Het sportieve en toch elegante Ulysse Nardin Gold Marine Diver uurwerk

Ulysse Nardin heeft opnieuw een prachtig uurwerk uitgebracht: de Gold Marine Diver. Dit horloge is zowel sportief als elegant en is de ideale metgezel voor de veeleisende heer bij elke gelegenheid. Aangedreven door het zelfopwindende kaliber UN-26, biedt het een indrukwekkende gangreserve van 42 uur. Het horloge is voorzien van verschillende elementen die geïnspireerd zijn op de zee, zoals het golfmotief dat de wijzerplaat siert en het ankerembleem dat te zien is om 2 uur. De datumweergave bevindt zich op 6 uur, terwijl de gangreserve-indicator trots te vinden is op 12 uur.

De Gold Marine Diver is verkrijgbaar in 18-karaats goud en wordt geleverd met een rubberen band. Dit maakt het niet alleen stijlvol, maar ook perfect geschikt als duikershorloge, dankzij de indrukwekkende waterbestendigheid tot 300 meter. Elk aspect van het horloge is ontworpen met optimale leesbaarheid in gedachten. De 44 mm wijzerplaat is uitgerust met grote uurmarkeringen en de wijzers zijn voorzien van een felrode streep met een witte lichtgevende coating, waardoor ze duidelijk zichtbaar zijn, zelfs in donkere omstandigheden.

Met de Gold Marine Diver laat Ulysse Nardin zien dat functionaliteit en stijl hand in hand kunnen gaan. Het horloge is een uitstekende keuze voor liefhebbers van duiken, maar kan ook gedragen worden bij andere gelegenheden, waar het een onmiskenbare uitstraling van verfijning en klasse toevoegt aan de pols van de drager. Het is een tijdloos uurwerk dat vakmanschap, precisie en elegantie belichaamt, en een ware aanwinst is voor elke horlogeverzameling.

De Gold Marine Diver van Ulysse Nardin biedt niet alleen uitstekende functionaliteit en stijl, maar heeft ook enkele opmerkelijke extra functies. Het horloge is voorzien van een draaibare lunette, die handig is bij het meten van de duiktijd. Bovendien is de lunette uitgevoerd in keramiek, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Het uurwerk is uitgerust met een saffierglas dat een hoge mate van krasbestendigheid biedt en tegelijkertijd een helder zicht op de wijzerplaat mogelijk maakt. Het heeft ook een antireflecterende coating, waardoor hinderlijke schittering wordt verminderd en de leesbaarheid wordt verbeterd, zelfs onder fel licht.

Om ervoor te zorgen dat het horloge veilig en stevig om de pols blijft zitten, is de Gold Marine Diver voorzien van een stevige gesp en een dubbel beveiligd sluitsysteem. Dit zorgt ervoor dat het horloge veilig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens intense activiteiten.

Met zijn prachtige ontwerp, uitzonderlijke functionaliteit en aandacht voor detail, is de Gold Marine Diver een echt meesterwerk van Ulysse Nardin. Het combineert de kracht en betrouwbaarheid van een duikershorloge met de verfijning en elegantie die het merk kenmerken. Dit horloge is een must-have voor horlogeliefhebbers die op zoek zijn naar een tijdloos en veelzijdig uurwerk dat zowel in het water als daarbuiten indruk maakt.

  • Gold Marine Diver: Een sportief en elegant horloge, aangedreven door het zelfopwindende kaliber UN-26. Het heeft een gangreserve van 42 uur en is waterbestendig tot 300 meter. Voorzien van een golfmotief op de wijzerplaat en een ankerembleem om 2 uur. De datumweergave bevindt zich op 6 uur, terwijl de gangreserve-indicator te vinden is op 12 uur. Verkrijgbaar in 18-karaats goud met een rubberen band.

  • Blue Wave: Een verfijnd en stijlvol horloge met een zelfopwindend uurwerk. Het heeft een gangreserve van 42 uur en een waterbestendigheid tot 100 meter. De wijzerplaat is versierd met een golfmotief en de datumweergave bevindt zich op 6 uur. Het horloge wordt geleverd met een blauwe rubberen band.

  • Black Sea: Een robuust en stoer duikershorloge met een automatisch uurwerk. Het heeft een gangreserve van 42 uur en is waterbestendig tot 200 meter. De wijzerplaat heeft een uniek golfmotief en de datumweergave bevindt zich op 6 uur. Het horloge wordt geleverd met een zwarte rubberen band.

  • Marine Chronograph: Een klassiek en verfijnd chronograafhorloge met een automatisch uurwerk. Het heeft een gangreserve van 48 uur en is waterbestendig tot 100 meter. De wijzerplaat heeft een elegante uitstraling met subdials voor de chronograaffuncties en een datumweergave op 6 uur. Het horloge wordt geleverd met een lederen band.

  • Executive Dual Time: Een elegant horloge met een automatisch uurwerk en een gangreserve van 42 uur. Het heeft een waterbestendigheid tot 50 meter. De wijzerplaat heeft een overzichtelijke weergave van twee tijdzones, evenals een subdial voor de datumweergave op 2 uur. Het horloge wordt geleverd met een lederen band.

  • Freak: Een uniek en innovatief horloge met een handopwindbaar uurwerk. Het heeft een gangreserve van 7 dagen en is waterbestendig tot 30 meter. Het horloge heeft geen wijzers, maar gebruikt in plaats daarvan een carrouselmechanisme om de tijd aan te geven. Het is een meesterwerk van technische precisie en design.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...