Hublot Big Bang 10 Years Haute Joaillerie - een weelderige viering van vakmanschap

Hublot viert op indrukwekkende wijze de 10e verjaardag van zijn iconische Big Bang-collectie met de lancering van een luxueuze serie van tien horloges, elk ter waarde van maar liefst €1 miljoen. Deze exclusieve collectie, genaamd de Big Bang "10 Years" Haute Joaillerie, belichaamt de perfecte combinatie van vakmanschap en verfijning.

Wat deze release echt bijzonder maakt, is de ongeëvenaarde hoeveelheid vakmanschap die vereist was bij het creëren van deze horloges. Drie van de meest complexe zettechnieken zijn toegepast: onzichtbare zetting, Clou de Paris-zetting en railzetting. Hierdoor ontstaat een ongekende esthetische pracht.

Hublot heeft ook een overvloed aan diamanten gebruikt voor deze collectie. De volledig zwarte diamanten versie bevat 653 zwarte baguette-diamanten met een totaal van 41,84 karaat. De volledig witte diamanten versie schittert met 653 stokbrooddiamanten met een totaal van 40,02 karaat. Voor de blauwe saffieren versie zijn 653 stokbrooddiamanten en blauwe baguette-saffieren gebruikt, met een totaal van 40,41 karaat. De robijnrode versie is verfraaid met 653 stokbrooddiamanten en stokbroodrobijnen, met een totaal van 40,93 karaat.

Een andere opmerkelijke prestatie van dit horloge is de toepassing van onzichtbare omgekeerde trapezoïdes op de randen, wat het meest complexe onderdeel is van deze zetmethode. Dit is de eerste keer dat Hublot deze techniek heeft toegepast, wat getuigt van hun voortdurende streven naar innovatie en grensverleggend design.

Elk horloge wordt aangevuld met een zwarte krokodillenleren band, die een verfijnde afwerking geeft aan het luxueuze ontwerp. Het kost maar liefst 400 uur aan onderzoek en ontwikkeling en 350 uur aan zetwerk om elk van deze prachtige horloges te creëren.

Ongetwijfeld zullen veeleisende verzamelaars met een diepe beurs onder de indruk zijn van deze adembenemende collectie. Elk stuk in deze indrukwekkende serie zal snel een nieuwe eigenaar vinden, gezien de exclusiviteit en de ongeëvenaarde schoonheid die ze belichamen.

Het is belangrijk op te merken dat de Big Bang "10 Years" Haute Joaillerie-collectie niet alleen een esthetisch meesterwerk is, maar ook technisch geavanceerd is. Elk horloge is voorzien van een hoogwaardig Zwitsers uurwerk, dat zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdsweergave.

Daarnaast is elk horloge waterbestendig tot een bepaalde diepte, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik en avonturen onder water. De exacte waterbestendigheid varieert afhankelijk van het model, maar elk horloge is zorgvuldig getest om te voldoen aan de strenge normen van Hublot.

Bovendien wordt elk horloge geleverd in een luxe presentatiekist, compleet met een certificaat van echtheid en documentatie. Dit maakt de Big Bang "10 Years" Haute Joaillerie-collectie niet alleen een waardevol sieraad, maar ook een verzamelobject dat wordt geleverd met de garantie van authenticiteit en vakmanschap van Hublot.

Met zijn zeldzaamheid, exclusiviteit en buitengewone schoonheid zal deze collectie ongetwijfeld de aandacht trekken van verzamelaars en horlogeliefhebbers over de hele wereld. De combinatie van vakmanschap, kostbare materialen en technische perfectie maakt van de Big Bang "10 Years" Haute Joaillerie-collectie een waar juweel om te koesteren en te bewonderen.

Hublot viert met deze collectie niet alleen de 10e verjaardag van de Big Bang, maar ook de tijdloze elegantie en het meesterschap dat het merk vertegenwoordigt.

 • De Big Bang "10 Years" Haute Joaillerie-collectie bestaat uit tien horloges die elk een uniek kunstwerk op zich zijn.
 • Elk horloge is met de hand vervaardigd en bevat een verbluffende hoeveelheid diamanten en edelstenen.
 • Drie complexe settingtechnieken zijn gebruikt: onzichtbare setting, Clou de Paris-setting en railsetting, waardoor de horloges een ongeëvenaarde pracht en glans hebben.
 • Er zijn vier versies beschikbaar: een volledig zwarte diamanten versie, een volledig witte diamanten versie, een blauwe saffieren versie en een robijnrode versie.
 • De volledig zwarte diamanten versie is voorzien van 653 zwarte baguette-diamanten met een totaal van 41,84 karaat.
 • De volledig witte diamanten versie schittert met 653 stokbrooddiamanten met een totaal van 40,02 karaat.
 • De blauwe saffieren versie bevat 653 stokbrooddiamanten en blauwe baguette-saffieren met een totaal van 40,41 karaat.
 • De robijnrode versie is versierd met 653 stokbrooddiamanten en stokbroodrobijnen met een totaal van 40,93 karaat.
 • De horloges hebben onzichtbare omgekeerde trapezoïdes op de randen, wat een uiterst complex en zeldzaam kenmerk is.
 • Elk horloge wordt afgewerkt met een zwarte krokodillenleren band, wat een elegante en luxueuze touch toevoegt aan het ontwerp.
 • Voor de productie van elk horloge zijn maar liefst 400 uur aan onderzoek en ontwikkeling en 350 uur aan zetwerk nodig.
 • Elk horloge wordt geleverd in een luxe presentatiekist met een certificaat van echtheid en documentatie, waardoor het een waardevol verzamelobject is.
 • De Big Bang "10 Years" Haute Joaillerie-collectie belichaamt de compromisloze aandacht voor detail, vakmanschap en exclusiviteit die Hublot tot een wereldwijd erkend horlogemerk maken.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...