Johnnie Walker & Oliver Sweeney - luxe Schoenen met Whisky Compartiment

Johnnie Walker, het bekende whiskymerk dat aanspoort om te blijven lopen, heeft eindelijk de ideale schoenen gevonden voor hun boodschap. Samen met schoenenmerk Oliver Sweeney creëerden ze een exclusief paar schoenen met een ingebouwd compartiment in de hak voor kleine flesjes Johnnie Walker Red Label whisky. Deze limited edition schoenen zijn vervaardigd in Italië en voorzien van een kalfsleren bovenkant, leren zool en voering.

De schoenen onderscheiden zich door contrasterende rode veters, biezen en details, en op de achterkant van elke schoen zijn de initialen J.W. in het rood gestikt naast het Johnnie Walker striding man-logo. Door het unieke karakter is dit product een uitstekend cadeau voor de feestdagen, een decoratief stuk dat bovendien wordt geleverd met twee kleine flesjes Johnnie Walker Red Label whisky. Dit bijzondere pakket kost £295, wat ongeveer €345 bedraagt.

De samenwerking tussen Johnnie Walker en Oliver Sweeney combineert twee gerenommeerde merken, waarbij ze traditie en vakmanschap verenigen in één bijzonder product. Dit luxueuze paar schoenen is niet alleen een ode aan de iconische Johnnie Walker whisky, maar biedt ook het comfort en de stijl waar Oliver Sweeney om bekend staat.

Deze unieke schoenen zijn een prachtig gespreksonderwerp en een uitstekende aanvulling op de garderobe van elke liefhebber van zowel whisky als hoogwaardige schoenen. Het idee om een compartiment voor whisky in de hak van de schoen te verwerken, is niet alleen innovatief, maar ook een knipoog naar de slogan van Johnnie Walker: 'Keep Walking.'

Dit exclusieve paar schoenen met ingebouwd whiskycompartiment is slechts in beperkte oplage verkrijgbaar, wat het nog specialer en begerenswaardiger maakt voor verzamelaars en liefhebbers. Als je overweegt dit unieke cadeau te geven, is het belangrijk om snel te handelen, want de voorraad is beperkt.

Dit bijzondere samenspel tussen twee vooraanstaande merken benadrukt de creativiteit en innovatie die kunnen ontstaan uit unieke samenwerkingen. Het is een perfect voorbeeld van hoe traditie en vakmanschap kunnen samengaan om een nieuw en fascinerend product te creëren dat zowel stijlvol als functioneel is.

Over Johnnie Walker

Johnnie Walker is een van de bekendste en bestverkopende Schotse whiskymerken ter wereld. Het merk is opgericht door John Walker in de vroege 19e eeuw in Kilmarnock, Schotland. John Walker begon met het mengen van whisky om de kwaliteit en consistentie van het eindproduct te verbeteren. Dit leidde tot de creatie van een scala aan blended whisky's die tegenwoordig wereldwijd bekend zijn.

Johnnie Walker biedt verschillende soorten blended Schotse whisky's aan, elk met een kenmerkende smaak en kleur. Enkele van de bekendste varianten zijn:

  • Johnnie Walker Red Label: Dit is een instapniveau whisky, geschikt voor mixdrankjes en cocktails. Het heeft een lichte, fruitige smaak en is perfect voor informele gelegenheden.
  • Johnnie Walker Black Label: Deze 12 jaar oude blended whisky heeft een rijkere en complexere smaak dan de Red Label. Het is een populaire keuze voor diegenen die een meer verfijnde whisky willen proeven.
  • Johnnie Walker Green Label: Dit is een blended malt whisky, wat betekent dat het alleen malt whisky's bevat, zonder graanwhisky. Het heeft een frisse en kruidige smaak, en is geliefd bij kenners van malt whisky.
  • Johnnie Walker Gold Label Reserve: Deze whisky is een luxe blend met een zachte, romige smaak en een vleugje honing. Het is perfect voor speciale gelegenheden en als cadeau.
  • Johnnie Walker Platinum Label: Deze 18 jaar oude whisky is een premium blend met een diepe, rijke smaak en een lange afdronk. Het is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een bijzondere whisky-ervaring.
  • Johnnie Walker Blue Label: Dit is het vlaggenschip van het merk en wordt beschouwd als een van de beste blended whisky's ter wereld. Het is gemaakt van zeldzame en oude whisky's en heeft een uitzonderlijk zachte en complexe smaak.


De iconische vierkante flessen en het opvallende logo met de striding man' maken de Johnnie Walker whisky's wereldwijd herkenbaar. Het merk heeft zichzelf gevestigd als een symbool van vooruitgang, succes en verfijning, en blijft innoveren door nieuwe producten en samenwerkingen te introduceren.

Over Oliver Sweeney

Oliver Sweeney is een gerenommeerd Brits schoenen- en accessoiremerk, opgericht in 1989 door de gelijknamige ontwerper Oliver Sweeney. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige, handgemaakte herenschoenen, die een combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne ontwerpen bieden. Oliver Sweeney heeft zich gevestigd als een toonaangevend merk op het gebied van luxe herenschoenen en heeft een sterke reputatie opgebouwd voor zijn aandacht voor detail, kwaliteit en comfort.

De collectie van Oliver Sweeney omvat een breed scala aan schoenenstijlen, van klassieke formele schoenen zoals brogues en Oxfords tot meer casual en hedendaagse ontwerpen zoals sneakers en laarzen. Naast schoenen biedt het merk ook accessoires zoals riemen, sokken, tassen en kleine lederwaren.

Oliver Sweeney-schoenen worden gekenmerkt door hun onderscheidende ontwerpelementen, zoals de handgeschilderde afwerking, het gebruik van hoogwaardige materialen zoals kalfsleer en suède, en de opvallende details zoals contrasterende stiksels en veters. Deze kenmerken maken de schoenen van Oliver Sweeney een populaire keuze bij stijlbewuste mannen die op zoek zijn naar een uniek en kwalitatief hoogstaand product.

Het merk heeft ook samengewerkt met andere bekende merken en ontwerpers, zoals de eerdergenoemde samenwerking met Johnnie Walker om een limited edition paar schoenen te creëren met een compartiment in de hiel voor kleine flesjes Johnnie Walker Red Label.

Oliver Sweeney heeft zijn aanwezigheid in de modewereld verder uitgebreid met fysieke winkels in het Verenigd Koninkrijk, evenals een sterke online aanwezigheid, waardoor klanten wereldwijd toegang hebben tot hun uitgebreide assortiment luxe schoenen en accessoires.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...