-tand, die 80 miljoen jaar oud is. Er zijn slechts zeven van deze exclusieve modellen beschikbaar, waardoor het nog unieker en waardevoller wordt.

Naast het T-Rex design heeft de Tera collectie ook andere unieke ontwerpen. Zo is er bijvoorbeeld een model met een 18-karaats gouden buitenkant en diamanten decoratie. De collectie heeft ook verschillende opties voor materialen zoals titanium, krokodillenleer en koolstofvezel.

De iPhone 13 Pro Tera collectie is beschikbaar in verschillende opslagcapaciteiten, waaronder 1 terabyte, en heeft verschillende kleuropties. Naast het unieke ontwerp heeft de iPhone 13 Pro ook de nieuwste technologieën en functies, zoals de A15 Bionic-chip en een verbeterde camera.

De prijs van de iPhone 13 Pro Tera varieert afhankelijk van het ontwerp en de opslagcapaciteit, en begint bij ongeveer €7.000 voor het standaardmodel zonder extra decoratie.

De iPhone 13 Pro Tyrannophone van Caviar wordt geleverd in een prachtige doos, versierd met een gouden reliëf van een T-Rex, waarin je niet alleen je nieuwe smartphone kunt vinden, maar ook een certificaat van echtheid van de tand. Het exclusieve model is niet alleen een krachtig statussymbool, maar heeft ook indrukwekkende specificaties. De 1 Terabyte opslagruimte biedt voldoende ruimte voor al je foto s, video s, muziek en apps, terwijl de A15 Bionic-chip zorgt voor razendsnelle prestaties. De iPhone 13 Pro heeft ook een 6,1-inch Super Retina XDR-display met ProMotion-technologie voor een vloeiende en responsieve gebruikerservaring.

Het is vermeldenswaard dat Caviar bekend staat om zijn unieke en exclusieve ontwerpen van luxe smartphones en accessoires. Het bedrijf creëert vaak gepersonaliseerde versies van populaire smartphones, zoals de iPhone, Samsung Galaxy en Huawei, en gebruikt daarbij zeldzame en kostbare materialen zoals edelstenen, goud en titanium. Caviar'scollectie bevat ook speciale edities ter ere van beroemde kunstenaars, historische gebeurtenissen en popcultuur-iconen. Elk stuk is met de hand gemaakt en er worden vaak maar enkele exemplaren van gemaakt, waardoor de exclusiviteit en waarde van het product wordt verhoogd.

  • Besturingssysteem: iOS 15
  • Scherm: 6,1 inch Super Retina XDR-display
  • Resolutie: 2532 x 1170 pixels bij 460 ppi
  • Afmetingen: 146,7 x 71,5 x 7,65 mm
  • Gewicht: 204 gram
  • Processor: A15 Bionic-chip met 6-core CPU, 5-core GPU en 16-core Neural Engine
  • Opslagruimte: 1 terabyte
  • Camera s: drievoudige 12 MP-camera (groothoek, ultragroothoek en telefoto) met Night mode, Deep Fusion, ProRAW, Dolby Vision HDR-opname, Smart HDR 4 en 4K Dolby Vision HDR-opname tot 60 fps
  • Voorkant camera: 12 MP TrueDepth-camera met Night mode, Deep Fusion en Smart HDR 4
  • Batterijduur: tot 22 uur gesprekstijd en tot 75 uur audio afspelen
  • Water- en stofbestendigheid: IP68
  • Connectiviteit: 5G, WiFi 6, Bluetooth 5.0, NFC met leesmodus, Ultra Wideband-chip voor ruimtelijk inzicht
  • Biometrische beveiliging: Face ID
  • Sensoren: Face ID, LiDAR-scanner, barometer, drie-assige gyroscoop, versnellingsmeter, nabijheidssensor, omgevingslichtsensor
     

De Caviar iPhone 13 Pro Tera-collectie bestaat uit verschillende modellen, elk met een eigen ontwerp en unieke eigenschappen. Hieronder volgt een opsomming met een omstandige omschrijving van de collectie:

  • iPhone 13 Pro Tera Gold: deze iPhone heeft een gouden kleur en is versierd met 280 diamanten, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Het model is verkrijgbaar in de 1TB en 512GB uitvoering.
  • iPhone 13 Pro Tera Carbon: dit model is uitgevoerd in zwart carbon, wat zorgt voor een stoere uitstraling. Het model is verkrijgbaar in de 1TB en 512GB uitvoering.
  • iPhone 13 Pro Tera Damascus: deze iPhone is uitgevoerd in Damascus staal, wat zorgt voor een unieke uitstraling. Het model is verkrijgbaar in de 1TB en 512GB uitvoering.
  • iPhone 13 Pro Tera Titanium: dit model is uitgevoerd in titanium, wat zorgt voor een stoere en duurzame uitstraling. Het model is verkrijgbaar in de 1TB en 512GB uitvoering.
  • iPhone 13 Pro Tera X: deze iPhone heeft een futuristisch ontwerp met zilveren elementen en blauwe details. Het model is verkrijgbaar in de 1TB en 512GB uitvoering.
  • iPhone 13 Pro Tera Gold Skull: deze iPhone heeft een opvallend ontwerp met een gouden skull detail op de achterkant. Het model is verkrijgbaar in de 1TB en 512GB uitvoering.
  • iPhone 13 Pro Tera T-Rex: dit model is geïnspireerd op de T-Rex en heeft een 3D-afbeelding van een dinosaurus-kop op de achterkant. Het model is versierd met een gele oog van puur barnsteen en bevat een inzetstuk van een fragment van een echte Tyrannosaurus-tand, 80 miljoen jaar oud. Dit model is alleen verkrijgbaar in 7 stuks en is beschikbaar in de 1TB en 512GB uitvoering.


Elk model uit de Tera-collectie is voorzien van een iPhone 13 Pro met 1TB of 512GB opslagcapaciteit, wat zorgt voor voldoende ruimte voor al uw bestanden en apps. Daarnaast zijn de modellen uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals een A15 Bionic-chip, 5G-connectiviteit en een verbeterde camera met ProRes-opname. Elk model wordt geleverd in een luxe doos met certificaat van echtheid.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.