Hublot viert 10-jarig jubileum met onthulling van het Big Bang Unico Full Magic Gold-uurwerk

Bij de viering van het 10-jarig jubileum van de Big Bang-collectie heeft Hublot een meesterwerk gecreëerd: het Big Bang Unico Full Magic Gold-uurwerk. Dit horloge is niet alleen een eerbetoon aan het verleden, maar ook een blik op de toekomst van de horlogemaker.

Het exclusieve Magic Gold, ontwikkeld door Hublot zelf, staat centraal in dit horloge. Met een ongekende hardheid van 1.000 Vickers en een duurzaamheid die twee keer zo hoog is als die van gewoon 18-karaats goud, is dit materiaal revolutionair. Het heeft drie jaar geduurd om Magic Gold te perfectioneren, en het resultaat is verbluffend. Alleen diamant kan dit materiaal krassen, waardoor het een ongekende glans en duurzaamheid heeft.

Het horloge wordt gepresenteerd in een 45 mm gepolijste kast van Magic Gold, inclusief een bezel van hetzelfde materiaal. Het saffierglas is voorzien van een antireflectiecoating aan de binnen- en buitenkant, en het herkenbare vergulde Hublot-logo siert het glas. Deze details geven het horloge een verfijnde en luxueuze uitstraling.

Het uurwerk van de Big Bang Unico Full Magic Gold is het HUB 1242 UNICO-model, volledig ontwikkeld en vervaardigd door Hublot zelf. Met een antracietgrijze afwerking is het uurwerk niet alleen technisch geavanceerd, maar ook visueel aantrekkelijk. De automatische flyback-chronograaf met kolomwiel en dubbele koppeling zorgt voor nauwkeurige metingen en vloeiende werking. Bovendien is het horloge waterbestendig tot 100 meter, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik en verschillende activiteiten.

Hoewel de prijs van dit horloge nog niet is vrijgegeven, zal Hublot slechts 250 exemplaren van het Big Bang Unico Full Magic Gold-uurwerk produceren. Dit maakt het horloge niet alleen zeer exclusief, maar ook een gewild verzamelobject voor horlogeliefhebbers over de hele wereld. De introductie van dit horloge tijdens Baselworld 2015 markeert een belangrijk moment in de geschiedenis van Hublot en onderstreept het voortdurende streven naar innovatie en excellentie.

Het Big Bang Unico Full Magic Gold-uurwerk is niet alleen een horloge, maar een kunstwerk dat vakmanschap en technologie samenbrengt. Het belichaamt de essentie van luxe en verfijning, en blijft een tijdloos symbool van stijl en klasse. Hublot heeft opnieuw bewezen waarom het een van de meest gerespecteerde horlogemerken ter wereld is, en het Big Bang Unico Full Magic Gold-uurwerk is daarvan het perfecte bewijs.

 • Hublot viert het 10-jarig jubileum van de Big Bang-collectie met de introductie van het Big Bang Unico Full Magic Gold-uurwerk.
 • Het horloge is gemaakt van het exclusieve Magic Gold, een gepatenteerde legering ontwikkeld door Hublot, dat bekendstaat als 's werelds enige krasbestendige goud met een hardheid van 1.000 Vickers.
 • Magic Gold is meer dan twee keer zo duurzaam als gewoon 18-karaats goud en kan alleen met diamant worden bewerkt.
 • Het productieproces van Magic Gold heeft drie jaar geduurd om te perfectioneren.
 • Het horloge heeft een 45 mm gepolijste Magic Gold-kast met een bezel van hetzelfde materiaal.
 • Het saffierglas van het horloge is voorzien van een antireflectiecoating aan de binnen- en buitenkant en draagt het vergulde Hublot-logo.
 • Het uurwerk, genaamd HUB 1242 UNICO, is in-house ontwikkeld en geproduceerd door Hublot. Het heeft een antracietgrijze behandeling.
 • Het horloge is uitgerust met een automatische flyback-chronograaf met kolomwiel en dubbele koppeling, zichtbaar aan de wijzerplaatzijde.
 • Het Big Bang Unico Full Magic Gold-uurwerk is waterbestendig tot 100 meter.
 • Hublot heeft aangekondigd dat er slechts 250 exemplaren van dit exclusieve horloge beschikbaar zullen zijn.
 • De Big Bang-collectie bestaat al sinds 2012, met hoogtepunten zoals de zeer gewilde Big Bang Ferrari-editie.
 • De lancering van het Big Bang Unico Full Magic Gold-uurwerk tijdens Baselworld 2015 markeert een belangrijk moment in de geschiedenis van Hublot en onderstreept hun voortdurende streven naar innovatie en vakmanschap.
 • Het horloge belichaamt luxe, verfijning en tijdloze elegantie, waardoor het een gewilde keuze is onder horlogeliefhebbers wereldwijd.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...