De Limited Edition Arnold & Son Royal TEC1 Zwart

Maak kennis met de limited edition Arnold & Son Royal TEC1 Black, de donkere versie van het prachtige uurwerk dat we een jaar geleden hebben tentoongesteld.
De palladium kast heeft een diameter van 45 mm en heeft een AR-gecoat saffierglas en een achterkant van saffierglas. Het is ook waterbestendig tot 30 meter. Het met palladium behandelde uurwerk (een kolomwielchronograaf met tourbillon) is het Zwitserse automatische Arnold & Son kaliber A&S8305 met 30 juwelen, 28.800 vph en een gangreserve van 55 uur. Het heeft handmatig afgeschuinde bruggen met gepolijste randen, fijne cirkelvormige nerf en Côtes de Genève rayonnantes.
De chronograafhendels daarentegen zijn gesatineerd met met de hand afgeschuinde, gepolijste randen.
Alle schroeven zijn geblauwd met afgeschuinde en spiegelgepolijste koppen, terwijl de rotor - echt het hoogtepunt van het uurwerk - is gemaakt van 22-karaats roodgoud en geskeletteerd met met de hand gegraveerde decoratie en afgeschuinde gepolijste randen.
De tourbillon is gesatineerd met met de hand afgeschuinde en gepolijste randen, terwijl de wijzerplaat zwart geguilloché is met zilverkleurige wijzers en indexen.
Ten slotte wordt het horloge geleverd op een met de hand gestikte zwarte of bruine alligatorleren band met vouwsluiting. Arnold & Son brengt het Royal TEC1 Black-uurwerk uit als een gelimiteerde editie bestaande uit 125 eenheden.