Valentino MIME-collectie voor het lente zomerseizoen van dit jaar

Valentino heeft voor de lente/zomer 2015-reeks een opvallende collectie uitgebracht genaamd MIME, die geïnspireerd is op de pracht en praal van barokreizen. Deze collectie, ontworpen door Maria Grazia Chiuri en Pierpaolo Piccioli, haalt haar inspiratie uit de eeuwenoude traditie van de Grand Tour, waarbij rijke jonge Europeanen naar Italië reisden om kunst en cultuur te ontdekken.

De MIME-collectie omvat een reeks foulardafdrukken die verhalen vertellen van vervlogen tijden, waaronder de Blossom, Blad, Flower Eyes, Arabesque en Flower Dot. Elk van deze prints heeft een uniek kleurenschema en kan zowel individueel als in patchworkvorm worden gebruikt. Het gebruik van patchworkleer met bloemenprint en het verbluffende caleidoscoopeffect geven deze collectie een onderscheidend karakter dat in lange tijd niet is gezien. De tassen worden gepresenteerd als een patchwork van bedrukt leer, waarbij de ontwerpen digitaal op de verschillende panelen worden aangebracht en gecombineerd tot een harmonieus geheel.

De schoenen in deze collectie zijn even bijzonder, aangezien elk paar een uniek ontwerp heeft waarbij elk onderdeel een andere print vertegenwoordigt. Woorden kunnen eigenlijk niet volledig de schoonheid van deze intrigerende collectie overbrengen, dus laten we je achter met een video en een afbeeldingengalerij hieronder, waarin je deze prachtige creaties kunt bewonderen.

De MIME-collectie van Valentino omvat niet alleen tassen en schoenen, maar ook andere accessoires die perfect passen bij de barokke sfeer van de collectie. Denk aan zijden foulards met weelderige prints, die als een eerbetoon aan de traditie van de Grand Tour dienen. Deze foulards voegen een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke outfit.

Daarnaast bevat de collectie ook sieraden met bloemmotieven, die de romantische en weelderige esthetiek van de barokstijl weerspiegelen. Deze sieraden, zoals oorbellen, armbanden en kettingen, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn prachtig gedetailleerd met delicate bloemvormen en fijne afwerkingen.

Om de unieke stijl van de MIME-collectie compleet te maken, heeft Valentino ook gedacht aan het interieur van de bijpassende accessoires. Denk aan zijden voeringen met dezelfde prints als de tassen en schoenen, die een gevoel van harmonie en luxe creëren wanneer je ze gebruikt.

De prijzen van de items in de MIME-collectie variëren afhankelijk van het specifieke item en de gebruikte materialen. Het is een luxueuze collectie die Valentino'saandacht voor detail en vakmanschap weerspiegelt, en een eerbetoon is aan de rijke geschiedenis van de barokstijl.

Met de MIME-collectie viert Valentino de weelderigheid en het artistieke erfgoed van barokreizen, en brengt het een eerbetoon aan de tijdloze schoonheid van vervlogen tijden. Het is een collectie die de verbeelding prikkelt en de zintuigen betovert, en die zeker de aandacht zal trekken van liefhebbers van kunst, cultuur en mode.

 • De Valentino MIME-collectie is geïnspireerd op barokreizen en brengt een eerbetoon aan de pracht en praal van die periode.
 • De collectie omvat foulardafdrukken, waaronder Blossom, Blad, Flower Eyes, Arabesque en Flower Dot, die verhalen vertellen van weleer.
 • De prints worden gebruikt als een enkele afdruk of in patchworkvorm, waardoor een opvallend en uniek visueel effect ontstaat.
 • De tassen in de collectie zijn gemaakt van bedrukt leer in een patchworkontwerp, waarbij elk leren paneel digitaal bedrukt is en zorgvuldig samengevoegd tot een harmonieus geheel.
 • De schoenen in de collectie hebben elk een uniek ontwerp, waarbij elk onderdeel een andere print vertegenwoordigt, waardoor elk paar schoenen een individuele uitstraling heeft.
 • Naast tassen en schoenen bevat de MIME-collectie ook zijden foulards met weelderige prints, die een vleugje elegantie toevoegen aan elke outfit.
 • De collectie omvat ook sieraden met bloemmotieven, zoals oorbellen, armbanden en kettingen, die de romantische en weelderige esthetiek van de barokstijl weerspiegelen.
 • De interieurs van de accessoires, zoals zijden voeringen, zijn gedecoreerd met dezelfde prints als de tassen en schoenen, wat zorgt voor een gevoel van harmonie en luxe.
 • De prijzen van de items in de MIME-collectie variëren afhankelijk van het specifieke item en de gebruikte materialen.
 • De collectie is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van de barokstijl en belichaamt Valentino'saandacht voor detail, vakmanschap en artistiek erfgoed.
 • Met de MIME-collectie viert Valentino de weelde en schoonheid van vervlogen tijden en biedt het een betoverende en unieke collectie voor liefhebbers van kunst, cultuur en mode.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...