Maison Margiela x Pendleton presenteren Collectie in 2023

Maison Margiela en Pendleton, twee grote namen in de modewereld, werken samen om jou bijzondere stukken te laten zien met hun Co-Ed collectie in 2023. De collectie bevat luxueuze items zoals sweaters, schoenen en andere kledingstukken, allemaal bedoeld om je look te verfraaien. Dankzij het samenwerkingsverband worden al deze prachtige items gemaakt met de beste materialen, waardoor je nooit meer op zoek hoeft te gaan naar fashionstukken van minder kwaliteit.

De collectie bestaat uit items voor zowel mannen als vrouwen. Voor de mannen bevat het onder andere een zwarte hoodie met een oversized fit en een full-zip detail, gemaakt van katoen en andere gebruiksvriendelijke materialen. Er zijn ook klassieke wollen overhemden met een kleurrijk dessin. Verder zijn er ook mooie bruine leren veterschoenen met een geperforeerd detail op het bovenblad.

Voor de dames is er een ruime keuze, zoals een oversized sweater met kabelgebreide details en een oplopend nekontwerp. Deze sweater is perfect voor een coole winterdag of een typisch zomers festival. Daarnaast is er een gestippelde jurk die lijkt op een poncho. De jurk is zowel comfortabel als stijlvol. Er zijn ook duurzame leren laarzen met een hakhoogte van 8 centimeter.

Naast kledingstukken kun je ook accessoires kopen. Er zijn veel stijlvolle petten beschikbaar, gemaakt van een hoge kwaliteit wolmix. De petten hebben een streeppatroon en verschillende kleuren. Ook leuk zijn de sjaals met franjes, die gemaakt zijn van zacht viscose.

De prijzen voor de collectie van Maison Margiela x Pendleton liggen tussen de €85 en €395. Zo kun je kledingstukken vinden voor alle budgetten. Deze collectie is voor iedereen met een liefde voor stijlvolle en modieuze fashionitems. Als je op zoek bent naar kwalitatieve stukken en je look wilt verfraaien dan is deze collectie zeker iets voor jou.

Neem nu je kans en koop deze stijlvolle items van Maison Margiela en Pendleton. Je look wordt hier zeker mee verrijkt!

Meer over Maison Margiela en Pendleton

Maison Margiela en Pendleton zijn twee bekende merken in de mode- en textielindustrie, elk met hun eigen unieke stijl en geschiedenis.

Maison Margiela: Maison Margiela is een Frans luxemerk dat in 1988 werd opgericht door de Belgische ontwerper Martin Margiela. Het merk staat bekend om zijn avant-garde en vaak deconstructivistische benadering van mode. Margiela heeft een reputatie opgebouwd voor het uitdagen van traditionele modeconventies en het creëren van innovatieve en artistieke ontwerpen.

De ontwerpen van Maison Margiela zijn vaak minimalistisch en maken gebruik van onconventionele materialen en technieken. Het merk heeft ook een lijn genaamd 'Replica', die nauwkeurige reproducties van vintage kledingstukken produceert.

Pendleton: Pendleton Woolen Mills is een Amerikaans textielbedrijf dat in 1863 werd opgericht door Thomas L. Kay. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige wollen dekens en kleding, vaak met ingewikkelde inheemse Amerikaanse patronen.

Pendleton'sproducten zijn diep geworteld in de Amerikaanse erfgoed en cultuur, en het merk heeft een lange geschiedenis van samenwerking met inheemse Amerikaanse stammen. De kwaliteit en het vakmanschap van hun producten hebben Pendleton een blijvende reputatie opgeleverd.

Samenwerkingen en Overeenkomsten: Hoewel Maison Margiela en Pendleton zeer verschillende merken zijn, kunnen ze soms samenwerken met andere merken of ontwerpers om unieke collecties te creëren. 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...