Vier de Art of Fusion met de nieuwe Hublot Classic Fusion Bronze Bucherer Blue

Nog maar een paar dagen geleden hebben Hublot en Bucherer, twee van de grootste namen in de horlogewereld, hun krachten gebundeld om een nieuw uurwerk in beperkte oplage uit te brengen. Dit prachtige horloge, genaamd de Hublot Classic Fusion Bucherer Blue Edition, zet Hublots levenslange filosofie „Art of Fusion” voort, met een prachtige mix van innovatie, traditie, revolutionair ontwerp, fijn vakmanschap en een indrukwekkende combinatie van materialen, dat zorgt voor een echt mannelijke verklaring.

Voor het eerst combineerde Hublot een prachtige bronzen kast met een zwarte keramische bezel en zes H-vormige titanium schroeven, en het resultaat was gewoonweg uitstekend. De blauwe satijnen gepolijste wijzerplaat met sunray-afwerking maakt dit uurwerk nog aantrekkelijker, terwijl de rubberen band, gecombineerd met alligatorleer en gouden stiksels bijdragen aan het unieke karakter van dit moderne herenhorloge. Met een natuurlijk ontwikkelend patina van Hublots unieke brons met verlegen tinten geel en roze, spreekt deze verbluffende creatie zeker de moderne mens aan. Het individuele karakter groeit met de tijd, waardoor elk stuk uniek is voor elke drager.

De Hublot Classic Fusion Bucherer Blue Edition heeft een diameter van 45 mm en een dikte van 13,05 mm en verbergt het indrukwekkende mechanische HUB1112 automatische uurwerk binnenin, met een gangreserve van 42 uur en datumweergave. Natuurlijk, dit prachtige horloge met speciale editie maakt deel uit van de Blue Editions horlogecollectie van Bucherer, die ook 27 andere exclusieve uurwerken tot leven heeft gebracht die zijn gemaakt in samenwerking met 15 andere beroemde horlogefabrikanten over de hele wereld. De kleur blauw is het hoofdthema van de collectie, een kleur die als inspiratie heeft gediend voor talloze kunstenaars, die altijd doet denken aan vrijheid, aan de lucht en de zee.

In de loop van de tijd is blauw synoniem geworden met Bucherer in de horlogewereld. Aangezien twee grote namen uit de horlogewereld geen timide en ouderwetse presentatie hadden kunnen hebben, was de lancering van deze exclusieve limited edition net zo extravagant als de merken zelf. Ze hadden afbeeldingen van het nieuwe horloge geprojecteerd op de meest iconische monumenten van Londen, zoals de National Gallery, Marble Arch, Millenium Bridge, Wellington Arch, Tate Modern, Tate Britain en Baker Street. De presentatie had maar liefst 150 speciale gasten uitgenodigd voor de show. Opmerkelijke namen zoals Maxime Büchi, de beroemde grafisch ontwerper en tattoo-artiest en oprichter van de Sang Bleu studio en een Hublot Brand Ambassador was een van de gasten die deelnamen aan de presentatie op de Tower Bridge, de meest herkenbare bezienswaardigheden van Londen.

Het levendige blauw van de nieuwe exclusieve horlogecollectie vulde de nacht en de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Uiteindelijk moet u weten dat de speciale Hublot Classic Fusion Bucherer Blue Editions alleen verkrijgbaar zijn in Bucherer-winkels in de Covent Garden, White City en Selfridges, maar u kunt er ook een krijgen in hun online winkel.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...