Buben & Zorweg - Duits luxe merk onthult de Grand Connoisseur XL Bar

Buben & Zorweg is een toonaangevend Duits luxemerk dat bekend staat om zijn op maat gemaakte luxe sieraden- en horlogepresentatoren en kluizen. Het bedrijf concurreert met merken als Porsche, Montblanc, BMW en Leica en heeft fabrieken gevestigd in het hart van de Duitse technologische regio nabij Stuttgart.

Onlangs heeft Buben & Zorweg hun nieuwe meesterwerk onthuld: de Grand Connoisseur XL Bar. Deze prachtige bar, die zal dienen als bar, muzieksysteem en humidor, zal worden tentoongesteld op de Salone del Mobile in Milaan.

De bar is handgemaakt in de fabriek van Buben & Zorweg en beschikt over tal van interessante functies, waaronder hoogglans Macassar-inlays en prachtige houders voor wijn, sterke drank en glazen. Een centrale lade dient als humidor voor ongeveer 60 sigaren, terwijl een klimaatwijnkast de beste wijnen op de juiste temperatuur bewaart. Het ingebouwde hifi-systeem van de bar zorgt voor de beste geluidskwaliteit terwijl u kunt genieten van een goed drankje van de bar.

De Grand Connoisseur XL Bar zal rechtstreeks te koop zijn bij Buben & Zorweg, die meer dan 20 zelfstandige en in-shop boetieks hebben in meer dan 100 landen over de hele wereld. Buben & Zorweg is trots op het gebruik van de nieuwste technologieën en materialen in hun ontwerpen en streeft ernaar om hun klanten exclusieve items van de hoogste kwaliteit te bieden.

Met de onthulling van de Grand Connoisseur XL Bar bevestigt Buben & Zorweg opnieuw hun positie als een toonaangevend merk in de luxewereld.

Buben & Zorweg heeft een uitgebreide collectie van high-end luxeproducten die ontworpen zijn om de meest waardevolle sieraden en horloges te presenteren en veilig te bewaren. Het bedrijf biedt ook op maat gemaakte oplossingen voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar exclusieve items voor hun huis of kantoor.

Buben & Zorweg heeft in de loop der jaren verschillende prijzen gewonnen voor hun ontwerpen en vakmanschap, waaronder de Red Dot Design Award en de German Design Award. Het bedrijf blijft zich richten op innovatie en creativiteit om nieuwe producten te ontwikkelen die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de luxemarkt.

De Grand Connoisseur XL Bar is een perfect voorbeeld van de unieke ontwerpen en hoogwaardige materialen die Buben & Zorweg gebruikt in hun producten. Het combineert elegantie, functionaliteit en luxe in één product en zal zeker een aanwinst zijn voor elke verzameling.

  • Materialen: hoogglans Macassar-inlays, klimaatwijnkast, hifi-systeem.
  • Producten: de Grand Connoisseur XL Bar.
  • Kleur: niet gespecificeerd.
  • Grondstof: niet gespecificeerd.
  • Afmetingen: niet gespecificeerd. Modellen: niet gespecificeerd.
  • Types: bar, muzieksysteem, humidor.
  • Andere: prachtige houders voor wijn, sterke drank en glazen, centrale lade als humidor voor 60 sigaren, rechtstreeks te koop bij Buben & Zorweg, meer dan 20 zelfstandige en in-shop boetieks in meer dan 100 landen over de hele wereld, handgemaakt in hun fabriek.

 

Bezoek Website
Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...