Burberry opent nieuwe boetieks in Courchevel en Sint Moritz

Burberry heeft de opening van twee nieuwe winkels in St. Moritz en Courchevel aangekondigd, die het nieuwe wereldwijde ontwerpconcept van het merk presenteren dat de essentie van het luxehuis omvat. Het nieuwe concept is ontworpen in samenwerking met de gerenommeerde architect Vincenzo De Cotiis en draait het classicisme om door te spelen met asymmetrie en brutalistische elementen te combineren met luxe materialen om een ​​duidelijk modern gevoel te creëren.

De winkels hebben display-fittingen en sokkels gemaakt van verschillende texturen, van beton tot keramiek tot hoogglansafwerkingen. De kernkleuren van de Burberry-ruit - beige, zwart, wit en rood - worden ook door de hele winkel verkend, terwijl het iconische patroon zelf opnieuw wordt geïnterpreteerd in de gespiegelde zones van het rasterplafond, wat een gevoel van openheid creëert doordat het de zwervende tegels weerspiegelt van schaakbordvloeren.

De St. Moritz-winkel, gelegen in de Engadin-vallei in Zwitserland, werkt samen met de Italiaanse luxeretailer MODES. De Courchevel-winkel, gelegen in de Tarentaise-vallei, werkt samen met de luxeretailer Maltempi. Beide winkels bieden een assortiment iconische Burberry-dames- en herenkleding, waarbij bovenkleding het hart van de collecties vormt. Dit omvat erfgoed trenchcoats en bijgewerkte stijlen, gevoerde jassen met capuchon in Italiaanse ruiten, een honingbeige imitatiebontjas met hertenprint en een katoengabardine trenchcoat met honingkleurige monogramprint.

De winkels bevatten ook de nieuwe voorjaar/zomer 2022-collecties voor mannen en vrouwen, waarbij beide collecties het gevoel van vrijheid en samenhorigheid verkennen in een verkenning van de krachten die ons verbinden en inspireren. Over het algemeen belichamen de nieuwe Burberry-winkels het engagement van het merk voor kwaliteit, vakmanschap en innovatief design, en creëren ze een unieke en luxueuze winkelervaring voor klanten.

Burberry is een wereldwijd bekend merk en staat bekend om zijn iconische patroon en klassieke ontwerpen, gecombineerd met moderne elementen. Het merk is al meer dan 150 jaar actief en heeft een sterke reputatie opgebouwd als een toonaangevend luxemerk.

Met de opening van de nieuwe winkels in St. Moritz en Courchevel wil Burberry zijn aanwezigheid in Europa versterken en een unieke winkelervaring bieden aan zijn klanten. Het nieuwe ontwerpconcept van de winkels combineert opvallende, moderne elementen met de klassieke stijl van Burberry, en is ontworpen om klanten te inspireren en te verrassen.

Burberry is ook toegewijd aan duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven gelanceerd om zijn ecologische voetafdruk te verminderen. Dit omvat het gebruik van duurzame materialen en productieprocessen, evenals het recyclen van materialen om afval te verminderen.

In de nieuwe winkels in St. Moritz en Courchevel biedt Burberry een assortiment van zijn iconische kledingstukken, waaronder trenchcoats en jassen, evenals de nieuwste collecties voor mannen en vrouwen. Klanten kunnen genieten van een luxe winkelervaring in een unieke omgeving die de klassieke en moderne elementen van het merk combineert.

Burberry Courchevel

De Burberry-winkel in Courchevel biedt een scala aan high-end mode-artikelen, waaronder kleding, accessoires en tassen.

De winkel is ontworpen om de stijl en sfeer van het Courchevel-resort te weerspiegelen, met een moderne en strakke inrichting die traditionele elementen van bergarchitectuur incorporeert, zoals natuurlijk hout en steen. De locatie van de winkel in Courchevel betekent ook dat deze seizoensgebonden geopend is, meestal van december tot en met april, om samen te vallen met het skiseizoen.

Burberry is een Brits luxe mode merk bekend om zijn iconische ruitpatroon, trenchcoats en andere klassieke ontwerpen. Het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd voor kwaliteit en vakmanschap, en Burberry Courchevel is daarop geen uitzondering. De winkel biedt een scala aan exclusieve producten die alleen op deze locatie verkrijgbaar zijn, waardoor het een must-visit bestemming is voor luxe shoppers en mode-enthousiastelingen die Courchevel bezoeken.

Burberry St. Moritz

De Burberry winkel in St. Moritz biedt een uitgebreide collectie van high-end mode-artikelen, waaronder kleding, accessoires, schoenen, tassen en geuren. Het interieur van de winkel heeft een chique en elegante uitstraling, waarbij de kenmerkende Burberry ruitpatronen en het logo van het merk zijn geïntegreerd in de inrichting.

Burberry is een Brits modehuis dat bekend staat om zijn klassieke ontwerpen en hoogwaardige materialen. De collecties van Burberry zijn wereldwijd populair en worden beschouwd als een symbool van Britse stijl en kwaliteit. De Burberry winkel in St. Moritz biedt daarom een unieke shopping ervaring voor degenen die op zoek zijn naar luxueuze mode-items van een gerenommeerd merk in een prachtige en exclusieve omgeving.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...