Roger Dubuis en Dr. Woo lanceren limited edition Excalibur tourbillon horloge met tattoo-artiest stijl

Roger Dubuis heeft samengewerkt met de bekende tattoo-artiest Dr. Woo om een ​​limited edition horloge te creëren met een uniek ontwerp en vakmanschap. De Excalibur Dr. Woo Monotourbillon heeft een kast van 42 mm, gemaakt van de gepatenteerde en aanslagbestendige 18k EON GOLD-legering van Roger Dubuis. Het horloge heeft een kosmische uitstraling met geometrische codes en planeten die een kaart vormen op de wijzerplaat, terwijl een spin op verschillende locaties op elk van de acht stukken is geplaatst.

De ambachtslieden van Roger Dubuis hebben het fijne naaldwerk van Dr. Woo gerepliceerd met een gouden ster geëtst in het saffierglas van het horloge en ultrafijne lijnen met laser gegraveerd in een PVD-plaat onder het uurwerk. Het horloge heeft ook een 'tijdreiziger' -patroon gegraveerd op de achterkant van de kast en een kalfsleer band gegraveerd met de symbolen van de kunstenaar met behulp van een 'hot-stamping' -techniek.

Het ontwerp van het horloge is geïnspireerd op de ruimte en het sterembleem van Roger Dubuis is gebruikt om de creativiteit van Dr. Woo te ontketenen en de twee werelden samen te voegen tot één uniek meesterwerk. Het horloge bevat de nieuwste single tourbillon-beweging van Roger Dubuis, met nieuwe skeletlijnen, een opnieuw ontworpen stermotief en een verbeterd gevoel van transparantie en driedimensionaliteit.

De samenwerking tussen Roger Dubuis en Dr. Woo leidde tot een uniek en meesterlijk horloge: de Roger Dubuis Excalibur Dr. Woo Monotourbillon. Deze limited edition horloge is gemaakt van een gepatenteerde, aanslagbestendige 18k EON GOLD-legering en heeft een kast van 42 mm. Het ontwerp is geïnspireerd op de ruimte en bevat 'geometrische codes' zoals stuiterende driehoeken, cirkels en planeten, die samen een 'kosmische kaart' vormen. Een spin op verschillende locaties op elk van de acht stukken geeft het horloge nog meer persoonlijkheid.

Het sterembleem van Roger Dubuis, een belangrijk symbool van het merk, werd een belangrijk onderdeel van de samenwerking en werd gebruikt als basis voor het ontwerp. Dr. Woo zei: 'Roger Dubuis leende me zijn kenmerkende ster om mijn creativiteit te ontketenen en onze twee werelden samen te voegen tot één uniek meesterwerk.'

De fijne naaldwerk van Dr. Woo werd gerepliceerd door de ambachtslieden van het merk met behulp van verschillende technieken. Een 'gemetalliseerde' gouden ster werd geëtst in het saffierglas van het horloge en ultrafijne lijnen werden laser gegraveerd in een PVD-plaat onder het uurwerk. Andere details zijn onder meer een 'tijdreiziger' -patroon gegraveerd op de achterkant van de kast en een kalfsleren band met symbolen van de kunstenaar gegraveerd met behulp van een 'hot-stamping' -techniek.

Roger Dubuis heeft recentelijk zijn enkele tourbillon-beweging herwerkt en introduceerde eerder dit jaar de Excalibur Monotourbillon met nieuwe skeletlijnen, een opnieuw ontworpen stermotief en een verbeterd gevoel van transparantie en driedimensionaliteit. De Excalibur Dr. Woo Monotourbillon is nu verkrijgbaar als een achtkoppige limited edition via Roger Dubuis.

De Excalibur Dr. Woo Monotourbillon is een beperkte oplage van acht stuks en is verkrijgbaar bij Roger Dubuis.

  • Limited edition Excalibur tourbillon horloge met tattoo-artiest
  • Merk: Roger Dubuis
  • Ontwerper: Dr. Woo
  • Model: Excalibur Dr. Woo Monotourbillon
  • Type: Horloge
  • Limited edition: 8 stuks
  • Materiaal kast: 18k EON GOLD-legering
  • Afmeting kast: 42 mm
  • Kenmerken: Aanslagbestendig, gepatenteerd ontwerp
  • Wijzerplaat: Geometrische codes, planeten, kosmische kaart
  • Sterrenbeeld: Roger Dubuis' kenmerkende ster
  • Kunstenaarswerk: Spin op verschillende locaties
  • Ambachtelijke details: Gemetalliseerde gouden ster geëtst in saffierglas, ultrafijne lijnen laser gegraveerd in PVD-plaat onder uurwerk
  • Achterkant kast: 'Tijdreiziger'-patroon gegraveerd
  • Band: Kalfsleer met symbolen van kunstenaar, gegraveerd met 'hot-stamping'-techniek
  • Beweging: Excalibur Monotourbillon, single tourbillon-beweging
  • Updates: Nieuwe skeletlijnen, herontworpen stermotief, verbeterd gevoel van transparantie en driedimensionaliteit
  • Beschikbaarheid: Nu verkrijgbaar via Roger Dubuis.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...