Les Éternelles - exclusieve geheime horloges en sieraden van Chanel

Chanel heeft een verbluffende high-end sieradencollectie genaamd Les Éternelles onthuld, die de grenzen tussen horloges en sieraden vervaagt. Deze collectie, die tijdens Baselworld dit jaar werd gepresenteerd, richt zich op degenen die op zoek zijn naar buitengewone luxe.

Les Éternelles omvat drie prachtige geheime horloges, elk met de hand vervaardigd in de Parijse ateliers van Chanel, gelegen op de iconische Place Vendôme. Het eerste horloge in de serie is het Camilla-horloge, geïnspireerd op de favoriete bloem van Coco Chanel. Het horloge is rijkelijk versierd met drie camelia-bloemmotieven op de manchet, schitterend met 45 karaat aan pave-diamanten.

Wat dit horloge echt uniek maakt, is het geheime aspect. Met een druk op een van de kleinere bloemen wordt een grotere camelia verplaatst, waardoor een geheime wijzerplaat wordt onthuld, bedekt met 34 stokbrooddiamanten.

Daarnaast is er het Comet Secret Watch, bedekt met sprankelende diamanten en saffieren die een betoverend beeld van de sterrenhemel vormen, inclusief de sterrenbeelden. Door op een van deze sterren te drukken, wordt de komeet verschoven en onthult deze opnieuw een geheime wijzerplaat met stokbroodsaffieren.

De collectie wordt vervolmaakt met de Plume Secret Watch, met een prachtige met diamanten bezette veer die rust op de manchet, omringd door een reeks kleine roze saffieren. Met een simpele druk op de veer wordt de geheime wijzerplaat onthuld, die schittert met roze stokbroodsaffieren.

Elk horloge uit de Les Éternelles-collectie is een meesterwerk op zich, gekenmerkt door vakmanschap, elegantie en luxe. Deze exclusieve stukken belichamen de tijdloze schoonheid en creativiteit waar Chanel om bekend staat.

De Les Éternelles-collectie van Chanel vertegenwoordigt een nieuwe dimensie van verfijning en allure. Met hun geheime functies en schitterende edelstenen zijn deze horloges niet alleen tijdmetende accessoires, maar ook buitengewone kunstwerken die de verbeelding prikkelen en de grenzen van traditionele horlogemaking verleggen.

Naast de opvallende geheime horloges biedt de Les Éternelles-collectie van Chanel nog meer prachtige sieraden. Er zijn bijpassende ringen, armbanden en oorbellen verkrijgbaar, allemaal met dezelfde aandacht voor detail en vakmanschap als de geheime horloges.

De sieraden in de Les Éternelles-collectie zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals 18-karaats witgoud en verfijnde edelstenen, waaronder diamanten, saffieren en roze stokbroodsaffieren. Elk stuk straalt een tijdloze elegantie uit en weerspiegelt het onderscheidende Chanel-design.

Naast hun esthetische schoonheid zijn de sieraden ook technisch geavanceerd. Ze zijn ontworpen om comfortabel te dragen en zijn voorzien van verborgen sluitingen en zorgvuldig uitgebalanceerde gewichten, zodat ze perfect passen bij de vorm van de pols, vinger of oorlel.

De Les Éternelles-collectie van Chanel is bedoeld voor degenen die op zoek zijn naar exclusieve en unieke sieraden die verder gaan dan traditionele horloges. Met hun verborgen wijzerplaten en betoverende details bieden de geheime horloges en sieraden een mystieke en betoverende ervaring aan degenen die ze dragen.

De prijzen voor de Les Éternelles-collectie van Chanel variëren afhankelijk van het specifieke ontwerp en de gebruikte materialen. Het is een investering in tijdloze schoonheid en vakmanschap. Prijzen voor de geheime horloges beginnen bij enkele tienduizenden euro's, terwijl de prijzen voor de bijpassende sieraden variëren afhankelijk van het gekozen stuk.

Met de Les Éternelles-collectie brengt Chanel de wereld van horloges en sieraden samen in een ongeëvenaarde mix van luxe, innovatie en verfijning. Het is een eerbetoon aan de creatieve visie van Coco Chanel en een uitdrukking van tijdloze elegantie.

Chanel Les Éternelles-collectie

De Les Éternelles-collectie van Chanel is een uitgebreide en buitengewone verzameling van high-end sieraden en geheime horloges. Hier is een gedetailleerde opsomming van de betoverende stukken die deze collectie omvat:

  • Camilla-horloge: Het Camilla-horloge is geïnspireerd op de favoriete bloem van Coco Chanel, de camelia. Met drie camelia-bloemmotieven op de manchet en 45 karaat aan pave-diamanten, straalt dit horloge een tijdloze schoonheid uit. Een geheim aspect van het horloge wordt onthuld door een van de kleinere bloemen in te drukken, waardoor een wijzerplaat met 34 stokbrooddiamanten tevoorschijn komt.

  • Comet Secret Watch: De Comet Secret Watch is een meesterwerk van sprankelende diamanten en saffieren die samen een beeld van de sterrenhemel creëren. Met sterrenbeelden als details is dit horloge een betoverend kunstwerk. Door op een van de sterren te drukken, wordt de komeet verplaatst en wordt een geheime wijzerplaat met stokbroodsaffieren zichtbaar.

  • Plume Secret Watch: De Plume Secret Watch kenmerkt zich door een met diamanten bezette veer die rust op de manchet, omringd door kleine roze saffieren. Met een druk op de veer wordt een geheime wijzerplaat onthuld, bedekt met roze stokbroodsaffieren. Dit horloge straalt elegantie en verfijning uit.

Naast de geheime horloges omvat de Les Éternelles-collectie ook prachtige bijpassende sieraden. Deze omvatten ringen, armbanden en oorbellen die dezelfde esthetische kenmerken en luxe uitstraling delen. Ze zijn gemaakt van 18-karaats witgoud en versierd met diamanten, saffieren en roze stokbroodsaffieren, waardoor ze perfect passen bij de geheime horloges.

Elk stuk in de Les Éternelles-collectie is met de hand vervaardigd in de prestigieuze ateliers van Chanel in Parijs, op de beroemde Place Vendôme. Ze zijn ontworpen met aandacht voor detail, vakmanschap en technische precisie. De sieraden zijn comfortabel om te dragen, met verborgen sluitingen en evenwichtige gewichten die perfect passen bij de vormen van de pols, vinger of oorlel.

De prijzen van de Les Éternelles-collectie variëren afhankelijk van het specifieke ontwerp en de gebruikte materialen. Deze exclusieve sieraden en horloges vertegenwoordigen een investering in tijdloze schoonheid, vakmanschap en de erfenis van het Chanel-merk.

Met de Les Éternelles-collectie creëert Chanel een unieke samensmelting van horloges en sieraden die de verwachtingen overstijgt. Elk stuk straalt de essentie uit van het erfgoed, de elegantie en de creatieve visie van Chanel, en biedt een buitengewone ervaring van luxe en verfijning aan degenen die ze dragen. Of het nu gaat om het betoverende Camilla-horloge, het sprankelende Comet Secret Watch of de elegante Plume Secret Watch, elk stuk uit de Les Éternelles-collectie is een meesterwerk op zich.

Deze exclusieve sieraden en geheime horloges uit de Les Éternelles-collectie van Chanel zijn een eerbetoon aan de tijdloze schoonheid, het vakmanschap en de innovatie waar Chanel om bekend staat. Ze belichamen de unieke visie van Coco Chanel en dragen bij aan het verfijnde en luxueuze imago van het merk.

De Les Éternelles-collectie is een uitnodiging om jezelf onder te dompelen in een wereld van buitengewone elegantie en tijdloze allure. Met hun verborgen geheimen, betoverende details en prachtige edelstenen creëren deze sieraden en horloges een onvergetelijke ervaring. Chanel heeft met deze collectie een nieuwe standaard gezet op het gebied van luxe sieraden en geheime horloges, en bevestigt opnieuw hun positie als een toonaangevend merk in de modewereld.

Of je nu een liefhebber bent van hoogwaardige sieraden, een verzamelaar van unieke horloges of op zoek bent naar het perfecte geschenk voor een speciale gelegenheid, de Les Éternelles-collectie van Chanel biedt een scala aan adembenemende opties. Ontdek de tijdloze schoonheid en de ongeëvenaarde elegantie van deze prachtige creaties en laat je betoveren door de magie van Les Éternelles.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...