De Bell & Ross Vintage WW1 Edición Limitada

Bell & Ross heeft recentelijk de nieuwe Vintage WW1 Edición Limitada gepresenteerd. Dit prachtige limited edition horloge combineert de wereld van uurwerken met die van sigaren en is een lust voor het oog. Het kleurenschema van dit uurwerk is geïnspireerd op de iconische Cubaanse sigaren, met rijke bruintinten die speciaal zijn gekozen om sigarenliefhebbers aan te spreken. Zelfs de stijlvolle wijzerplaat en de perfect ronde kast doen denken aan de vorm en kleur van een sigaar.

Het horloge straalt eenvoud en elegantie uit, met Arabische cijfers die zijn afgewerkt met goudstof om het geheel een vintage uitstraling te geven. Zelfs de woorden op de wijzerplaat zijn in het Spaans geschreven, waardoor je gedachten direct naar Cuba worden getransporteerd. De kast, gemaakt van 18-karaats roodgoud, heeft een diameter van 42 mm en is voorzien van een ultra gebogen saffierglas met een hoge koepel en een achterkant van saffier.

Een bruine alligatorleren band is met fijne draadnokken bevestigd aan de kast, die geïnspireerd zijn op de eerste polshorloges. Dit geeft het uurwerk een uniek gevoel van puurheid en authenticiteit.

De Bell & Ross Vintage WW1 Edición Limitada is waterbestendig tot 50 meter en wordt geleverd in een prachtige koffer van Makassar ebbenhout. Deze koffer is ook perfect als sigarenkistje te gebruiken. Het kan worden omgevormd tot een sigarenhumidor, compleet met luchtbevochtiger en hygrometer, en biedt ruimte aan maximaal 50 sigaren. Dit maakt het uurwerk een must-have voor elke sigarenliefhebber.

Naast de indrukwekkende kenmerken van het horloge zelf, heeft Bell & Ross ook gedacht aan de totale beleving voor de eigenaar. De prachtige Makassar ebbenhouten koffer waarin het horloge wordt geleverd, kan namelijk worden omgevormd tot een sigarenhumidor. Deze transformatie biedt niet alleen een functioneel doel, maar voegt ook een vleugje luxe en exclusiviteit toe aan de ervaring.

De koffer is voorzien van een luchtbevochtiger en een hygrometer, waardoor de ideale omstandigheden voor het bewaren van sigaren worden gecreëerd. Het is belangrijk dat sigaren op de juiste vochtigheidsniveaus worden bewaard om hun kwaliteit te behouden. Met deze humidor-functie kunnen sigarenliefhebbers er zeker van zijn dat hun geliefde sigaren in optimale conditie blijven.

Bovendien heeft de koffer voldoende ruimte om maximaal 50 sigaren te huisvesten. Dit maakt het niet alleen handig voor het opbergen en transporteren van het horloge, maar ook voor het koesteren van een uitgebreide sigarenverzameling. Of het nu gaat om een speciale gelegenheid of een moment van ontspanning, het hebben van een horloge dat perfect samengaat met een passie voor sigaren voegt een extra dimensie toe aan de ervaring.

Met de combinatie van het prachtige horloge, het unieke ontwerp dat de wereld van uurwerken en sigaren samenbrengt, en de toegevoegde waarde van de sigarenhumidor in de koffer, is de Bell & Ross Vintage WW1 Edición Limitada een buitengewoon en begerenswaardig horloge voor sigarenliefhebbers. Het is een meesterwerk dat vakmanschap, stijl en functionaliteit op harmonieuze wijze combineert.

 • Bell & Ross heeft onlangs de nieuwe Vintage WW1 Edición Limitada onthuld, een prachtig limited edition horloge dat de werelden van uurwerken en sigaren combineert.
 • Het kleurenschema van dit uurwerk is geïnspireerd op de iconische Cubaanse sigaren, met dezelfde bruintinten die dit horloge perfect maken voor sigarenliefhebbers.
 • De stijl van de wijzerplaat en de perfect ronde kast roepen direct associaties op met de vorm en kleur van een sigaar.
 • Het horloge is eenvoudig en chique, met Arabische cijfers afgewerkt met goudstof om het een vintage look en feel te geven.
 • Zelfs de woorden op de wijzerplaat zijn in het Spaans geschreven om je volledig in de Cubaanse sfeer te brengen.
 • De kast is gemaakt van 18-karaats roodgoud en meet 42 mm in diameter.
 • Het horloge is voorzien van een ultra gebogen saffierglas met een hoge koepel en een achterkant van saffier.
 • Een bruine alligatorleren band is verbonden met de kast met fijne draadnokken, die zijn geïnspireerd op de allereerste polshorloges.
 • De Bell & Ross Vintage WW1 Edición Limitada is waterbestendig tot 50 meter.
 • Het horloge wordt geleverd in een prachtige Makassar ebbenhouten koffer, die ook kan worden omgevormd tot een sigarenhumidor.
 • De koffer bevat een luchtbevochtiger en een hygrometer en biedt plaats aan maximaal 50 sigaren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...