Bamford London & Jeremyville brengen exclusief GMT horloge uit

Bamford London, bekend om zijn luxueuze horloges en horlogeaanpassingen, heeft zijn krachten gebundeld met de bekende kunstenaar Jeremyville voor de lancering van een exclusieve limited edition GMT-horloge. Deze samenwerking is een fusie van hoogwaardige horlogemakerij en de onmiskenbare stedelijke kunst die Jeremyville tot leven brengt.

Deze bijzondere editie is gelimiteerd tot slechts 100 stuks wereldwijd, wat de exclusiviteit en verzamelwaarde ervan benadrukt. Het horloge is ontworpen rondom de iconische GMT (Greenwich Mean Time) complicatie, bekend om het tonen van twee tijdzones tegelijkertijd. Dit maakt het een ideaal accessoire voor globetrotters en zakenreizigers die vaak door verschillende tijdzones bewegen.

Het opmerkelijke design van het horloge is geïnspireerd door Jeremyville'skunstwerken die gekenmerkt worden door kleurrijke, speelse karakters en stedelijke thema’s. Op de wijzerplaat vind je een van zijn kenmerkende karakters, wat dit horloge onmiddellijk identificeerbaar maakt als een Jeremyville-stuk. De achterkant van het horloge bevat ook een gravure van een van zijn kunstwerken, waarmee het een waar kunstwerk om de pols wordt.

De kast van het horloge heeft een grootte van 40mm en is vervaardigd uit Military Grade Titanium Coating (MGTC), wat zorgt voor een duurzame en lichte draagervaring. De afwerking in matzwart geeft het horloge een stoer en modern uiterlijk dat mooi contrasteert met de speelse wijzerplaat.

De band van het horloge is gefabriceerd uit hoogwaardig rubber, wat comfort en duurzaamheid garandeert. Dit materiaal is niet alleen bestendig tegen water en transpiratie, maar voegt ook een sportieve touch toe aan het design, waardoor het horloge geschikt is voor zowel alledaags gebruik als meer formele gelegenheden.

Wat betreft de technische aspecten, de Jeremyville Edition GMT is uitgerust met een automatisch Sellita SW330-2 uurwerk. Dit Zwitserse uurwerk is bekend om zijn betrouwbaarheid en precisie, wat van het horloge een betrouwbare metgezel maakt voor het meten van tijd.

De wijzerplaat van het horloge bevat geavanceerde lichtgevende wijzers en indexen, wat de leesbaarheid onder verschillende lichtomstandigheden optimaliseert. De draaibare bezel maakt het mogelijk om gemakkelijk een tweede tijdzone in te stellen, terwijl de toevoeging van het datumvenster op de wijzerplaat een praktisch element toevoegt voor het dagelijks leven.

Dit horloge is niet alleen een functioneel meesterwerk, maar ook een statement van persoonlijke stijl en voorkeur voor kunstzinnig design. Het belichaamt de avant-gardistische benadering van Bamford London wanneer het aankomt op horlogeontwerp en illustreert de creatieve flair van Jeremyville. Door deze samenwerking verkrijgt de drager een stukje draagbare kunst dat tegelijkertijd een hulpmiddel is voor tijdmanagement.

Met de combinatie van artistieke expressie en vakmanschap spreek dit horloge tot de verbeelding van zowel horlogeliefhebbers als kunstverzamelaars. Het staat symbool voor de hedendaagse trend van het samenbrengen van verschillende werelden – in dit geval, die van luxe horloges en moderne kunst.

Voor verzamelaars biedt dit horloge een unieke kans om eigenaar te worden van een zeldzaam object van begeerte, waar kunst en functionaliteit naadloos in elkaar overgaan. Gezien de beperkte oplage en het onderscheidende karakter is het waarschijnlijk dat de 100 exemplaren snel uitverkocht zullen zijn.

Het Jeremyville Edition GMT horloge van Bamford London is tevens uitgerust met de kenmerkende kwaliteiten die men van het merk mag verwachten. Dit omvat bijvoorbeeld ook een garantieperiode, wat de toewijding van Bamford London weerspiegelt aan klanttevredenheid en productkwaliteit.

Deze exclusieve horloge-editie is online beschikbaar via de officiële website van Bamford London. Liefhebbers van unieke tijdmeetapparaten en de kunsten worden aangemoedigd om hun eigen exemplaar te bemachtigen voordat de gelimiteerde voorraad is uitgeput. Het is een echte investering in zowel een functioneel item als een stukje moderne kunstgeschiedenis.

Dit limited edition GMT-horloge van Bamford London in samenwerking met kunstenaar Jeremyville is meer dan alleen een tijdmeetinstrument; het is een kunstwerk dat de pols siert. Met een oplage van slechts 100 stuks wereldwijd, onderstreept het de uniekheid van het collectible. Het herbergt een Sellita SW330-2 uurwerk binnenin zijn 40mm MGTC kast, afgewerkt met een rubberen band voor extra comfort en duurzaamheid. Voor liefhebbers van kunst en horloges is dit een kans om een stukje exclusiviteit aan hun collectie toe te voegen.

Naast de bovengenoemde details zijn er nog andere aspecten die de interesse kunnen wekken van potentiële kopers en horloge-enthousiastelingen. Elk aspect van het horloge is zorgvuldig overwogen en ontworpen om te verzekeren dat het niet alleen voldoet aan de esthetische eisen, maar ook de technische verwachtingen overstijgt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Mob Wife Look - hoe beheers je deze stijlvolle Aesthetic In de kijker

De Mob Wife look is een esthetiek die tegelijkertijd zowel tijdloos als statement-making is. Het roept beelden op van de glamoureuze vrouwen uit mi...