Maak kennis met de Buben & Zorweg Grand Connoisseur XL Bar

Maak kennis met de Buben & Zorweg Grand Connoisseur XL Bar

Buben & Zorweg is een van de toonaangevende Duitse wereldwijde luxemerken, een bloeiende fabrikant van luxe horlogewinder en kluizen met zijn fabrieken in het hart van de Duitse technische regio nabij Stuttgart.

Buben & Zorweg concurreert met onder meer Porsche, Montblanc, BMW en Leica en staan bekend om hun op maat gemaakte exclusieve items voor het presenteren van sieraden, horloges of verschillende verzamelobjecten. Het merk heeft onlangs hun nieuwe meesterwerk onthuld - The Grand Connoisseur XL Bar, een prachtig ding dat zal dienen als bar, muzieksysteem en humidor, en zal worden tentoongesteld in de Salone de Mobile in Milaan.

De bar is handgemaakt in hun fabriek en wordt geleverd met tal van interessante functies, waaronder hoogglans Macassar-inlays. Prachtige houders voor wijn, sterke drank en glazen, een centrale lade die dient als humidor voor ongeveer 60 sigaren en een klimaatwijnkast om de beste wijnen op de juiste temperatuur te bewaren, zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van de Grand Connoisseur XL Bar. Het ingebouwde hifi-systeem van de bar zorgt voor de beste geluidskwaliteit terwijl u kunt genieten van een goed drankje van de bar.

Deze prachtige bar zal rechtstreeks te koop zijn bij Buben & Zorweg, die meer dan 20 zelfstandige en in-shop boetieks heeft in meer dan 100 landen over de hele wereld.