Het stelen van de miniatuurkist door Döttling is zinloos

De Miniature Chest Safe van Döttling is een indrukwekkend staaltje vakmanschap dat vanuit elke hoek bewondering oogst. Ondanks zijn kleine formaat is deze kluis zeer solide en ondoordringbaar. Het getalenteerde team van Döttling heeft deze prachtige horlogekluis gemaakt in Sindelfingen, Duitsland, met aandacht voor detail en luxe accenten.

De buitenkant van de kluis, gemaakt van nubuckkalfsleer, heeft een klassieke uitstraling die geïnspireerd is op de Italiaanse en Franse meesterwerken uit de late achttiende eeuw. Het leer is omwikkeld met patina gevlochten stalen banden en sierbekledingsspijkers, terwijl de binnenkant van de kluis een moderne uitstraling heeft. Hier vind je precisie-horlogewinders van Döttling-kwaliteit, een discreet verlichtingssysteem en een sleutelkluis met dubbele bits.

Als extra optie kunnen klanten ook kiezen voor een geïntegreerd alarmsysteem dat voorkomt dat de kluis verplaatst wordt. Dit kost echter wel extra geld. Er zijn twee versies van de Döttling Chest Safe beschikbaar: de eendeurs kist biedt ruimte aan acht horloges en kost €17.800, terwijl het tweedeursmodel plaats biedt aan 15 horloges en €26.000 kost.

Dus als je op zoek bent naar een kluis om je kostbare horloges veilig op te bergen, dan is de Döttling Chest Safe een uitstekende keuze. Het is niet alleen een functionele kluis, maar ook een stijlvolle en luxueuze toevoeging aan elke kamer.

Het is vermeldenswaard dat Döttling een gerenommeerd merk is op het gebied van kluisontwerp en -productie. Het bedrijf is opgericht in 1919 en heeft sindsdien een naam opgebouwd als producent van hoogwaardige en innovatieve kluizen. Döttling heeft klanten over de hele wereld, waaronder beroemdheden, royals en verzamelaars.

Naast de Chest Safe heeft Döttling ook andere kluismodellen ontworpen, waaronder de Liberty Barcelona en de Gyrowinder. De Liberty Barcelona is een luxueuze kluis met een minimalistisch ontwerp, terwijl de Gyrowinder een innovatief horlogewinder-systeem biedt dat gebruik maakt van een gyroscopisch mechanisme.

Materiaal:

 • Nubuckkalfsleer
 • Patina gevlochten stalen banden
 • Sierbekledingsspijkers


Product:

 • Miniature Chest Safe

 

Afmeting:

 • Eendeurs kist met ruimte voor acht horloges
 • Tweedeursmodel met ruimte voor 15 horloges


Modellen:

 • Miniature Chest Safe: De Miniature Chest Safe van Döttling is een compacte horlogekluis die is ontworpen om acht of vijftien horloges veilig op te bergen. Het heeft een klassieke uitstraling aan de buitenkant met nubuckkalfsleer, patina gevlochten stalen banden en sierbekledingsspijkers, terwijl het interieur modern is met precisie-horlogewinders van Döttling-kwaliteit, een discreet verlichtingssysteem en een sleutelkluis met dubbele bits. Optioneel is er een geïntegreerd alarmsysteem beschikbaar om te voorkomen dat de kluis wordt verplaatst.

 • Liberty Barcelona: De Liberty Barcelona is een luxueuze kluis met een minimalistisch ontwerp. Het heeft een strakke en moderne uitstraling en is beschikbaar in verschillende kleuren en materialen, waaronder hout, leer en metaal. Het heeft een geïntegreerd vergrendelingsmechanisme en een interieur dat kan worden aangepast aan de behoeften van de klant.

 • Gyrowinder: De Gyrowinder is een innovatief horlogewinder-systeem dat gebruik maakt van een gyroscopisch mechanisme om horloges te laten bewegen en op te winden. Het heeft een modern en strak ontwerp en is beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Het heeft een geïntegreerde accu en kan worden aangesloten op het lichtnet. Het is ontworpen om te werken met alle soorten horloges, van mechanisch tot automatisch.


Types:

 • Horlogekluis
 • Sleutelkluis met dubbele bits
 • Geïntegreerd alarmsysteem (optioneel)

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...