Takashi Murakami Flower glimlacht op Limited Edition Hublot-horloge

De samenwerking tussen Takashi Murakami en Hublot heeft geleid tot de creatie van het Classic Fusion Takashi Murakami Sapphire Rainbow horloge, een uniek stuk dat slechts in beperkte oplage van 100 genummerde stukken verkrijgbaar zal zijn. Het horloge heeft een kast met een diameter van 45 mm, vervaardigd uit saffierglas dat is gesneden door Hublot, waardoor het horloge een transparant ontwerp heeft. Hierdoor kunt u niet alleen de ingewikkelde monteur die is gemaakt door de horlogemakers in Nyon bewonderen, maar ook het levendige kunstwerk van Takashi Murakami.

De driedimensionale glimlachende bloem van Takashi Murakami, een iconisch motief in zijn kunst, toont 12 kleurrijke bloemblaadjes die rond de wijzerplaat draaien. Het polychromatische effect wordt gecreëerd door 487 stenen te plaatsen die de kleuren van de regenboog vertegenwoordigen, waaronder robijnen, roze saffieren, amethisten, blauwe saffieren, tsavorieten, gele en oranje saffieren. Het kogellagersysteem, dat speciaal is ontwikkeld door de ingenieurs van Hublot, brengt de beweging van de bloembladen tot leven, waardoor het kunstwerk van Takashi Murakami op een unieke manier wordt geïntegreerd in het ontwerp van het horloge.

De Classic Fusion Takashi Murakami Sapphire Rainbow is een perfecte weerspiegeling van de Art of Fusion-filosofie van Hublot, waarbij verschillende elementen en materialen worden gecombineerd om een uniek en innovatief ontwerp te creëren. Het horloge combineert de horologie van Hublot met de Kawaii-stijl van de Japanse kunstenaar, waardoor het een kunstwerk is dat zowel technisch als esthetisch indrukwekkend is.

Het horloge zal ongetwijfeld gewild zijn onder horlogeliefhebbers en kunstverzamelaars van over de hele wereld, vanwege het unieke ontwerp en de beperkte oplage. Het Classic Fusion Takashi Murakami Sapphire Rainbow horloge is een perfecte combinatie van de creativiteit van Takashi Murakami en de technische beheersing van Hublot, en zal een blijvende herinnering zijn aan de unieke samenwerking tussen deze twee iconische merken.

Naast de technische hoogstandjes van het horloge, is de Classic Fusion Takashi Murakami Sapphire Rainbow ook een modeaccessoire geworden. Het horloge heeft een bijpassende band van veelkleurig textiel, die perfect past bij het kleurrijke ontwerp van het horloge zelf.

Het horloge zal beschikbaar zijn bij geselecteerde Hublot-boutiques en verkooppunten over de hele wereld, en degenen die er een willen bemachtigen, moeten snel zijn. De populariteit van Takashi Murakami, gecombineerd met de beperkte oplage van het horloge, zal naar verwachting leiden tot een grote vraag.

Het Classic Fusion Takashi Murakami Sapphire Rainbow horloge heeft een kast met een diameter van 45mm, gemaakt van saffierglas. De wijzerplaat heeft een transparant ontwerp dat een duidelijk zicht geeft op de complexe mechanische werking van het horloge, naast het kleurrijke ontwerp van Takashi Murakami.

Het horloge wordt aangedreven door het Hublot HUB1242 UNICO automatische uurwerk, met een gangreserve van 72 uur. Het kogellagersysteem dat de beweging van de bloembladen mogelijk maakt, is speciaal ontwikkeld door de ingenieurs van Hublot. Het horloge is waterbestendig tot 50 meter.

De band van het horloge is gemaakt van veelkleurig textiel en heeft een vouwsluiting van titanium. De kleuren van de band zijn perfect afgestemd op het kleurrijke ontwerp van het horloge zelf.

Het horloge is beperkt tot slechts 100 genummerde exemplaren en wordt geleverd in een speciale presentatiebox.

Hublot heeft altijd een sterke band gehad met de kunstwereld, en de samenwerking met Takashi Murakami is slechts een voorbeeld van hoe het merk de grenzen van horlogedesign blijft verleggen. Het Classic Fusion Takashi Murakami Sapphire Rainbow horloge is een statement piece dat niet alleen de tijd bijhoudt, maar ook een kunstwerk is dat kan worden gedragen als een modeaccessoire. Het is een perfecte mix van creativiteit en technologie, en laat zien hoe de Art of Fusion-filosofie van Hublot blijft evolueren.

Merk: Hublot
Model: Classic Fusion Takashi Murakami Sapphire Rainbow
Referentienummer: 525.JX.0120.RT.TKM19


Kast:

 • Diameter: 45 mm
 • Materiaal: Saffierglas
 • Waterdichtheid: 50 meter


Wijzerplaat:

 • Transparant ontwerp
 • 12 bewegende bloemblaadjes in regenboogkleuren


Uurwerk:

 • Type: Hublot HUB1242 UNICO automatisch uurwerk
 • Gangreserve: 72 uur
 • Kogellagersysteem voor beweging van de bloembladen


Band:

 • Materiaal: Textiel
 • Kleur: veelkleurig
 • Sluiting: Vouwsluiting van titanium


Editie:

 • Beperkte oplage van 100 genummerde exemplaren
 • Inclusief speciale presentatiebox.* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...