Limited Edition Perrelet eersteklas skelet met dubbele rotor

Twintig jaar geleden, in 1995, onthulden de Zwitserse horlogemakers van Perrelet het eerste Double Rotor-uurwerk als eerbetoon aan de oprichter van het bedrijf, Abraham-Louis Perrelet. De Double Rotor P-181 was in die tijd een belangrijke doorbraak in de horlogemakerij, met een complex mechanisme dat zijn energie uit twee rotoren haalde.
Dit jaar heeft Perrelet besloten om het Double Rotor uurwerk nog verder te verfijnen, met het limited edition Perrelet First Class Double Rotor Skeleton horloge. Speciaal ontworpen om de 20e verjaardag van deze uitvinding te vieren, zal dit uurwerk worden geproduceerd in 250 stuks afgewerkt in staal en 77 stuks in roségoud.
Het First Class Double Rotor Skeleton wordt geleverd in een waterbestendige kast van 42,5 mm afgewerkt in roestvrij staal of 18kt roségoud, met dubbele AR-gecoate saffierkristallen. Binnenin is het voorzien van Perrelet's interne kaliber P-481 uurwerk, met dubbele 18kt gouden rotoren versierd met jubileumgravure.
De wijzerplaat van dit uurwerk is echt elegant, afgewerkt in wit en opengewerkt, met gouden uurmarkeringen en wijzers die er geweldig uitzien. Last but not least, een bruine alligator leren band met een 18kt gouden of stalen vouwsluiting, voegt een finishing touch van stijl toe aan de schoonheid van dit jubileumhorloge van Perrelet.