Vier de liefde met de Hublot Big Bang One Click Sapphire

Vier de liefde met de Hublot Big Bang One Click Sapphire

We weten allemaal dat diamanten de beste vriend van een meisje zijn en de beste tijd om die verklaring op de proef te stellen is gemakkelijk Valentijnsdag.

Met dat in gedachten heeft de beroemde Zwitserse horlogemaker Hublot zojuist een heel bijzonder uurwerk onthuld, genaamd de Hublot Big Bang One Click Sapphire, dat is precies wat je nodig hebt om indruk te maken op je partner. Saffier is een van de moeilijkste materialen om te bewerken, een uitdaging die het briljante team van Hublot graag aangaat.

Het kostbare, nauwgezette proces maakt het mogelijk om grote transparante saffieren te creëren, met een uniforme kleur, waaraan de Zwitserse horlogemaker voortdurend zijn vleugje innovatie toevoegt.

Hublots prachtige collectie horloges voor dames heeft zojuist een nieuw prachtig stuk ontvangen, met een kast van 39 mm, die verkrijgbaar is in roze, grijze en hemelsblauwe tinten, met een subtiele fusie van aluminiumoxide en titaniumoxide.

De bezel toont 42 diamanten, terwijl de transparante kast gewone stervelingen de magie van het automatische uurwerk van de HUB1710 laat bewonderen. Dit verrukkelijke uurwerk is geschikt voor een prinses of een koningin en wordt geleverd met een bijpassende riem, aangevuld met het gepatenteerde „One Click” bevestigingssysteem waarmee gebruikers op elk moment van riem kunnen wisselen.

Roze zou de eerste kleur zijn waar een vrouw aan denkt, en met die diamanten die bij het ontwerp passen, vind ik het moeilijk te geloven dat vrouwen dit geschenk niet zullen waarderen - ongeacht de gelegenheid.