Veronica Beard opent nieuwe winkel in miami Design District

Veronica Beard, een merk dat bekendstaat om zijn verfijnde en luxueuze kledingstijl, heeft onlangs zijn deuren geopend in het bruisende Miami Design District. De nieuwe winkel is een toonbeeld van stijl en elegantie, en vindt naadloos aansluiting bij de prestigieuze buurt waar het zich bevindt. Na een succesvolle vestiging op twee locaties in Manhattan, breidt het merk nu uit naar Miami, waar het verwelkomd wordt door een gebied dat bekend staat om high-end winkelen en een rijke cultuur.

Veronica Beard (VB) vertegenwoordigt een luxe lifestyle- en kledingmerk dat zich richt op zowel mannen als vrouwen. De collecties zijn een perfecte blend van klassiek Amerikaans met een moderne twist. Veronica Beard slaagt erin om een eigentijdse look te combineren met tijdloze stukken, waardoor haar klanten altijd iets bijzonders vinden - of ze nu op zoek zijn naar een basisitem of een uniek statementstuk.

De spiksplinternieuwe locatie in Miami is te vinden aan 39th Street in The Miami Design District and Mastrionardi Place, een omgeving die luxe retail en kunst ademt, met buren als Moncler en Balenciaga, en niet te vergeten de Italiaanse sieradenontwerper Bulgari. Met een vloeroppervlak van 3.000 vierkante meter biedt het pand van VB ruimte voor een uitgebreide collectie items en een prestigieuze winkelervaring. Het design van het pand is in handen van de gerenommeerde architect en interieurontwerper Michael Berman, die een sfeer van intimiteit en exclusiviteit heeft weten te creëren.

Bij binnenkomst in de winkel word je begroet door een sfeervolle omgeving vol bloemen en planten die leven en kleur toevoegen aan de ruimte. Het gekozen wandafwerkingsmateriaal biedt de perfecte mix tussen industrieel en modern, een esthetiek die past bij de stylevolle creaties van het merk. Dit alles is ontworpen om bezoekers een verwelkomend gevoel te geven en hen uit te nodigen om het merk samen te ervaren - het concept van gemeenschap staat namelijk centraal bij VB.

Reizigers en lokale bewoners kunnen in de nieuwe winkel terecht voor een breed scala aan producten uit de nieuwste VB-collectie, waaronder kleding, schoenen, tassen en accessoires. Met prijzen variërend van 45 euro tot 1.200 euro kan vrijwel iedereen wel iets passends vinden binnen zijn of haar budget. Speciaal voor Miami zijn diverse exclusieve items toegevoegd aan het assortiment, zoals T-shirts die de geest van de stad vangen met een surferwip aan de voorkant en een klassiek zonemotief op de achterkant.

Niet alleen de producten zijn uniek; VB biedt ook speciale shoppers aan die alleen in de Miami-winkel verkrijgbaar zijn. Deze items leggen de focus op de exclusiviteit en de speciale band die het merk met de stad heeft. Miami, bekend om zijn modebewustheid en energieke nachtleven, vormt een bron van inspiratie voor VB. Het merk ziet de stad als een plek die kan helpen hun cultuur en missie verder vorm te geven.

Met de komst van de nieuwe winkel slaat Veronica Beard een brug tussen het merk en de Miami Design District-gemeenschap. Ze hopen een plek te creëren waar 'swerelds beste creatievelingen, ontwerpers, denkers en visionairs elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Het is een spannende tijd voor zowel Veronica Beard als voor Miami Design District, omdat beide streven naar het omarmen van innovatie en luxe.

Het is een uitnodiging aan iedereen die houdt van luxueuze kleding en een unieke shoppingervaring om de nieuwe winkel van Veronica Beard te bezoeken en te ontdekken wat het merk te bieden heeft. Het is een omgeving waar elke klant zich speciaal zal voelen en waar iedere aankoop een belevenis is. Veronica Beard heeft in Miami een nieuwe thuisbasis gevonden die de essentie van het merk weerspiegelt: stijlvol, modern en onmiskenbaar luxueus.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...