De Limited Edition Arnold & Son Royal TEC1 Zwart

Maak kennis met de begeerlijke limited edition Arnold & Son Royal TEC1 Black, een donkere variant van het prachtige uurwerk dat een jaar geleden werd gepresenteerd. Dit horloge combineert verfijnde esthetiek met technische excellentie en is een waar meesterwerk.

De kast van de Royal TEC1 Black is vervaardigd uit palladium en heeft een diameter van 45 mm. Het is uitgerust met AR-gecoat saffierglas aan zowel de voor- als achterzijde, waardoor een heldere blik op het ingewikkelde binnenwerk mogelijk is. Bovendien is het horloge waterbestendig tot 30 meter, waardoor het geschikt is voor dagelijkse activiteiten.

Het uurwerk van de Arnold & Son Royal TEC1 Black is het Zwitserse automatische kaliber A&S8305. Dit uitzonderlijke uurwerk is voorzien van een kolomwielchronograaf met tourbillon en is verfijnd met palladium. Het telt 30 juwelen en heeft een kloksnelheid van 28.800 vph, wat zorgt voor een nauwkeurige tijdmeting. Met een royale gangreserve van 55 uur blijft het horloge langdurig accuraat functioneren. De handmatig afgeschuinde bruggen met gepolijste randen zijn verfraaid met fijne cirkelvormige nerf en stralende Côtes de Genève.

De chronograafhendels zijn gesatineerd en voorzien van met de hand afgeschuinde en gepolijste randen, wat getuigt van het vakmanschap dat in dit horloge is gestoken. Alle schroeven zijn geblauwd en hebben afgeschuinde en spiegelgepolijste koppen. Het hoogtepunt van het uurwerk is de rotor, vervaardigd uit 22-karaats roodgoud en met de hand gegraveerd en geskeletteerd, wat resulteert in een verbluffend visueel effect.

De tourbillon, met met de hand afgeschuinde en gepolijste randen, voegt een extra vleugje elegantie toe aan het horloge. De zwarte geguillocheerde wijzerplaat wordt versterkt door zilverkleurige wijzers en indexen, waardoor de tijd gemakkelijk afleesbaar is.

Het horloge wordt geleverd met een met de hand gestikte zwarte of bruine alligatorleren band, die zorgt voor een comfortabele en stijlvolle draagervaring. Arnold & Son brengt de Royal TEC1 Black uit als een gelimiteerde editie, bestaande uit slechts 125 exemplaren, waardoor het een kostbaar en exclusief verzamelobject wordt voor horlogeliefhebbers wereldwijd.

Daarnaast is de Arnold & Son Royal TEC1 Black voorzien van enkele extra kenmerken die dit horloge nog specialer maken. De saffierglazen achterkant biedt niet alleen een glimp van het indrukwekkende uurwerk, maar is ook voorzien van een gravure die het limited edition nummer van het horloge aangeeft, waardoor elk exemplaar uniek is.

De keuze voor palladium als materiaal voor de kast zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar biedt ook duurzaamheid en weerstand tegen corrosie. Dit horloge is niet alleen een esthetisch meesterwerk, maar ook gebouwd om lang mee te gaan.

Bij de Arnold & Son Royal TEC1 Black hoort een speciale presentatiebox die perfect aansluit bij de elegantie en exclusiviteit van het horloge. Deze box is ontworpen om het horloge veilig op te bergen en te presenteren, en bevat vaak ook extra accessoires, zoals een horlogebandwisseltool of een certificaat van echtheid.

Met slechts 125 exemplaren wereldwijd is de Arnold & Son Royal TEC1 Black een waardevol verzamelobject voor horlogeliefhebbers en verzamelaars. Dit horloge belichaamt vakmanschap, precisie en verfijning op het hoogste niveau, en het dragen ervan op de pols is een symbool van stijl en exclusiviteit.

Als eerbetoon aan de horlogetraditie en het erfgoed van Arnold & Son, biedt de Royal TEC1 Black een unieke en onderscheidende ervaring voor degenen die op zoek zijn naar iets bijzonders. Het is een horloge dat tijdloze schoonheid en technische excellentie combineert en een blijvende indruk achterlaat.

 • Arnold & Son Royal TEC1 Black: Deze limited edition horlogecollectie is een meesterwerk van donkere elegantie en vakmanschap.
 • Palladium kast: De kast heeft een diameter van 45 mm en is vervaardigd uit palladium, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.
 • Saffierglazen achterkant: De achterkant van het horloge is voorzien van saffierglas, met een gravure van het limited edition nummer, waardoor elk horloge uniek is.
 • Zwitsers automatisch kaliber: Het uurwerk van de Royal TEC1 Black is het Zwitserse automatische kaliber A&S8305, met 30 juwelen, een kloksnelheid van 28.800 vph en een gangreserve van 55 uur.
 • Verfijnde afwerking: Het uurwerk is voorzien van met de hand afgeschuinde bruggen met gepolijste randen, fijne cirkelvormige nerf en Côtes de Genève rayonnantes.
 • Gesatineerde chronograafhendels: De chronograafhendels zijn gesatineerd en hebben met de hand afgeschuinde en gepolijste randen.
 • Blauwe schroeven: Alle schroeven zijn geblauwd en hebben afgeschuinde en spiegelgepolijste koppen.
 • Roodgouden rotor: Het hoogtepunt van het uurwerk is de rotor, gemaakt van 22-karaats roodgoud, met met de hand gegraveerde decoratie en afgeschuinde gepolijste randen.
 • Tourbillon: De tourbillon is gesatineerd en heeft met de hand afgeschuinde en gepolijste randen.
 • Zwarte geguillocheerde wijzerplaat: De wijzerplaat is zwart geguillocheerd en heeft zilverkleurige wijzers en indexen voor een uitstekende leesbaarheid.
 • Handgestikte alligatorleren band: Het horloge wordt geleverd met een handgestikte zwarte of bruine alligatorleren band met vouwsluiting.
 • Gelimiteerde editie: De Arnold & Son Royal TEC1 Black wordt uitgebracht als een gelimiteerde editie, bestaande uit slechts 125 exemplaren wereldwijd.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...