Perrelet viert 20 jaar Double Rotor met limited edition horloge

Twintig jaar geleden, in 1995, onthulde het Zwitserse horlogemerk Perrelet het revolutionaire Double Rotor-uurwerk als eerbetoon aan de oprichter, Abraham-Louis Perrelet. Dit baanbrekende uurwerk maakte gebruik van een complex mechanisme met twee rotoren voor de energievoorziening.

Ter ere van het 20-jarig jubileum heeft Perrelet besloten om het Double Rotor-uurwerk verder te verfijnen met het limited edition Perrelet First Class Double Rotor Skeleton horloge. Dit exclusieve horloge wordt in een oplage van 250 stuks geproduceerd in roestvrij staal en 77 stuks in roségoud.

Het First Class Double Rotor Skeleton horloge wordt geleverd in een waterbestendige kast van 42,5 mm, verkrijgbaar in roestvrij staal of 18kt roségoud, met dubbele AR-gecoate saffierkristallen. Het hart van het horloge is het interne kaliber P-481 uurwerk van Perrelet, dat is voorzien van twee 18kt gouden rotoren, prachtig versierd met jubileumgravures.

De elegante wijzerplaat van het horloge is wit en open, met gouden uurmarkeringen en wijzers die er geweldig uitzien. Om de schoonheid van dit jubileumhorloge van Perrelet compleet te maken, wordt het geleverd met een bruine alligator leren band, voorzien van een 18kt gouden of stalen vouwsluiting.

Dit limited edition Perrelet First Class Double Rotor Skeleton horloge is een eerbetoon aan de innovatie en precisie van Perrelet. Met zijn verfijnde ontwerp en exclusieve productieaantallen is het een waar collector'sitem voor horlogeliefhebbers die deel willen uitmaken van deze historische mijlpaal in de horlogewereld.

Het limited edition Perrelet First Class Double Rotor Skeleton horloge is niet alleen een eerbetoon aan de 20-jarige geschiedenis van het Double Rotor-uurwerk, maar ook een staaltje vakmanschap en exclusiviteit. Met slechts 250 exemplaren in roestvrij staal en 77 exemplaren in roségoud, is dit horloge een zeldzaam verzamelobject voor gepassioneerde horlogeliefhebbers.

Het horloge is ontworpen met oog voor detail en combineert functionaliteit met esthetiek. Met een waterbestendige kast van 42,5 mm, afgewerkt in roestvrij staal of 18kt roségoud, en dubbele AR-gecoate saffierkristallen, biedt het horloge duurzaamheid en een helder zicht op het prachtige binnenwerk.

Het interne kaliber P-481 uurwerk van Perrelet, met twee 18kt gouden rotoren die zijn versierd met jubileumgravures, zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdmeting. De opengewerkte witte wijzerplaat, met gouden uurmarkeringen en wijzers, straalt elegantie uit en benadrukt de verfijning van het horloge.

De finishing touch wordt geleverd door de bruine alligator leren band, die met een 18kt gouden of stalen vouwsluiting perfect aansluit bij de luxueuze uitstraling van het horloge.

Het Perrelet First Class Double Rotor Skeleton horloge belichaamt de erfenis van Perrelet als pionier in de horlogewereld. Met zijn exclusieve limited edition-status, verfijnd ontwerp en precisie-technologie is dit horloge een waardevol bezit voor verzamelaars en horlogeliefhebbers die streven naar uitmuntendheid en exclusiviteit. Het is een tijdloos stuk dat de geschiedenis van Perrelet viert en een eerbetoon brengt aan de voortdurende innovatie van het merk.

  • Het limited edition Perrelet First Class Double Rotor Skeleton horloge is een eerbetoon aan het 20-jarig bestaan van het Double Rotor-uurwerk en is een exclusief verzamelobject.
  • Slechts 250 exemplaren zijn beschikbaar in roestvrij staal en 77 exemplaren in roségoud, waardoor het horloge zeer zeldzaam en begeerd is.
  • Het horloge heeft een waterbestendige kast van 42,5 mm, afgewerkt in roestvrij staal of 18kt roségoud, met dubbele AR-gecoate saffierkristallen, waardoor het duurzaamheid en een helder zicht biedt.
  • Het interne kaliber P-481 uurwerk van Perrelet, met twee 18kt gouden rotoren versierd met jubileumgravures, zorgt voor nauwkeurige tijdmeting en betrouwbaarheid.
  • De opengewerkte witte wijzerplaat, met gouden uurmarkeringen en wijzers, straalt elegantie uit en benadrukt de verfijning van het horloge.
  • Het horloge wordt geleverd met een bruine alligator leren band en een 18kt gouden of stalen vouwsluiting, wat bijdraagt aan de luxueuze uitstraling van het horloge.
  • Het Perrelet First Class Double Rotor Skeleton horloge belichaamt de pioniersgeest en vakmanschap van Perrelet en is een waardevol bezit voor verzamelaars en horlogeliefhebbers.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...