Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Burberry opent nieuwe boetieks in Courchevel en Sint Moritz

Burberry opent nieuwe boetieks in Courchevel en Sint Moritz
Vandaag kondigt Burberry de opening aan van twee nieuwe winkels in St. Moritz en Courchevel, met het nieuwe wereldwijde ontwerpconcept van Burberry dat de essentie van het luxe huis omvat.

Het nieuwe concept, ontworpen in samenwerking met de beroemde architect Vincenzo De Cotiis, verdraait het classicisme terwijl regels scheef worden, waarbij brutalistische elementen worden afgewisseld met luxueuze materialen om een ​​uitgesproken modern gevoel te creëren.

De winkel beschikt over display-armaturen en plinten die zijn gemaakt in verschillende texturen, van beton tot keramiek tot hoogglansafwerkingen. De kernkleuren van de Burberry-ruit – beige, zwart, wit en rood – worden ook door de hele winkel verkend en ontwikkeld, terwijl het iconische patroon zelf opnieuw wordt geïnterpreteerd in de gespiegelde zones van het rasterplafond, waardoor een gevoel van openheid ontstaat omdat het de zwervende tegels weerspiegelt schaakbord vloeren.

De St. Moritz-winkel is gelegen in de Engadin-vallei, Zwitserland, en werkt samen met de Italiaanse luxeretailer MODES. De Courchevel-winkel bevindt zich in de Tarentaise-vallei en is in samenwerking met de luxeretailer Maltempi.

De winkels bieden een assortiment iconische Burberry dames- en herenkleding. Bovenkleding vormt het hart van beide winkels en omvat Heritage Trench Coats en vernieuwde stijlen, pufferjacks met capuchon in Italiaans geweven ruiten, een honingbeige jas van imitatiebont met hertenprint en een trenchcoat van katoengabardine met honingkleurige monogramprint.

De winkels bevatten ook de nieuwe lente/zomer 2022-collecties voor mannen en vrouwen, beide collecties versmelten het gevoel van vrijheid en saamhorigheid in een verkenning van de krachten die ons verbinden en inspireren.
Burberry opent nieuwe boetieks in Courchevel en Sint Moritz