Cristiano Ronaldo eert Ballon d Or met beperkte oplage TAG Heuer Horloge

Precies een jaar geleden werd Cristiano Ronaldo een trotse ambassadeur van TAG Heuer, waarbij hij zich voegde bij de gelederen van beroemde namen als Maria Sharapova en Jenson Button. Dit jaar heeft de gerenommeerde Zwitserse horlogemaker op de Baselworld expo een zeer speciale chronograaf onthuld, een eerbetoon aan de drievoudige winnaar van de Ballon d'Or. Als bewijs van zijn voetbaltalent scoorde Cristiano Ronaldo dit weekend maar liefst vijf doelpunten in één wedstrijd tegen Malaga, waarmee hij zijn status als een van 'swerelds beste voetballers bevestigde. Het is dus meer dan verdiend dat hij zijn eigen uurwerk krijgt, en TAG Heuer is het perfecte merk om iets te creëren dat past bij zijn persoonlijkheid.

Het CR7 TAG Heuer horloge is gebaseerd op het elegante Formule 1 Chronograph-model en heeft een opvallend zwart en groen thema, geïnspireerd op het voetbalveld, met een prachtige matte zwarte afwerking die het een extra dosis stijl geeft. De wijzerplaat is versierd met een uniek ruitpatroon en voorzien van zowel de TAG Heuer- als CR7-logo s. De stalen kast heeft een diameter van 42 mm en is afgewerkt met titaniumcarbide, hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt op de lunette van dit bijzondere horloge.

Het zwart en groen thema wordt voortgezet door de opvallende NATO-band, waardoor het horloge nog meer in het oog springt. Aan de achterkant van de kast is een voetbal en de gravure 'CR7' te vinden. Als je een enthousiaste fan bent van Cristiano Ronaldo of gewoon weg bent van het ontwerp van dit horloge, dan moet je weten dat de TAG Heuer Formula 1 CR7 een prijs heeft van 1.450 CHF (ongeveer €1.500) en naar verwachting in juli 2015 in de verkoop gaat.

  • CR7 TAG Heuer Formula 1 Chronograph: Dit model is gebaseerd op de elegante TAG Heuer Formula 1 Chronograph en heeft een opvallend zwart en groen thema, geïnspireerd op het voetbalveld. Het horloge heeft een prachtige matzwarte afwerking en een uniek ruitpatroon op de wijzerplaat. De stalen kast, met een diameter van 42 mm, is afgewerkt met titaniumcarbide. De NATO-band is zwart en groen, wat zorgt voor een opvallend contrast. Aan de achterkant van de kast is een gravure van een voetbal en de initialen 'CR7' te vinden.

  • CR7 TAG Heuer Carrera Calibre 16: Dit model is een eerbetoon aan het Carrera-erfgoed van TAG Heuer en is uitgerust met het krachtige Calibre 16 automatische chronograaf uurwerk. Het horloge heeft een zwarte wijzerplaat met opvallende groene accenten, waaronder de subdial voor de seconden en de tachymeterschaal. De stalen kast heeft een diameter van 43 mm en is afgewerkt met een zwarte PVD-coating. De zwarte lederen band is voorzien van groene stiksels en een vouwsluiting.

  • CR7 TAG Heuer Aquaracer: Dit model is ontworpen voor liefhebbers van watersport en heeft een robuuste en sportieve uitstraling. Het horloge heeft een zwarte wijzerplaat met groene accenten op de wijzers, indexen en het datumvenster. De stalen kast, met een diameter van 43 mm, is voorzien van een zwarte PVD-coating. De zwarte rubberen band zorgt voor extra comfort en duurzaamheid, en heeft groene details.

  • CR7 TAG Heuer Monaco: Dit model is een eerbetoon aan de legendarische TAG Heuer Monaco, die bekend staat om zijn iconische vierkante kast. Het horloge heeft een zwarte wijzerplaat met groene subdials, waaronder een chronograaf en een kleine seconde. De stalen kast heeft een afmeting van 39 mm en is afgewerkt met een zwarte PVD-coating. De zwarte lederen band is voorzien van groene stiksels en een vouwsluiting.

  • CR7 TAG Heuer Connected: Dit model maakt deel uit van de Connected-collectie van TAG Heuer en combineert high-tech functionaliteit met een sportief design. Het horloge heeft een zwarte titanium kast met een diameter van 45 mm en een touchscreen display. De digitale wijzerplaat kan worden aangepast met verschillende wijzerplaatstijlen, waaronder een speciale CR7-editie met groene accenten. De zwarte rubberen band zorgt voor comfort en duurzaamheid.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...