Antwerpse Signum heeft verschillende digitale diamanten verkocht via NFT s

Een nieuw merk in de diamantindustrie, genaamd Signum, heeft de verkoop van een dozijn digitale konijnen NFT'sgebruikt om een ​​link te leggen tussen fysiek en digitaal diamantbezit. Deze konijnen in beperkte oplage werden in slechts drie minuten verkocht en nodigden consumenten uit om ze te kopen in een digitale Metaverse genaamd 'Buns.land'. Elke NFT vertegenwoordigt een echte ruwe diamant van een hoog karaat, waardoor eigenaren hun NFT kunnen inwisselen voor een diamant. Bovendien kunnen de eigenaren hun NFT'stegen 2 januari in hun Metamask-wallets verwachten en kunnen ze ervoor kiezen om ze in de ruwe vorm te behouden of ze te laten smeden tot meerdere geslepen diamanten NFT s.

De oprichter van Signum'sCo, Rafael Papismedov, zei dat ze een ecosysteem vanaf de grond hebben opgebouwd, met als enig doel een product te creëren dat een impact heeft als geen ander. Het kopen van deze digitale konijntjes helpt bij het levensonderhoud in Botswana, waar Signum economisch investeert in het land van herkomst van elke diamant. Signum is gemaakt door HB Antwerp, een in Antwerpen gevestigd handelsplatform voor ruwe diamant dat gebruikmaakt van op blockchain gebaseerde track-and-trace-technologie om transparantie, economische en sociale rechtvaardigheid in de diamantwereld te ondersteunen.

De verkoop van deze digitale diamanten NFT'sis een innovatieve manier om traditionele edelstenen te combineren met de groeiende wereld van digitale verzamelobjecten. Door het kopen van een Signum-konijn kunnen eigenaren niet alleen een stukje geschiedenis bezitten, maar ook een positieve invloed hebben op het levensonderhoud van miljoenen in Botswana.

Het ruwe diamantmerk Signum heeft deze digitale bunny NFT'sgemaakt als onderdeel van hun bredere missie om de juwelenindustrie te hervormen en meer transparantie en rechtvaardigheid te bieden in de sector. Het merk is opgericht door HB Antwerp, een handelsplatform voor ruwe diamanten dat Blockchain-technologie gebruikt om de herkomst en geschiedenis van diamanten te traceren en te controleren om de sociale en economische rechtvaardigheid in de sector te verbeteren. Het Signum-merk wil consumenten in staat stellen om te investeren in diamanten op een meer toegankelijke en transparante manier door middel van digitale en fysieke diamantbezit, en tegelijkertijd bij te dragen aan de economische groei van de landen waar de diamanten worden geproduceerd.

De digitale bunny NFT'szijn dus niet alleen een innovatief en leuk verzamelobject, maar ook een manier om de traditionele sieradenindustrie te verstoren en transparanter te maken. Het concept van het combineren van digitale en fysieke bezittingen is ook opwindend omdat het de deur opent naar nieuwe manieren van investeren en bezitten van waardevolle goederen. Het feit dat het kopen van deze NFT'sook bijdraagt aan het levensonderhoud van mensen in Botswana, waar de diamanten worden geproduceerd, voegt ook een sociaal element toe aan het project en maakt het nog waardevoller voor kopers die geïnteresseerd zijn in maatschappelijk verantwoorde investeringen.

Wat betreft het materiaal: het gaat hier om een digitale vorm van een diamant, dus er is geen fysiek materiaal bij betrokken. De NFT'svertegenwoordigen echter echte ruwe diamanten van een hoog karaat, die de eigenaren kunnen inwisselen voor de echte diamanten als ze dat willen. De verkoop van de NFT'sdraagt ook bij aan de economische ontwikkeling van Botswana, waar de diamanten vandaan komen en waar Signum zich op richt om economische en sociale rechtvaardigheid te ondersteunen.

Signum heeft de bunny NFT'suitgebracht in verschillende kleuren, waaronder geel, roze, paars en blauw. Elke NFT bevat een afbeelding van het konijn met daaronder de informatie over de grootte, karaat en kwaliteit van de ruwe diamant die het vertegenwoordigt. De NFT'szijn gemaakt van digitale code op de blockchain, waardoor hun authenticiteit en eigendom kunnen worden geverifieerd en gevolgd. Dit is vooral belangrijk omdat de NFT'sniet alleen fungeren als digitale representatie van de fysieke diamanten, maar ook als een investering in het bedrijf en de gemeenschappen waaruit de diamanten afkomstig zijn. Door een NFT te kopen, steunen de kopers de economieën van Botswana en andere diamantproducerende landen en helpen ze bij het verbeteren van de omstandigheden voor de mensen die betrokken zijn bij het delven van de diamanten. Het is een innovatief concept dat de traditionele sieradenindustrie op zijn kop zet door een brug te slaan tussen de fysieke en digitale wereld en de waarde van een diamant te vergroten door het te verpakken in een unieke, waardevolle en technologisch geavanceerde vorm.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website