Roland Iten onthult de Calibre R822 Predator - een buitengewone riemgesp als een waardevol kunstwerk

Roland Iten is een Zwitserse ambachtsman en ontwerper die bekend staat om zijn uitzonderlijke en luxueuze accessoires. Zijn nieuwste creatie is de Calibre R822 Predator-riemgesp, een meesterwerk dat de grenzen van design en vakmanschap verlegt.

De Calibre R822 Predator is geen gewone riemgesp. Het is een kunstwerk op zich, geïnspireerd door hoogwaardige uurwerken en voorzien van geavanceerde technologieën. De gesp is ontworpen om moeiteloos te bedienen, met zelfreinigende mechanismen en geen behoefte aan smering. Dit zorgt voor duurzame prestaties en onderhoudsgemak.

Wat deze riemgesp echt bijzonder maakt, is de ongelooflijke verfraaiing. Gemaakt van witgoud en versierd met roodgouden accenten, straalt de gesp een tijdloze elegantie uit. Maar het is de aanwezigheid van 14,15 karaat baguette- en briljantgeslepen diamanten die echt schittert en het stuk een ongeëvenaarde pracht geeft. Het platform van hoogwaardig titanium voegt een modern en stoer element toe aan het ontwerp.

De exclusiviteit van de Calibre R822 Predator-riemgesp wordt weerspiegeld in de prijs. Met een prijskaartje van €400.000 is het een accessoire voor de echte liefhebbers van luxe en verfijning. Elk stuk is met de hand vervaardigd en wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit en waarde van het kunstwerk benadrukt.

Roland Iten heeft met de Calibre R822 Predator-riemgesp opnieuw bewezen waarom hij een meester in zijn vak is. Zijn creaties zijn niet alleen functioneel, maar ook kunstwerken die de essentie van luxe en vakmanschap belichamen. Voor degenen die streven naar exclusiviteit en verfijning, is deze riemgesp een onmisbaar accessoire dat een statement maakt van stijl en elegantie.

  • Modellen:

    • Calibre R822 Predator: Het vlaggenschipmodel van de collectie, met een uniek en opvallend ontwerp dat de aandacht trekt.
    • Calibre R822 Predator Limited Edition: Speciale gelimiteerde oplagen van de riemgesp, met extra exclusieve details en gravures.
  • Materialen:

    • Witgoud: Het hoofdmateriaal dat gebruikt wordt voor de behuizing van de riemgesp, waardoor het een elegante en luxueuze uitstraling heeft.
    • Roodgoud: Accenten van roodgoud worden toegevoegd aan de riemgesp, waardoor een subtiel contrast en warmte ontstaat.
    • Titanium: Het platform van de gesp is vervaardigd uit hoogwaardig titanium, wat zorgt voor duurzaamheid en een modern tintje.
  • Kleuren:

    • Witgoud met roodgouden accenten: Een klassieke kleurencombinatie die de riemgesp een tijdloze uitstraling geeft.
  • Grondstoffen:

    • Diamanten: De Calibre R822 Predator-riemgesp is versierd met 14,15 karaat aan baguette- en briljantgeslepen diamanten, die zorgen voor een schitterende en luxueuze uitstraling.
  • Afmetingen:

    • De afmetingen van de riemgesp kunnen variëren, afhankelijk van het specifieke model en ontwerp. Het wordt echter gekenmerkt door een zorgvuldig uitgebalanceerde grootte en verhoudingen die comfort en stijl garanderen.
  • Collecties:

    • Calibre R822 Predator: De kerncollectie met diverse modellen en variaties.
    • Calibre R822 Predator Limited Edition: Speciale gelimiteerde oplagen met unieke details en gravures.


De Calibre R822 Predator-riemgesp is een waar kunstwerk dat vakmanschap, luxe materialen en tijdloos design combineert. Elk stuk wordt met de hand vervaardigd en wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en waarde ervan benadrukt. Deze collectie is bedoeld voor liefhebbers van verfijnde accessoires die op zoek zijn naar een uniek en opvallend statement van stijl en elegantie.

Over Roland Iten

Roland Iten is een gerenommeerde Zwitserse ambachtsman en ontwerper, gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige en exclusieve accessoires. Zijn naam is synoniem geworden met vakmanschap, innovatie en luxe. Met een passie voor fijne mechanica en precisie-engineering heeft Roland Iten een reputatie opgebouwd als een meester in zijn vak.

Hij staat bekend om zijn unieke benadering van functionele accessoires, waarbij hij traditionele ambachtelijke technieken combineert met moderne materialen en technologieën. Zijn creaties worden gekenmerkt door verfijnde details, onberispelijke afwerking en innovatieve mechanismen die zorgen voor een ongeëvenaarde gebruikerservaring.

Roland Iten'sportfolio omvat een breed scala aan accessoires, waaronder riemgespen, manchetknopen, pennen en andere kleine lederwaren. Elk stuk wordt met de hand vervaardigd in zijn atelier in Zwitserland, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste materialen en vakmanschap.

Met een sterke focus op exclusiviteit en individualiteit, creëert Roland Iten op maat gemaakte stukken voor veeleisende klanten over de hele wereld. Zijn klantenkring bestaat uit verzamelaars, horloge- en auto-liefhebbers, en mensen die op zoek zijn naar unieke en persoonlijke accessoires van de hoogste kwaliteit.

De naam Roland Iten staat garant voor uitzonderlijk vakmanschap, tijdloos design en ongeëvenaarde kwaliteit. Zijn creaties worden beschouwd als waardevolle erfstukken die generaties lang gekoesterd kunnen worden. Met een ongeëvenaard oog voor detail en een compromisloze toewijding aan excellentie, blijft Roland Iten de norm stellen voor luxe accessoires.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...