Tiffany & Co onthult 'With Love, Since 1837' Campagne

Tiffany & Co, het toonaangevende Amerikaanse luxe juwelen- en zilverwerkbedrijf, heeft onlangs een nieuwe campagne gelanceerd onder de naam 'With Love, Since 1837'. Met deze campagne benadrukt het bedrijf zijn lange geschiedenis van het creëren van verfijnde sieraden die de liefde vieren. De titel verwijst rechtstreeks naar het oprichtingsjaar van Tiffany & Co en legt een sterke nadruk op erfgoed en traditie, aspecten die centraal staan bij het merk.

Het hart van de campagne is een videoclip die zich afspeelt in New York, de stad die vaak wordt geassocieerd met het merk Tiffany. Omringd door de iconische skyline, portretteert de video koppels van verschillende achtergronden die hun liefde tonen via intieme gebaren en momenten. Ze zijn te zien terwijl ze wandelen door straten vol met Tiffany-blauwe accenten, onmiskenbaar verwijzend naar het wereldberoemde blauw dat het merk symboliseert.

Een opvallend element in de campagne is het gebruik van zwarte en witte beelden, waarbij kleuraccenten subtiel worden toegevoegd om bepaalde scènes of objecten, zoals de bekende Tiffany Blue Box®, te benadrukken. Dit artistieke keuze creëert een tijdloze sfeer en brengt de aandacht naar de schittering van de juwelen en de emoties van de personen.

De campagne 'With Love, Since 1837' markeert het debuut van de nieuwe liefdesbriefen en monogrammen van Tiffany & Co. Deze brieven en monogrammen bieden klanten een gepersonaliseerde touch, waardoor ze unieke berichten en initialen kunnen toevoegen aan hun sieraden. Het idee is om een extra dimensie van sentimentaliteit en persoonlijke betekenis te geven aan de producten, waarmee klanten hun banden en herinneringen kunnen vereeuwigen.

Daarnaast staat de Tiffany T-collectie in de spotlight binnen de campagne. Deze lijn staat bekend om haar moderne en grafische ontwerpen die de essentie van stedelijke elegantie en verfijning uitstralen. De T-collectie is een eerbetoon aan de sterkte en eenvoud van Tiffany's esthetiek.

Bovendien viert Tiffany & Co ook de kracht van liefdadigheidsinzet met deze campagne. Het bedrijf heeft een donatie gedaan aan het non-profit initiatief The Lower Eastside Girls Club in New York, dat jonge vrouwen de kans geeft om hun creatieve en educatieve potentieel te verkennen en te ontwikkelen.

Om de campagne nog persoonlijker te maken, stimuleert Tiffany & Co klanten om hun eigen liefdesverhalen te delen door middel van de hashtag #LoveTiffanyAndCo. Hiermee kunnen mensen van over de hele wereld hun eigen bijzondere momenten en herinneringen die verbonden zijn met Tiffany-sieraden delen, waardoor er een wereldwijde gemeenschap ontstaat die verbonden is door het thema van liefde.

De 'With Love, Since 1837' campagne is een ode aan verleden, heden en toekomst, waarin de rijke geschiedenis, het huidige vakmanschap en de toewijding aan de toekomst van Tiffany & Co worden gevierd. Het is een verhaal van romantiek en toewijding dat door de jaren heen is geweven, een verhaal dat Tiffany & Co blijft vertellen door middel van elke steen die wordt geslepen en elk stuk dat met zorg wordt vervaardigd.

'With Love, Since 1837' Campagne

Met de kerngedachte van liefde die de tand des tijds doorstaat, heeft de 'With Love, Since 1837' campagne een bijzondere resonantie in een wereld die steeds sneller verandert. Het is een wereld waarin duurzame relaties en authenticiteit vaak worden gezocht en erg gewaardeerd. Tiffany & Co sluit hier naadloos op aan door ambachtelijke tradities te combineren met moderne innovaties, wat resulteert in stukken die generaties lang gekoesterd kunnen worden.

Tiffany & Co is niet slechts een juwelenmerk; het is een symbool van luxe en tijdloze elegantie. Achter elke collectie schuilt een verhaal met diepgaande wortels in de geschiedenis van het merk. Sinds de oprichting in 1837, heeft Tiffany & Co zich ingezet voor uitmuntendheid, iets wat terug te zien is in de kwaliteit en het ontwerp van hun juwelen.

In de loop der jaren heeft Tiffany & Co een aantal zeer gedenkwaardige momenten gekend. Misschien is een van de meest iconische gebeurtenissen de introductie van de Tiffany® Setting in 1886, de originele engagement ring setting die de diamant boven de band laat zweven en zorgt voor een maximale lichtreflectie. Deze innovatie heeft de manier waarop verlovingsringen worden ontworpen en gepresenteerd fundamenteel veranderd, en het blijft een van de meest gewilde ringontwerpen wereldwijd.

Het merk is ook bekend door zijn beroemde klanten en verschijningen in de pop cultuur. Van Audrey Hepburn in de film 'Breakfast at Tiffany's' tot hedendaagse rode-loper evenementen, Tiffany & Co-sieraden worden vaak gedragen door beroemdheden en maken regelmatig deel uit van culturele momenten.

Echter, de unieke connectie tussen Tiffany & Co en liefde overstijgt het visuele of het materiële. Het gaat om het verhaal achter elk sieraad - de vieringen, de verjaardagen, de speciale momenten die iemand besluit vast te leggen met een blauwe doos. Dit gevoel van continuïteit en de belofte van levenslange herinneringen is precies wat de 'With Love, Since 1837' campagne zo krachtig en relevant maakt.

Als onderdeel van hun voortdurende toewijding aan duurzaamheid en ethische sourcing, heeft Tiffany & Co zich ook gericht op het zorgen voor verantwoorde mijnbouwpraktijken en het behoud van natuurlijke hulpbronnen die essentieel zijn voor de productie van hoogwaardige juwelen. Het bedrijf is toegewijd aan transparantie in hun supply chain en streeft ernaar klanten de zekerheid te geven dat hun aankopen ethisch verantwoord zijn.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...