Michael Kors en Fujifilm lanceren stijlvolle Instax Mini 70-camera geïnspireerd op de Scout-handtassencollectie

Michael Kors heeft onlangs de handen ineengeslagen met Fujifilm om zijn karakteristieke stijl toe te passen op de populaire Instax instant camera van het Japanse bedrijf. Dit unieke samenwerkingsproject, de Michael Kors x Fujifilm Instax Mini 70, is Fujifilm'seerste modepartnerschap en het resultaat is indrukwekkend.

Deze compacte camera is geïnspireerd door de stijlvolle Scout-handtassencollectie van Michael Kors en heeft een elegant gouden exterieur met het merklogo op de voorkant en de handtekening van de ontwerper op de achterkant. De Instax Mini 70 is uitgerust met een speciale selfie-modus en een krachtige flitser die automatisch de helderheid van de omgeving compenseert en de sluitertijd aanpast.

Bij de camera worden extra accessoires geleverd, zoals een Instax fotoplakboek, een stijlvolle leren fotosleutelhanger en een gouden kettingriem voor de camera. Deze combinatie van mode en technologie zorgt ervoor dat de Michael Kors x Fujifilm Instax Mini 70 geschikt is voor vrijwel elke gelegenheid, van de catwalk tot kantoor en het dagelijks leven.

De bijpassende Scout-handtas van Michael Kors, gemaakt van soepel leer en geïnspireerd op vintage cameratassen, is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De lancering van zowel de Instax Mini 70-camera als de Scout-handtas is gepland rond de feestdagen, waardoor ze perfecte cadeaus zijn voor liefhebbers van mode en fotografie.

De Michael Kors x Fujifilm Instax Mini 70-camera en de bijpassende Scout-handtassencollectie vormen een perfecte combinatie voor modebewuste fotografie-enthousiastelingen. Deze samenwerking tussen de twee gerenommeerde merken benadrukt de groeiende trend om mode en technologie samen te brengen in stijlvolle en functionele producten.

Naast de eerder genoemde functies, biedt de Instax Mini 70-camera ook een ingebouwde spiegel naast de lens om het maken van selfies te vergemakkelijken en heeft het een statiefaansluiting om de camera stabiel te houden tijdens het fotograferen. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel casual als professionele fotografen die op zoek zijn naar een draagbare en stijlvolle camera.

De samenwerking tussen Michael Kors en Fujifilm toont de bereidheid van beide merken om hun doelgroepen uit te breiden en nieuwe markten te verkennen. Dit innovatieve partnerschap zal naar verwachting nieuwe samenwerkingsmogelijkheden inspireren tussen modeontwerpers en technologiebedrijven, wat leidt tot een breed scala aan modieuze en technologisch geavanceerde producten.

Als u op zoek bent naar een uniek en trendy cadeau voor uzelf of een geliefde, is de Michael Kors x Fujifilm Instax Mini 70-camera zeker het overwegen waard. Met zijn tijdloze uitstraling, hoogwaardige functies en modebewuste ontwerp, zal deze camera ongetwijfeld indruk maken op zowel mode- als fotografiefanaten. Vergeet niet om de bijpassende Scout-handtas toe te voegen om de look compleet te maken en de ultieme modefotografiestijl te creëren.

De Michael Kors x Fujifilm Instax Mini 70 instant camera combineert stijl en functionaliteit en biedt een reeks technische en mechanische kenmerken die zorgen voor een hoogwaardige fotografie-ervaring. Hieronder vindt u een opsomming van de belangrijkste technische en mechanische specificaties, samen met een gedetailleerde beschrijving van elk aspect:

  • Optiek en beeldvorming:

    • Fujinon-lens met een brandpuntsafstand van 60 mm en een diafragma van f/12.7, wat zorgt voor heldere en scherpe foto s.
    • Automatische belichtingsregeling die de sluitertijd (1/2 tot 1/400 seconde) aanpast aan de lichtomstandigheden, waardoor u altijd goed belichte foto'skrijgt.
  • Flitser:

    • Ingebouwde flitser met automatische instelling van de flitsintensiteit, afhankelijk van de afstand tot het onderwerp en de omgevingshelderheid.
    • Flitsbereik van 0,3 tot 2,7 meter, wat voldoende is voor de meeste fotografiesituaties.
  • Scherpstellen:

    • Gemotoriseerde drietraps scherpstelling (macro, normaal en landschap) met een scherpstelbereik van 0,3 meter tot oneindig, waardoor u kunt scherpstellen op zowel dichtbij gelegen objecten als landschappen.
  • Deze technische en mechanische specificaties maken de Michael Kors x Fujifilm Instax Mini 70 een uitstekende keuze voor zowel beginnende als ervaren fotografen die op zoek zijn naar een stijlvolle en gebruiksvriendelijke instant camera.

  • Selfie-modus:

    • Ingebouwde selfie-spiegel naast de lens om het kaderen van zelfportretten te vergemakkelijken.
    • Speciale selfie-modus die de camera instelt op de optimale focusafstand en helderheid voor het maken van zelfportretten.
  • Filmformaat:

    • Compatibel met Fujifilm Instax Mini instant film, die foto'sproduceert met een beeldgrootte van 62 x 46 mm.
    • Automatische filmuitwerping na het maken van een foto, waardoor u snel en gemakkelijk foto'skunt maken en delen.
  • Voeding:

    • Werkt op twee CR2-batterijen, die ongeveer 300 foto'skunnen maken voordat ze moeten worden vervangen.
  • Overige kenmerken:

    • Statiefaansluiting aan de onderkant van de camera voor extra stabiliteit bij het fotograferen.
    • Ingebouwde elektronische timer met een maximale vertraging van 10 seconden, waardoor u tijd heeft om deel te nemen aan groepsfoto s.
    • Aantrekkelijk en stijlvol ontwerp met een gouden afwerking, het merklogo van Michael Kors op de voorkant en de handtekening van de ontwerper op de achterkant.

 

Deze technische en mechanische specificaties maken de Michael Kors x Fujifilm Instax Mini 70 een uitstekende keuze voor zowel beginnende als ervaren fotografen die op zoek zijn naar een stijlvolle en gebruiksvriendelijke instant camera.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...