Zenith & Fusalp s exclusieve collectie bespoke skikleding

In het hart van de Alpen, waar zowel precisie als stijl van essentieel belang zijn op de besneeuwde hellingen, hebben Zenith en Fusalp de handen ineengeslagen voor een bijzondere samenwerking. Het resultaat is een exclusieve collectie op maat gemaakte skikleding die de kenmerkende elegantie van Fusalp combineert met de technische expertise van Zenith.

Deze special edition-lijn is afgeleid van Fusalps Le Grand Bornand-collectie. Deze samenwerking, bekend onder de naam 'Zenith x Fusalp', levert maatwerk dat perfect aansluit bij de behoeften van de wintersportliefhebber die waarde hecht aan zowel functionaliteit als fashion op de skipiste. De collectie benadrukt technische innovatie en luxe door materialen van topkwaliteit te gebruiken en naadloos design te koppelen aan geavanceerde functies die speciaal zijn ontworpen voor de veeleisende skiër.

Fusalp staat bekend om zijn unieke vermogen om mode en functionaliteit te combineren. Opgericht in 1952 in Annecy, Frankrijk, heeft de skimerkkleding zijn naam gevestigd door skikleding aan te bieden die zowel elegant als performant is. Het merk heeft zich altijd gericht op een strak silhouet met behoud van bewegingsvrijheid, een filosofie die duidelijk naar voren komt in deze collaboratie met horlogemaker Zenith.

Zenith, opgericht in 1865 en gelegen in Le Locle, Zwitserland, staat bekend om zijn nauwkeurige tijdmeting en revolutionaire horloges, zoals de iconische El Primero chronograaf. De samenwerking met Fusalp markeert een nieuw hoofdstuk voor Zenith, waarbij het zijn kernwaarden van precisie en innovatie naar de wereld van high-end skikleding brengt.

Het partnerschap tussen deze twee luxemerken is een harmonieuze vermenging van Swiss-made excellence en Franse couture, waarbij beide partijen streven naar uitzonderlijke kwaliteit en design. Deze samenwerking biedt klanten een persoonlijke invalshoek, waarmee ze hun garderobe kunnen uitbreiden met items die speciaal voor hen zijn ontworpen. Zo is er onder andere een jas beschikbaar die klanten kunnen customizen door het kiezen van verschillende kleuren voor de buitenkant, voering en details zoals ritsen en logo s.

Naast maatwerk biedt de collectie ook technologische innovaties. Fusalp heeft voor deze lijn gebruikgemaakt van zijn expertise in performance-stoffen om ervoor te zorgen dat de kledingstukken niet alleen modieus zijn, maar ook op praktisch niveau excelleren. Waterafstotende stoffen, thermische isolatie en ergonomische snitten dragen bij aan het comfort en de prestaties van de drager op de piste.

De Zenith x Fusalp-collaboratie reikt verder dan alleen skikleding. Het omvat ook accessoires zoals skihelmen en goggles, die allemaal zijn ontworpen om samen te werken als een samenhangend geheel. Deze items delen de esthetiek van de kledinglijn en zijn voorzien van de hoogwaardige materialen en aandacht voor detail die klanten van beide merken verwachten.

Voor Zenith betekent deze samenwerking een uitbreiding van hun bereik voorbij de traditionele horlogerie, terwijl Fusalp zijn reputatie voor elegante skikleding versterkt. Samen lanceren zij een productlijn die de grenzen van luxe skikleding opzoekt en deze naar nieuwe hoogten duwt.

Terwijl de winter naderbij kruipt en ski-enthousiastelingen zich voorbereiden op een nieuw seizoen op de pistes, biedt de Zenith x Fusalp-collectie een frisse, geraffineerde keuze voor degenen die iets extra'sverlangen van hun uitrusting. De combinatie van Zeniths horlogemakersnauwkeurigheid en Fusalps modieuze silhouetten garandeert een ongeëvenaarde ervaring voor de chique alpinesportliefhebber.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...