Ontmoet de Zeldzame Super Sea Wolf in Zodiac x Huckberry Collaboratie

Twee grote namen in de wereld van uurwerken en lifestyle hebben hun krachten gebundeld - Zodiac, de gerenommeerde Amerikaanse horlogemaker, en Huckberry, de vooruitstrevende online lifestyle-retailer. Hun gezamenlijke streven naar excellentie en innovatie heeft geresulteerd in de geboorte van een nieuwe, indrukwekkende collectie: de limited edition Super Sea Wolf. Deze samenwerking is met veel anticipatie ontvangen sinds de aankondiging in het voorjaar van 2021, en nu is deze exclusieve collectie beschikbaar voor liefhebbers van unieke tijdinstrumenten.

Met een prijs van slechts €730 is de Super Sea Wolf toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in een stukje moderne horlogerie dat toch trouw blijft aan de klassieke waarden van het vak. Hierdoor wordt de collectie niet alleen een lust voor het oog, maar tevens een haalbare investering voor de enthousiaste verzamelaar.

De ontwerpers van de Super Sea Wolf hebben zich laten inspireren door de huidige trends binnen de horlogewereld zonder de historische essentie van Zodiac te verliezen. Deze benadering brengt een eerbiedige ode aan de rijke geschiedenis van het merk, dat zich al meer dan twee eeuwen met trots onderscheidt. Het horloge is gehuld in een bronskleurige mantel, met een 39 millimeter kast die robuustheid uitstraalt. Het mineraalglasscherm is gehard voor extra duurzaamheid, terwijl de stalen achterzijde en de waterbestendigheid tot 500 meter garanderen dat dit uurwerk even stoer is als stijlvol.

De motor achter dit prachtig samenspel van vorm en functionaliteit is het Zodiac Caliber 507 motorsysteem. Dit geavanceerde uurwerk kan bewonderd worden door de transparante achterkant van het horloge. Door deze feature krijgt de eigenaar de kans om de complexiteit en de precisie van het mechaniek te aanschouwen.

Zoals verwacht bij een luxeproduct, is ook de armband met zorg gekozen. De bronskleurige, 20 mm brede kussenband is voorzien van het wiellogo van Holycost, wat de Super Sea Wolf een verfijnde, doch ontspannen uitstraling geeft. De band is verstelbaar, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm voor elke pols en een moeiteloze aanpassing aan verschillende omstandigheden.

Het meest opvallende aspect van deze collectie is de exclusiviteit. De Super Sea Wolf is gelimiteerd tot slechts 500 stuks, waardoor het een echt collector'sitem wordt. Wie een exemplaar wilt bemachtigen, zal dat snel moeten doen en exclusief via de website van Huckberry. Deze beperkte distributiemethode garandeert de authenticiteit van het product en zorgt ervoor dat iedere koper een uniek stuk in handen krijgt.

Elk horloge komt in een luxueuze verpakking, die de elegantie van het horloge zelf weerspiegelt. De kist is afgewerkt met zwart katoen en de presentatie wordt compleet gemaakt door de luxe witte verpakking. Het hele pakket ademt klasse en zorgt ervoor dat het niet alleen een genot is om te dragen, maar ook om te ontvangen.

De samenwerking tussen Zodiac en Huckberry is een zeldzame kans om een stukje hedendaagse kunst te bezitten dat wortelt in de historie van traditioneel vakmanschap. Voor een prijs van €730 biedt de Super Sea Wolf een perfecte balans tussen innovatie en tijdloze stijl, waarmee je zowel in casual als formele situaties de show steelt. Dit is meer dan zomaar een uurwerk; het is een statement, een belichaming van zowel de geschiedenis als de toekomst van horlogedesign. Mis deze kans niet om jezelf of een geliefde te trakteren op deze uitzonderlijke Super Sea Wolf collectie van Zodiac en Huckberry – een zeldzaam juweel in de wereld van horlogerie.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...