Stijlvolle allure klok van Buben & Zorweg

Buben & Zorweg, een vooraanstaande naam in de wereld van luxe klokken, heeft zijn reputatie als producent van technisch geavanceerde en esthetisch verfijnde uurwerken bevestigd met de lancering van de Allure-klok. Deze klok, die zowel qua ontwerp als functionaliteit indruk maakt, is een toonbeeld van de kunst van fijn horlogemaken gecombineerd met een moderne uitstraling.

Allereerst valt de Allure-klok op door zijn verfijnde ontwerp, dat de weelde en elegantie van Buben & Zorweg'svakmanschap belichaamt. De combinatie van materialen zoals hoogglans gepolijst roestvrij staal, verfijnd hout en transparant glas zorgt ervoor dat de klok een pronkstuk is in elke ruimte. Elke Allure-klok meet 38 x 24 x 20 cm en heeft een gewicht van ongeveer 10 kg, wat de robuustheid en stabiliteit van het stuk benadrukt.

Het hart van de Allure-klok is een 8-daags Duits precisie-uurwerk, dat getuigt van de lange traditie en de vermaarde nauwkeurigheid van de Duitse uurwerkindustrie. Dit uurwerk is gekoppeld aan een Zwitsers echappement, voorzien van een schroefbalanswiel en ondersteund door 11 juweellagers, wat resulteert in een soepele en betrouwbare tijdmeting. De frequentie van 28.800 trillingen per uur zorgt voor een uitzonderlijke nauwkeurigheid, en de lange gangreserve van 8 dagen biedt gemak voor de gebruiker, aangezien de klok slechts eens per week opgewonden hoeft te worden.

Een van de meest innovatieve aspecten van de Allure-klok is de watch inside the clock -functie. Dit verwijst naar het Time Mover-systeem dat net onder de hoofdwijzerplaat is geplaatst en waarmee de eigenaar zijn of haar persoonlijke horloge veilig en functioneel kan opbergen binnenin de klok. Dit systeem houdt niet alleen het horloge veilig, maar windt het ook op, waardoor het altijd klaar is voor gebruik. Voor gebruikers die op zoek zijn naar extra functionaliteit bestaat er de optie om een weerstation te installeren in plaats van de horlogewinder, wat de Allure-klok nog veelzijdiger maakt.

De esthetische aantrekkelijkheid van de Allure wordt verder versterkt door het geïntegreerde LED-verlichtingssysteem, dat niet alleen de prachtige interne mechanica van de klok verlicht, maar ook een sfeervolle ambiance creëert. De verschillende lichtinstellingen zorgen ervoor dat de klok op elk moment van de dag een blikvanger is.

Buben & Zorweg heeft aandacht besteed aan elk detail, van de selectie van de materialen tot de afwerking van de wijzerplaat en de constructie van de kast. Dit zorgt ervoor dat de Allure-klok verder gaat dan alleen het weergeven van de tijd; het is een object dat stijl en functionaliteit naadloos combineert.

De exclusiviteit van de Allure-klok wordt verzekerd door de limited edition status. Met slechts 50 beschikbare exemplaren is dit een zeldzaam juweel voor elke verzamelaar of liefhebber van horloges en uurwerken. Het is niet alleen een middel om de tijd bij te houden, maar ook een kunstwerk dat met zijn stijlvolle allure een statement maakt in elk interieur.

In samenvattende specifieke kenmerken, leveren de Allure-klokken van Buben & Zorweg een buitengewone ervaring:

- Duits precisie-uurwerk met een gangreserve van 8 dagen

- Zwitsers echappement met unieke details zoals een schroefbalanswiel

- Geïntegreerd LED-verlichtingssysteem voor een sfeervolle uitstraling

- Mogelijkheid tot opslag en opwinding van persoonlijke horloges dankzij de Time Mover

- Optie om een weerstation te integreren voor extra functionaliteit

- Gemaakt van premium materialen zoals roestvrij staal, leer, glas en hout

- De allure van een Buben & Zorweg klok is onmiskenbaar en weerspiegelt een toewijding aan traditioneel vakmanschap en moderne luxe. Het merk blijft een pionier in het creëren van uitzonderlijke uurwerken die de tand des tijds weerstaan en de verbeelding van verzamelaars over de hele wereld prikkelen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...