Zenith brengt eerbetoon aan de ontdekkingsreis van Christopher Columbus met de Academy Christophe Colomb Hurricane Grand Voyage II

Zenith heeft een prachtig nieuw horloge geïntroduceerd, de Academy Christophe Colomb Hurricane Grand Voyage II, ter ere van de legendarische ontdekkingsreis van Christopher Columbus en zijn beroemde reis naar de ontdekking van Amerika. Dit horloge, dat opvalt door zijn buitengewone vakmanschap, richt zich op de achterkant van het uurwerk als het meest indrukwekkende aspect.

De achterkant van het horloge illustreert de ontdekking van de Nieuwe Wereld in prachtige details en levendige kleuren. Je ziet Columbus met de koninklijke Spaanse vlag, inboorlingen die hem verwelkomen, een papegaai als symbool voor de nieuwe en kleurrijke dieren die werden ontdekt, en op de achtergrond de beroemde schepen die Europeanen over de Atlantische Oceaan brachten: Niña, Pinta en Santa Maria.

Een ander opmerkelijk kenmerk van dit horloge is de gyroscopische module "Gravity Control". Dit revolutionaire mechanisme, gepatenteerd door Zenith, zorgt ervoor dat het regelorgaan en de balans permanent in een horizontale positie worden gehouden, wat resulteert in een optimale precisie in tijdwaarneming.

Naast de visuele pracht biedt de Academy Christophe Colomb Hurricane Grand Voyage II ook indrukwekkende technische specificaties. De kast heeft een diameter van 45 mm en is gemaakt van 18-karaats roségoud, met een dubbel AR-gecoat saffierglas. Het horloge is waterbestendig tot 30 meter.

Het uurwerk van dit Zwitserse horloge is het handgewonden Zenith El Primero-kaliber 8805, dat intern is ontwikkeld en vervaardigd. Het horloge heeft 53 juwelen, tikt met een frequentie van 36.000 vph (veel hoger dan het gemiddelde uurwerk) en heeft een gangreserve van 50 uur. Het wordt gedragen aan een bruine alligatorleren band met een 18-karaats roségouden drievoudige vouwsluiting.

De Academy Christophe Colomb Hurricane Grand Voyage II is een eerbetoon aan de ontdekkingsreis van Christopher Columbus en biedt zowel visuele pracht als indrukwekkende technologie. Dit horloge is een waar kunstwerk voor liefhebbers van tijdloos design en vakmanschap.

Het horloge is niet alleen een eerbetoon aan de historische reis van Christopher Columbus, maar het belichaamt ook de hoogwaardige vakmanschap en technologie waar Zenith om bekend staat.

De 18-karaats roségouden kast met een diameter van 45 mm straalt luxe uit en wordt beschermd door dubbel AR-gecoat saffierglas. Met een waterbestendigheid van 30 meter kan het horloge zelfs tegen enige waterdruk.

Het Zwitserse handgewonden Zenith El Primero-kaliber 8805, dat intern is ontwikkeld, drijft dit horloge aan. Met 53 juwelen en een kloksnelheid van 36.000 vph, wat hoger is dan het gemiddelde uurwerk, biedt het een indrukwekkende precisie en betrouwbaarheid. De gangreserve van 50 uur zorgt ervoor dat het horloge enige tijd kan blijven tikken zonder opwinding.

Om het draagcomfort te optimaliseren, is de Academy Christophe Colomb Hurricane Grand Voyage II voorzien van een bruine alligatorleren band met een 18-karaats roségouden drievoudige vouwsluiting. Dit zorgt voor een stevige en elegante bevestiging om de pols.

Met dit horloge brengt Zenith een eerbetoon aan de ontdekking van Amerika door Christopher Columbus, terwijl ze tegelijkertijd uitblinken in vakmanschap en technische innovatie. De Academy Christophe Colomb Hurricane Grand Voyage II is een meesterwerk dat geschiedenis, kunst en precisie in één prachtig horloge samenbrengt.

  • Zenith Academy Christophe Colomb Hurricane Grand Voyage II: Dit prachtige horloge is een eerbetoon aan Christopher Columbus en zijn historische reis naar Amerika. Het horloge is voorzien van een indrukwekkende illustratie op de achterkant, die de ontdekking van de Nieuwe Wereld uitbeeldt met Columbus, de Spaanse vlag, inboorlingen en de iconische schepen Niña, Pinta en Santa Maria.
  • Achterkant van het uurwerk: De achterkant van het horloge is het meest opvallende aspect, met een gedetailleerde en kleurrijke afbeelding die de historische gebeurtenis tot leven brengt. Het toont de passie van Zenith voor kunst en vakmanschap.
  • Gravity Control: Dit horloge beschikt over het gepatenteerde gyroscopische mechanisme "Gravity Control", dat ervoor zorgt dat het regelorgaan en de balans permanent in een horizontale positie worden gehouden. Dit draagt bij aan de nauwkeurigheid en precisie van de tijdwaarneming.
  • Kast en glas: De 45mm kast is gemaakt van 18-karaats roségoud, wat een gevoel van luxe en verfijning toevoegt. Het horloge is beschermd door dubbel AR-gecoat saffierglas, waardoor het bestand is tegen krassen en stoten. Het heeft ook een waterbestendigheid van 30 meter.
  • Uurwerk: Het Zwitserse handgewonden Zenith El Primero-kaliber 8805 drijft dit horloge aan. Met 53 juwelen, een kloksnelheid van 36.000 vph en een gangreserve van 50 uur, biedt het een uitstekende precisie en betrouwbaarheid.
  • Band en sluiting: Het horloge wordt gedragen op een bruine alligatorleren band, die zorgt voor een comfortabele pasvorm en een vleugje elegantie toevoegt. De 18-karaats roségouden drievoudige vouwsluiting zorgt voor een veilige en stijlvolle bevestiging om de pols.
  • Een eerbetoon aan geschiedenis en vakmanschap: De Academy Christophe Colomb Hurricane Grand Voyage II is niet alleen een eerbetoon aan de historische reis van Christopher Columbus, maar ook aan de kunst van horlogemaken. Het combineert geschiedenis, precisie en esthetiek in een adembenemend horloge.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...